Başarılarla dolu 12 yılın ardından Marco Reus, Borussia Dortmund ile vedalaşıyor! Başarılarla dolu 12 yılın ardından Marco Reus, Borussia Dortmund ile vedalaşıyor!

Bir kişinin hayat hikayesini konu alan Dengeler Biri Olmak dizisi aksiyonu bol bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi de daha önce Sıfır Bir dizisiyle karşımıza çıkan sokak yapımlarının devamı olan Dengeler Biri Olmak hakkında çok fazla soru soruluyor. 

Bizde sizler için Dengeler 7. bölüm ne zaman, Dengeler dizisi oyuncuları kimler ve Dengeler dizisinin konusu nedir gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Dengeler 7. Bölüm Ne Zaman

Dengeler 7. Bölüm Ne Zaman?

Dengeler Biri Olmak dizisi hakkında en çok sorulan sorulardan birisi de Dengeler 7. bölüm ne zaman sorusu olarak karşımıza çıkıyor. Dengeler 7. bölümün 24 Mayısa 2024 tarhinde yayınlacak.

Dengeler Biri Olmak dizisinin bölümlerinin yayınlanma tarihleri ise aşağıdaki gibidir;

  • Dengeler Biri Olmak 1. bölüm 19 Nisan 2024
  • Dengeler Biri Olmak 2. bölüm 19 Nisan 2024
  • Dengeler Biri Olmak 3. bölüm 26 Nisan 2024
  • Dengeler Biri Olmak 4. bölüm 3 Mayıs 2024

Dengeler 7. bölüm ne zaman sorusuna cevap verdik. Gelin birde Dengeler Biri Olmak dizisinin konusuna bir göz atalım.

Dengeler Dizisi Konusu Nedir 1

Dengeler Dizisi Konusu Nedir?

Filmimizin ana karakteri Ferit Kamacı olarak karşımıza çıkıyor. Ferit suç, şiddet ve intikam dolu bir dünyanın içinde yaşayan bir karakter. Çocukken çok farklı hayalleri olan Ferit'in hayatın ona sundukları ile birlikte artık hayallerini de geride bırakmıştır.

Dizi genel anlamda birirlerinin ölmesi üzerinden ilerliyor. Her ölüm Ferit'in hayatından farklı şeyleri götürecek ve dizimizin hikayesi şekillenmeye başlayacak. Dizide çok dikkat çeken ve diziye kendine benzeyen diğer yapımlardan ayıran bir başka özellik ise Ferit'in İnflucer olma çabası.

Ferit ne kadar sosyal medya üzerinde bir kariyer elde etmek istese de hayat onu sokak dövüşcüsü olmaya doğru itmektedir. Arka mahallelerde yetişen Ferit'in başına gelen olay onun hayatını derinden etkileyecektir.

Dizimizde birde ana kötü karakterimiz var o da İlyas. İlyas'ın karakter gelişimine baktığımızda bir şekilde Ferit ile yollarının karşılıklı geleceğini düşünmekteyiz. İlyas karakteri hep gördüğümüz kötü karakterlerden biraz farklı birisi.

Dizide İlyas'ın net bir kötü olduğunu düşünsekte belki de ilerleyen bölümlerde İlyas çok farklı birisi olarak karşımıza çıkacaktır. Dizinin çekim teknikleri ve müzikleri de eleştirmenler tarafından pozitif yorumlanmış durumda.

Dengeler 7. bölüm ne zaman ve konusu nedir sorularına cevap verdik. Gelin birde Dengeler dizisinin oyuncuları kimdir ona göz atmaya çalışalım.

Dengeler Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir

Dengeler Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

Dengeler dizisi oyuncu kadrosunda kimler var sorusu Dengeler 7. bölüm ne zaman sorusu kadar çok soruluyor. Dengeler dizisinde yer alan oyuncular aşağıdaki gibidir;

  • Cihangir Ceyhan
  • Erol Babaoğlu
  • Burak Şafak
  • Tanju Bilir
  • Ulvi Kahyaoğlu
  • Sabahattin Yakut
  • Canan Ürekil
  • Mazlum Çimen
  • Mucahit Koçak
  • Zamire Zeynep Özdemir

Dengeler dizisi oyuncularına göz attık. Birde dizinin başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan kimdir, onu tanıyalım...

Cihangir Ceyhan Kimdir

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Cihangir Ceyhan 1989 yılının 6 Şubat gününde Adana'da hayata gözlerini açmış bir sinema ve dizi oyuncusudur. Ailesinde en küçük çocuk olarak dünyaya gelen Ceyhan'ın babası Elazığlı, annesi ise Diyarbakırlıdır.

Ceyhan ilk ve orta öğretimini başarı ile tamamlamasının ardından Anadolu Üniversitesinde İşletme Fakültesinden mezun olmuştur. Ceyhan'ın asıl mesleği olan oyunculuk ise tanışması mezuniyetinden 2.5 yıl sonraya denk geliyor.

Oyunculuk adına eğitim almak isteyen Ceyhan İstanbul'da kamera önü eğitimi ile oyunculuğa ilk adımlarını atmıştır. Eğitimi tamamlanan Ceyhan doğduğu yer olan Adana'ya geri dönüş yapmıştır.

İlk oyunculuk deneyimi ise 2015 yılında ki Yusuf filminde Serdar karakteri ile olmuştur. Daha sonra ise asıl çıkış yapacağı Sıfır Bir dizisinde ki Cio karakterine hayat vermiştir. Burada gösterdiği performans onu ülkenin aranan televizyon yüzlerinden birisi yapmıştır.

Büyük kanallardaki ilk oyunculuk deneyimi ise 2019 yılında olmuştur. O dönem çok büyük reyting alan Çukur dizisinde Azer Kurtuluş rolü için Cihangir Ceyhan seçilmiştir.

Ceyhan burada da başarılı bir iş çıkarınca yine Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisinde bu sefer Ömer karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Cihangir Ceyhan son olarak Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Hayri Ersoy olarak başrolde yer almıştır.

Dengeler 7. bölüm ne zaman başta olmak üzere dizi hakkında pek çok soruya sizler için yanıt verdik. Gelin birde sizlerle son olarak dizinin fragmanına bir göz atalım...