Altay Bayındır Beşiktaş'a mı gidiyor? Altay Bayındır Beşiktaş'a mı gidiyor?
Manchester City Arsenal maçı bugünün en dikkat çeken maçı olarak değerlendiriliyor. İki takımda şampiyonluk yolunda çok önemli olan bu maç öncesinde çok formda görünüyor. Şampiyonlar Liginde adını çeyrek finale yazdırmayan iki takımın bu önemli maçı öncesinde futbol severler tarafından en fazla sorulan sorulara cevap arayacağız. İşte Manchester City Arsenal maçı saat kaçta, hangi kanalda ve muhtemel 11'ler nasıl olur sorularının cevapları sizlerle...

Manchester City Arsenal Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Premier ligde topladığı 64 puanla zirvede yer Arsenal son yılların titanı Manchester City'ye Etihad stadyumunda konuk olacak. Bu dev maç bugün saat 18.30'da başlayacak ve Bein Sports 3 ekranlarından futbol severler ile buluşacak. Maçın hakemi ise İngilizlerin tecrübeli ismi Anthony Taylor olacak. Maç öncesinde Arsenal üst düzey bir form grafiği yakalamış durumda son 8 lig maçının hepsini kazanan topçular ligin hem ne çok gol atan hem de en az gol yiyen takımı konumunda. Pep Guardiola yönteminde ki M.City ise son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.
Öneri İçerik: Fenerbahçe Kader Haftasında

Manchester City Arsenal Maçı Muhtemel İlk 11'leri

Bu kritik maç öncesinde iki takımda da eksik yok diyebiliriz. Fakat M.City'de kaleci konusunda ki belirsizlik halen devam ediyor Ederson'un maça yetişmesi halinde kale yine Brezilyalı file bekçisine emanet edilecektir. Pep Guardiola'nın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor.
  • Kale: Ortega (Ederson)
  • Defans: Akanji, Ruben Dias, Nathan Ake
  • Orta Saha: Rodri, Kovacic, De Bruyne, Bernardo Silva
  • Forvet: Alvarez, Jeremy Doku, Haaland
Konuk ekip Arsenal ise bu maça en hazır oyuncuları çıkabilecek durumda. Hali hazırda bir sakat ya da cezalı oyuncu bulunmayan topçuların ilk 11'inin şu şekilde olması bekleniyor:
  • Kale: David Raya
  • Defans: White, Gabriel, Saliba, Kiwior
  • Orta Saha: Rice, Jorginho, Odegaard
  • Forvet: Saka, Martinelli, Havertz