Tiktok'ta  platforumunda "karagül" kullanıcı adıyla, canlı yayınlar yapan Merve C. isimli kadın yaptığı canlı yayında çocuklarına şiddet uyguladığı ve çocuğu yaralanmasına rağmen yayına devam ettiği için birçok vatandaştan tepki topladı. 

Canlı yayın sırasında kafasını kapıya çarparak yaralanan oğlunu kafası kanamasına rağmen kucağına alarak yayına devam eden sorumsuz kadın, sosyal medyada linçlenirken birçok insan Tiktok fenomeni  karagül evli mi? Kaç çocuğu var ve Karagül olayı ne? gibi soruların cevabını merak etti. Haberimizin detaylarında bu ve bunun gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Tiktok Fenomeni  Karagül Olayı Ne?

Tiktok platformunda canlı yayın yaptığı sırada sorumsuzca davranışlar segileyen Tiktok fenomeni karagül evli mi sorusu ve karagül olayı ne sorusu oldukça merak edilmiştir.

Tiktok platformunda "karagül" kullancı adıyla yayınlar yapan Merve C., bu platforumda 117 bin gibi büyük bir takipçiye sahip. Yaptığı yayınlarda sorumsuzca davranışları ve çoçuklarına şiddet uygulaması toplum tarafından tepkiye uğramasına sebep oldu.

Tiktok Fenomeni Karagül Evli Mi Kaç Çocuğu Var Karagül Olayı Ne (1)

Özellikle çocuğunun kafsını kapıya çartığı halde umursamayan sorumsuz kadın, canlı yayına çocuğunu kucağına alarak devam etti.  Sorumsuz annenin bu davranışından sonra insanlar  tepki gösterediğinde ise hakaretler savurarak yayın yapmaya devam etti.

"Arkadaşlar ambulans çağırdım geliyor” diyen karagül, resmen insanlarla dalga geçti. Yaptığı sorumsuz davranışlar yüzünden, insanlar tarafından linçlense bile umrunda olmadı.

Tiktok Fenomeni Karagül Evli Mi Kaç Çocuğu Var Karagül Olayı Ne (2)

Yaptıkları bununla bitmeyen sorumsuz kadın, daha rahat yayın yapabilmek için oğlunu banyoya kitledi. Canlı yayını izleyen insanlar kadının yaptıklarına şok oldu. Bu yaptıklarının haricinde  'SMA hastalarına yardım etmeyin' diyen ve Atatürk ile dalga geçen kadın hakkında birçok kişi şikayette bulundu.

Tiktok Fenomeni Karagül Tutuklandı Mı?

Tiktok Fenomeni Karagül, canlı yayında çocuklarına sorumsuzca davranıp şiddet gösterdiği için göz altına alındı. Canlı yayın sırasında oğlunun başını yaralanmasını umursamayan sorumsuz anne, çocuğunu hastaneye bıraktıktan sonra çocuklarını komşusuna bırakarak yemek yemeye giden kadın canlı yayın sırasında polisler tarafından göz altına alındı.

Tiktok Fenomeni Karagül Evli Mi Kaç Çocuğu Var Karagül Olayı Ne (3)

Yemek yediği sırada polisler ile karşılaşınca neye uğradığını şaşıran Tiktok fenomeni Karagül" Tiktok benim ekmek teknem beni şikayet edenleri şikeyet edicem" diye tepki verdi.  Verdiği tepkilere rağmen  polisler tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Tiktok Fenomeni Karagül Evli mi?

Tiktok'ta canlı yayınlar yaptığı sırada sorumsuz harektler yapan Tiktok fenomeni karagül evli mi? Sorusu merak edilen sorular arasındadır. İşte detaylar..

Tiktok fenomeni karagül yaptığı bir yayında evli olduğunu söyledi. Eşinin ismini vermeyen Tiktok fenomeni, eşinin kendisini grup ilişkilerine zorladığını iddia etti. Canlı yayında ağlayarak eşinin trans bireylere ilişkiye girdiğini iddia etti. Karagül'i izleyen izleyicler, söylenenler karşısında şakınlığa uğradı.

Canlı yayınlarda çocuklarına şiddet uygulamasının yanında garip açıklamalarda ve hareketlerde bulunan Merve  isimli şahıs , insanların tepki vermesine sebep oldu.

Türkiye'de Tarihi Bir Karar "Eş Başkanlık" Kavramına İlk Kez Ceza Türkiye'de Tarihi Bir Karar "Eş Başkanlık" Kavramına İlk Kez Ceza

Tiktok Fenomeni Karagül Evli Mi Kaç Çocuğu Var Karagül Olayı Ne (4)

Tiktok Fenomeni Karagül'ün Kaç Çocuğu Var?

Tiktok yayınlarında çocuklarına şiddet gösterdiği için göz altınan Tiktok Fenomeni'nin kaç çocuğu olduğuda merak edilen konular arasına girdi.

Tiktok platformunda "karagül" adıyla canlı yayınlar yapan, Merve isimli şahsın 2 çocuğu vardır. 

TikTok Fenomeni Karagül Nereli?

TikTok fenomeni  Karagül aslen Niğdeli olarak biliniyor fakat Bursa'da yaşıyor. Bursa'da 2 çocuğu ile yaşayan karagül, Tiktok platformunda canlı yayınlar yaparak geçimini sağlamaya çalışmaktadır. Canlı yayınlarda çocukaların şiddet gösteren, sorumsuz kadın hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu olay, Tiktok platformundaki kullanıcı güvenliği ve içerik açısından sorunları göz önüne getiriyor. Tiktok ve diğer platformlardan oluşabilecek problemleri bir kez daha göz önüne getiriyor. Denetlenmeyen içeriklerin ortaya çıkarabilecği problemler insanlar üzerinde etki bırakabilir.