Çağla Boz, TRT 1 ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’da adını duyurmuştu. Dizide güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan Çağla Boz’un kim olduğu merak konusu olmaya devam ediyor.

Oyunculuğun yanında modellik de yapan güzel oyuncu hakkındaki Çağla Boz kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler neler, estetikli mi sorularına sizler için cevap aradık.

Cagla Boz Kimdir

Çağla Boz Kimdir?

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dillerden düşmeyen Çağla Boz 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Şu anda 25 yaşındadır. Herkesin Çağla Boz kimdir diye sorduğu genç oyuncu, baba tarafından Balıkesirli’dir.

Çağla Boz, oyunculuğa başlamadan önce birçok defilede modellik yaptı. Özellikle 2019 yılındaki New York Fashion Week defilesindeki göz alıcı performansıyla dikkatleri üzerine topladı.

Çağla Boz, sosyal medyada da hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaştı. Güzel oyuncunun sadece Instagram’da 280 bini aşkın takipçisi bulunuyor ve her paylaşımı on binlerce beğeni alıyor.

2022 yapımı Aynasız Haluk filmi ile oyunculuğa geçiş yaptı. Takıntılı ve kural tanımaz bir polisin ünlü bir yıldıza dönüştüğü yapımda Arzu karakterine hayat verdi. Filmde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Öznur Serçeler, Algı Eke ve Sarp Bozkurt gibi ünlü oyuncularla birlikte rol aldı.

Daha sonra çeşitli televizyon dizilerinde oyunculuğa devam etti.

Cagla Boz Kimdir 5

Çağla Boz Sevgilisi

Çağla Boz başarılı oyunculuğu ve modelliği dışında aşk hayatı ile de sıkça gündeme geliyor. Güzel oyuncu geçtiğimiz yıl kendisinden 16 yaş büyük olan Murat Dalkılıç ile süre aşk yaşadı.

Hatta Yalova’nın Armutlu ilçesinde ünlü şarkıcı ile birlikte bir mekanda görüntülenmişti. Sabahın erken saatlerine kadar eğlenen ikili mekandan ayrı araçlarla ayrılmış ve sorulara herhangi bir yanıt vermemişti.

Güzel isim Çağla Boz daha sonra kendisi gibi oyuncu olan Berk Atan ile sevgili oldu. TRT 1’in fenomen dizisi Gönül Dağı’nda Taner karakterine başarıyla hayat veren Berk Atan birlikteliklerini sosyal medyadan duyurmuştu.

Ancak ilişkilerine geçtiğimiz temmuz ayında başlayan çiftin ayrıldığı iddiaları da sosyal medyada dolaşıyor. Birlikte çekildikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından kaldıran ikili henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Bazı kaynaklar ise Berk Atan’ın Gönül Dağı’ndan rol arkadaşı Sude Zülal Güler ile aşka yelken açtığını iddia ediyor. Ancak şu ana kadar iki oyuncudan da bu iddiaları doğrulayan bir paylaşım gelmedi.

Doğu Demirkol Sevgilisi Kim? Ayşe Kırca Kimdir? Kimin Kızı? Kaç Yaşında? Doğu Demirkol Sevgilisi Kim? Ayşe Kırca Kimdir? Kimin Kızı? Kaç Yaşında?

Çağla Boz kimdir sorusuna yanıt bulanlar güzel oyuncunun rol aldığı dizileri de merak ediyor. Başarılı ismin yer aldığı yapımlara kısaca göz atalım.

Cagla Boz Kimdir 6

Çağla Boz Oynadığı Diziler Neler?

Be Management yetenek ajansına kayıtlı olan Çağla Boz şu ana kadar iki dizide yer aldı. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla Çağla Boz kimdir diye sorduran yetenekli ismin yer aldığı diziler şu şekilde:

  • Kurtuluş Lisesi
  • Kendi Düşen Ağlamaz

Kurtuluş Lisesi

2021 yılında çekimlerine başlanan dizinin yapımcılığını ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu HAN Medya & Yapım üstleniyor. Konusunu Japon mangaka Keiko Suenobu’nun Limit eserinden alan dizi Türkiye’de çekilen ilk manga uyarlaması oldu.

Çağla Boz bu yapımda Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır, Erdem Şanlı gibi isimler ile birlikte yer alıyor. Güzel oyuncu Melis karakterini canlandırıyor.

Makbule Kosif’in senaryosunu üstlendiği dizide bir grup lise öğrencisi kamp yapmak için geziye çıkar. Otobüsleri yolda kaza yapar ve kurtulan beş genç bir dağ köyünde mahsur kalır. Gençler bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan içlerindeki karanlık yönleri keşfedecekler.

Kendi Düşen Ağlamaz

TRT 1’de yayınlanan dizinin senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı yapıyor. Romantik komedi dizisinin başrollerini Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Enes Koçak ve Eylül Tumbar’ın üstleniyor.

Çağla Boz, annesinin vefatının ardından babasının tekrar evlenmesini istemeyen Alize (Eylül Tumbar) karakterinin yakın arkadaşı Tuğçe’ye hayat veriyor.

Cagla Boz Kimdir 3

Çağla Boz Kaç Yaşında? Estetikli Mi?

Şu anda 25 yaşında olan güzel oyuncu 1,65 metre boyunda ve 65 kilodur. Estetik yaptırıp yaptırmadığıyla ilgili herhangi bir açıklaması bulunmuyor.

Çağla Boz kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler neler, estetikli mi sorularını sizler için cevapladık.