Onlyfans'ta içerik üreticisi olan Merve Taşkın geçen günlerde bir Youtube kanalında ki programda verdiği demeçler ile tekrar gündeme geldi. Merve Taşkın güzel fiziği, cesur pozları ve videoları ile çok fazla merak edilen birisi.

Merve Taşkın'ın kendi hayat hikayesini anlattığı program sonrasında özellikle babası ile olan anıları onu daha çok merak edilen bir fenomen yaptı. Merve Taşkın kimdir, hayat hikayesi nasıl, kaç yaşında ve sevgilisi var mı gibi sorulara sizler için cevap vereceğiz...

Merve Taşkın Kimdir Hayat Hikayesi Nasıl Kaç Yaşında 1

Merve Taşkın Kimdir?

Merve Taşkın 1998 yılında Antalya'da dünyaya gelmiş bir sosyal medya fenomeni ve video içerik üreticisidir. Merve Taşkın özellikle X platformunda paylaştığı fotoğraflar ile adından çokça söz ettirmişti.

Bu sosyal medya platformunda cesur ve dikkat çeken pozlar veren Merve Taşkın genç erkeklerin dikkatini üzerine toplamıştı. Merve Taşkın kendisini asıl 2017 yılında hem Türkiye'ye hem de Avrupa'ya tanıtmıştı.

2017 yılında Beşiktaş'ın Porto ile oynadığı Şampiyonlar Ligi grup mücadesi sonrasında Beşiktaş'ın galibiyetini göğüslerinin üzerine Beşiktaş yazarak kutlayan Taşkın kendisini tüm Türkiye'de tanıtmıştı.

Merve Taşkın Kimdir Hayat Hikayesi Nasıl Kaç Yaşında 2

Merve Taşkın'ın bir başka infial yarattığı olay ise Amsterdam seks müzesinde verdiği pozlar oldu. Bu müzede çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Taşkın bu olay sonrasında 5 aylık hapis cezasına çarptırıldı. Taşkın hapis cezası ardından denetime tabi tutularak serbest bırakıldı.

Merve Taşkın son olarak ise 100 bin dolar olan aylık kazancının çok az olduğunu söylemişti. Taşkın kendi işini yapan yurt dışındaki meslektaşlarının ayda 1 milyon dolar kazandığını ve kendisininde bu miktarı kazanması gerektiğini söylemişti.

Merve Taşkın kimdir bu soruya cevap verdik. Gelin birde Merve Taşkın'ın hayat hikayesine göz atalım...

Merve Taşkın Kimdir Hayat Hikayesi Nasıl Kaç Yaşında 3

Merve Taşkın Hayat Hikayesi Nasıl?

Antalya'da doğan Taşkın 2 yaşına kadar babası ve annesiyle beraber büyüdüğünü fakat sonrasında hayatın onu hep bir yerlere savurduğunu dile getirdi. Annesi ile babasının hikayesini anlatan Taşkın şunları dile getiriyor:

Annem babamın yerinde çalışıyormuş. Orada tanışmışlar ama babam evliymiş babamın kurulu bir aile hayatı var ve o karısından olan iki de abim var. Babası ve annesinin imam nikahlı olarak evli olduğunu dile getiren Taşkın ardından kendisnin doğduğunu söylüyor.

Taşkın kendisi doğduktan sonra babasının kendi ailesine Taşkın'ın doğumunu anlatmak istediğini fakat bunun bir felakete sebep olduğunu anlatıyor. Taşkın'ın babası resmi nikahlı eşinin kardeşi tarafından öldürülüyor. Taşkın bu olayın ardından 2 yaşında babasız kalıyor.

Hızır Çelebi Kimdir? Kimin Oğlu? Hızır Çelebi Hayat Hikayesi Hızır Çelebi Kimdir? Kimin Oğlu? Hızır Çelebi Hayat Hikayesi

Merve Taşkın Kimdir Hayat Hikayesi Nasıl Kaç Yaşında 4

Merve Taşkın bu olayların detayını 18 yaşında öğrendiğini dile getiriyor. Annesine ise bu olaylar ile ilgili herhangi bir soru sormadığını anlatıyor.

Taşkın babasının ölümünü ise internetten öğrendiğini söylüyor. Bir gün evde otururken Google'ye girdim babamın ismini yazdım ve karşıma Kuma Cinayeti diye bir haber çıktı o habere tıkladım ve gördüklerim beni şoka uğrattı. Gerçekler ile o haberi görünce yüzleştim diyor.

Abilerinin varlığını da ortaokulda öğrendiğini söyleyen Taşkın ortaokulda iken abim bana mail attı ardından da bu gelişmeleri öğrenen annem gelip bana abim olduğunu anlattı dedi. Bu olayda bir abisi olduğunu öğrenen Taşkın ikinci abisinin varlığını ise 18 yaşında öğrendiğini söylüyor.

18 yaşına geldiğinde baba tarafı ile tanışmak için Antalya'ya gittiğini söyleyen Taşkın orada amca, kuzen, dede ve abisiyle tanıştığını söylüyor.

Babasını 2 yaşında kaybetmesinden ötürü baba sevgisinden hep uzak kaldığını dile getiren Taşkın düzenli bir aile hayatım hiç olmadı dedi. Bu nedenle babamın yokluğu beni pek etkilemiyor. Çünkü babam olduğunda neler hissederdim bilmiyorum ifadelerini kullandı.

Merve Taşkın Kimdir Hayat Hikayesi Nasıl Kaç Yaşında 5

Taşkın son olarak bakıcıların elinde büyüdüğünü ve farklı şehirlerde yaşadığını dile getirirken Denizli, Manisa'nın Alaşehir ilçesi ve farklı şehirlerde çocukluğum geçti dedi.

Taşkın'ın hayat hikayesine de değindik bir diğer yaşı ve diğer sorular ile ilgili soruları cevaplayalım...

Merve Taşkın Kaç Yaşında?

Merve Taşkın 1998 yılında Antalya'da dünyaya gelen bir sosya medya ünlüsü ve video içerik üreticisidir. 26 yaşında olan Merve Taşkın iddialı pozları ile sürekli sosyal medyada trend olmayı başarıyor.

Merve Taşkın Kimdir Hayat Hikayesi Nasıl Kaç Yaşında 6

Merve Taşkın'ın sosyal medya hesapları da sıklıkla kullanıcılar tarafından aratılıyor. Merve Taşkın'ın İnstagram hesabını merak edenler İnstagram'a tasskinmerve yazarak kendisine ulaşabilirler.

Merve Taşkın'ın asıl gelir kaynağı olan Onlyfans hesabı da yine sosyal medya kullanıcılarınca çok fazla araştırılıyor. Merve Taşkın'ın Onlyfans hesabı ise Merveeetşkn olarak karşımıza çıkıyor.