Almanya Milli takımı ve Fenerbahçe'nin eski 10 numarası Max Kruse hakkında gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Bazı kaynaklarda futbolu bırakan Kruse'nin futbola tekrar döneceği gündem oldu. İşte detaylar...

Max Kruse Bölgesel Lige Mi Dönüyor?

Eski Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse, futbolu bıraktığını açıklamasının ardından sürpriz bir gelişmeyle gündeme geldi. Bölgesel lig ekiplerinden BSV Al-Dersimspor ile transfer iddiaları ortaya atılan Alman oyuncu, amatör ligde mi top koşturacak? Gelin Max Kruse'nin futbola veda açıklamasından sonra yaşanan gelişmeleri ve BSV Al-Dersimspor transfer söylentilerini birlikte inceleyelim.

Max Kruse Futbola Geri Mi Dönüyor 4

Max Kruse Futbola Veda Mı Etti?

Max Kruse, 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması giymiş ve son olarak Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden SC Paderborn ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından yaklaşık 4 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla profesyonel futbola veda ettiğini duyurdu. "Teşekkürler profesyonel futbol" ifadelerini kullanan Kruse, beklenmedik bir karar alarak taraftarlarını şaşırtmıştı.

Max Kruse Futbola Geri Mi Dönüyor 1

İstatistiklere baktığımızda, Paderborn formasıyla çıktığı 5 maçta 1 asist yapan Max Kruse'nin Bundesliga 2 maceraları çok uzun sürmedi. 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Almanya'da forma giydiği son kulüp olan Paderborn ile yollarını ayırdıktan sonra futbola veda kararı aldı.

Max Kruse Transfer Oldu Mu? BSV Al-Dersimspor ile Anlaşma Sağlandı Mı?

Futbola veda açıklamasının ardından sürpriz gelişmeler yaşandı. Max Kruse'nin yaklaşık 4 ay sonra tekrar futbol gündemine gelmesinin sebebi ise iddia edilen BSV Al-Dersimspor transferi. Alman basınında yer alan haberlere göre, Max Kruse, Almanya'nın yarı profesyonel liglerinde mücadele eden BSV Al-Dersimspor ile anlaşmaya vardı ve takımın antrenmanlarına katılmaya hazırlanıyor.

Haberin devamında ise tecrübeli oyuncunun BSV Al-Dersimspor'da amatör lig seviyesinde forma giyecek futbolcularla birlikte sahaya çıkacağı belirtiliyor. Bu transfer gerçekleşirse, Max Kruse profesyonel kariyerinden sonra sürpriz bir şekilde amatör futbola adım atmış olacak.

Max Kruse Futbola Geri Mi Dönüyor 2

BSV Al-Dersimspor Teknik Direktörünün Açıklamaları

BSV Al-Dersimspor cephesinden ise Max Kruse transferiyle ilgili olarak dikkat çeken açıklamalar geldi. BSV Al-Dersimspor'un antrenörlerinden Güven Akpolat, Alman basınında yer alan bir röportajda Max Kruse'nin transfer süreci hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Akpolat, Max Kruse'nin transfer sürecini anlatırken "Bize geleceğini açıkladıktan bir gün sonra sahamızda aniden çok sayıda Union Berlin taraftarı oldu. Tabii ki Max henüz takımdayken ortada bile yoktu" diyerek esprili bir dille başladığı açıklamasında ilginç detaylara yer verdi.

Fenerbahçe Opet Kadrosunu Güçlendiriyor! Aslı Kalaç ile 2 Yıllık Sözleşme Uzatıldı Fenerbahçe Opet Kadrosunu Güçlendiriyor! Aslı Kalaç ile 2 Yıllık Sözleşme Uzatıldı

Akpolat devamında Max Kruse ile transfer temasının nasıl başladığını ise şu sözlerle anlattı: "Max'in arkadaş çevresinin bir parçasıyım. Ortak bir arkadaşımız var ve 2020 yılında tanıştık. Max, Kasım ayında SC Paderborn'dan ayrıldıktan sonra şakayla karışık artık Dersimspor'a transfer olabileceğini söyledim. Daha sonra ise Ocak ayında bana geldi ve bizimle futbol oynamak istediğini ve oynamaya hevesli olduğunu söyledi."

Max Kruse Futbola Geri Mi Dönüyor 3

Güven Akpolat'ın açıklamaları, Max Kruse'nin BSV Al-Dersimspor transferinin henüz netlik kazanmadığını ancak oyuncunun amatör olarak futbola devam etme isteğinin ortada olduğunu gösteriyor.