Bir Kadın Bir Erkek dizisinde sekiz sezon boyunca canlandırdığı Zeynep Yıldırım karakteriyle hafızalara kazınan Demet Evgar, 2022 yılında Levent Babataş ile evlenmişti.

Bunun üzerine sosyal medyada herkes Levent Babataş kimdir sorusunu sormaya başladı. Başarılı ve güzel oyuncu Demet Evgar’ın eşinin kim olduğunu sizler için araştırdık.

Levent Babatas Kimdir

Demet Evgar Eşi Kim?

Bahar dizisinde canlandırdığı Bahar Yavuzoğlu karakteriyle dillerden düşmeyen Demet Evgar, 17 Mart 2022 tarihinde rüya gibi bir düğünle Levent Babataş ile dünya evine girmişti. Güzel oyuncunun hayranlarının arasında Levent Babataş kimdir sorusu hızla yayılmıştı.

Ailesi Erzincanlı olan Levent Babataş İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini İstek Semiha Şakir Lisesi'nde aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamladı.

Levent Babataş, 2016 yılında oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Demet Evgar ile sevgili oldu.

İkili birlikte altı yıl geçirdikten sonra 2022 yılında evlendi. 18 Ağustos 2022 tarihinde ilk çocukları Mavi dünyaya geldi. Levent Babataş’ın önceki evliliğinden bir çocuğu daha bulunuyor.

Levent Babataş kimdir sorusunun cevabını bulanlar Levent Babataş’ın kaç yaşında olduğunu ve ne işle meşgul olduğunu da merak ediyor.

Levent Babatas Kimdir 2

Demet Evgar’ın Eşi Levent Babataş Kaç Yaşında?

Başarılarla ve ödüllerle dolu kariyerinin yanında Birleşmiş Milletler Türkiye İyi Niyet Elçiliği de yapan Demet Evgar’ın eşi Levent Babataş 1981 yılında İstanbul’da Erzincanlı bir ailenin çocuğu olarak doğdu.

Çetin Çetintaş Kimdir? Kaç Yaşında? Ne Mezunu? Evli Mi? Çetin Çetintaş Kimdir? Kaç Yaşında? Ne Mezunu? Evli Mi?

1980 yılında doğan Demet Evgar’dan bir yaş küçüktür. Ünlü oyuncu ile olan birlikteliği Levent Babataş kimdir sorusuna yol açmıştı.

Levent Babatas Kimdir 4

Levent Babataş Ne İş Yapıyor?

Demet Evgar’la olan evliliğinin ardından tüm Türkiye’nin tanımaya başladığı Levent Babataş gıda sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette çalışıyor.

Aynı zamanda ünlü bir markanın bayiliğinin yöneticiliğini yapıyor. Levent Babataş kimdir sorusunu cevapladıktan sonra Demet Evgar’ın kariyerinden satırbaşlarını sunalım.

Levent Babatas Kimdir 5

Demet Evgar Kimdir?

Yer aldığı her yapımda yeteneği ve güzelliğiyle izleyicilerin beğenisini kazanan Demet Evgar 1980 yılında Manisa’da doğdu. Arnavut kökenli bir ailenin çocuğu olan başarılı oyuncu doğduğu şehirde yer alan Afsem Tiyatrosu'nda oyunculuğa adım attı. Burada Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç adlı oyunuyla ilk kez sahneye çıktı.

Hayatına oyuncu olarak devam etmek istediğine karar veren Demet Evgar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Lisans eğitimini burada tamamladıktan sonra aralarında Kent Oyuncuları Tiyatrosunun da bulunduğu birçok sahnede seyircilerin karşısına çıktı.

2000 yılında, günümüzde izleyicilerin büyük bir zevkle izlemeye devam ettiği efsane dizi Yedi Numara’da Yeliz karakterine hayat verdi. Bu diziyle ilk kez televizyonlara çıkan Demet Evgar daha sonra Emret Komutanım ve Yahşi Batı gibi popüler yapımlarda yer aldı.

Asıl büyük çıkışını ise 2008’den itibaren sekiz sezon boyunca yayınlanan Bir Erkek Bir Kadın dizisiyle yaptı. Başrollerini Emre Karayel’le paylaştığı komedi dizisinde Zeynep Yıldırım karakterini canlandırdı.

Demet Evgar bu rolüyle En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödüllerini 2010 İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde, 37. Altın Kelebek Ödülleri'nde, 2012 Antalya Televizyon Ödülleri'nde üç kez kazandı.

Güzel oyuncu, çocuğu Mavi’nin doğumundan sonra ara verdiği kariyerine Bahar dizisiyle fırtına gibi geri döndü. Başrollerini Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak ile paylaştığı dizide Bahar Yavuzoğlu karakterini canlandırıyor.

Demet Evgar eşi Levent Babataş kimdir sorusunu cevapladık!

Levent Babatas Kimdir 6