Ünlü komedyen Hasan Can Kaya Konuşanlar adlı program ile gösterdiği büyük başarıyla ülke gündemine damgasını vuruyor. Hasan Can özellikle Exxen platformuna geçmesinin ardından çok büyük kitlelere ulaştı.

Hasan Can özellikle geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz ile yaşadığı polemik sonrası gündeme birkez daha geldi. Hasan Can'ın gündeme tekrar gelmesi sonrası en çok sorulan soruların başında ise Hasan Can evli mi ve sevgilisi var mı gibi sorular geliyor.

Bizde sizler için Hasan Can Kaya'nın hakkında en çok sorulan Hasan Can Kaya evli mi ve sevgilisi var mı sorularını yanıtladık, keyifli okumalar...

Hasan Can Kaya Evli Mi Sevgilisi Var Mı 1

Hasan Can Kaya Evli mi? Sevgilisi Var Mı?

2020 yılında Konuşanlar adlı komedi programı ile çok büyük bir üne kavuşan Hasan Can Kaya o günden beri sürekli ülke gündeminde kalmayı başarıyor. Hasan Can son olarak Cem Yılmaz'a 'Veteran Komedyen' göndermesi yaparak büyük yankı uyandırmıştı.

Bu polemik sonrası vatandaşlar Hasan Can Kaya evli ve sevgilisi var mı sorularını sormaya başladı. Hasan Can Kaya'nın hayatını incelediğimizde evli olmadığını ve  günümüzde bir sevgilisi olduğuna dair bilgiye ulaşılamadığını görüyoruz. Birde geçmiş dönemki aşk hayatını inceleyelim.

Hasan Can Kaya Evli Mi Sevgilisi Var Mı 2

Hasan Can Kaya'nın Sevgilileri Kimlerdi?

Hasan Can'ın sosyal medya ve internette bilinen son sevgilisi Sultan San'dı. Sultan San aynı zaman Konuşanlar programının yönetmenliğini de yapıyordu. 2.5 yıl gibi önemli bir süre sevgili olarak yaşayan San ve Kaya çifti Hasan Can Kaya'nın yaptığı açıklama ile ayrıldıklarını dile getirmişti.

Mehmed: Fetihler Sultanı Hızır Çelebi Kim? Turgay Tanülkü Kaç Yaşında ve Hangi Dizilerde Oynadı? Mehmed: Fetihler Sultanı Hızır Çelebi Kim? Turgay Tanülkü Kaç Yaşında ve Hangi Dizilerde Oynadı?

Hasan Can Kaya yaptığı açıklamada karşılıklı bir karar aldık özel bir nedeni iş ilişkimiz eskisi gibi kaldığı yerden devam edecek demişti.

Hasan Can Kaya'nın ayrılığı sonrasında ise medyada farklı dedikodular ortaya atılmıştı. Hasan Can Kaya ile Sevil İlayda Koçak beraber tatil yaparken görüntülenmiş ve aralarında aşk olduğu yönünde yazılar yazılmıştı.

Hasan Can Kaya Evli Mi Sevgilisi Var Mı 3

Hasan Can Kaya ile ilgili son büyük aşk dedikodusu ise geçen yılın sonunda çıkmıştı. 2023 yılında Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'in Çok Aşk adlı filmde başrol olmaları ve filmin galasında samimi görüntüler vermeleri ikilinin arasında aşk yaşandığı iddialarını gündeme getirmişti.

İki tarafta bu iddialara olumsuz cevap verirken sadece iyi arkadaşlar olduklarını söylemişlerdi. Hasan Can Kaya hakkında ara ara aşk iddiaları çıkmaya devam etsede net bir haber ya da somut bir paylaşım olmadığı için şuan kendisinin hayatında biri yok demeyi tercih ediyoruz.

Hasan Can Kaya evli mi ve sevgilisi var mı sorularını yanıt verdik. Birde son olarak kendisini tanımaya çalışalım...

Hasan Can Kaya Evli Mi Sevgilisi Var Mı 5

Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989 yılında İstanbul'un Güngören semtinde dünyaya gelmiş şuan için 35 yaşında olan bir komedyendir. Hasan Can Kaya İstanbul'da dünyaya gelmesine rağmen aslen Malatyalıdır.

Hasan Can Kaya başarılı bir ilk ve orta öğrenim hayatını geride bırakmasının ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ni bitirdi. Hasan Can Kaya öğrenim hayatına devam ederken bir yandan da tiyatro ile ilgileniyordu. 

Tiyatroya olan ilgisi okul hayatı sonrasında da devam Kaya, aynı dönemlerde senaryolar da yazıyordu. Bu anlamda ilk profesyonel senaryo yazma deneyimini  1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisi ile hayata geçirmişti.

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan dizi Sitcom tarzında idi ve önemli derecede hayran kitlesine sahipti. Hasan Can Kaya bu dizide senaryo yazdığı diğer arkadaşlarının da desteği ile kendi Talk-Show'unu yapmaya kara verdi.

Hasan Can Kaya Evli Mi Sevgilisi Var Mı 6

Öncelikle bir Stand-up gösterisi ile başlayan Konuşanlar isimli program bir salonda gösterime girdi. İzleyiciler tarafından büyük beğeni alan programında hikayesi ise şaşırtıyor. Hasan Can Kaya Konuşanlar'ı yazdıktan sonra birçok televizyona gidip kendi programını yayınlayabilirler mi sorusunu soruyor. 

Hiçbir televizyondan olumlu dönüş alamayan Kaya sonrasında programı Youtube'ye yüklemeye karar veriyor. Bu karar Hasan Can Kaya'nın kariyerini baştan yazıyor. Youtube'de müthiş hızlı şekilde büyüyen program her bölümü ile en çok izlenenler listesinde yer almayı başarıyor.

Hasan Can Kaya'nın bu başarısı gözlerden kaçmıyor ve Exxen sahibi Acun Ilıcalı'nın da dikkatini çekiyor. Ilıcalı Hasan Can Kaya ile anlaşıyor ve program sonrasında Exxen platformuna taşınıyor.

Program Exxen'e taşındıktan sonra Youtube'de ki bölümlerin kaldırılmasına bazı çevrelerden tepkiler gelse ve izlenmeler düşsede Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ı halen ülkenin en çok izlenen komedi programlarının başında yer alıyor.