Amedspor'un Yükselişi! Şampiyonluk Coşkusu Diyarbakır'ı Sarıyor Amedspor'un Yükselişi! Şampiyonluk Coşkusu Diyarbakır'ı Sarıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yıldız kızlar voleybol turnuvasında Sarıgöl'de şampiyon Çanakçı Ortaokulu oldu. 

Sarıgöl'de Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasının Kazananı Çanakçı Ortaokulu Oldu 3

23 Nisan Bayramı yaklaşırken o gün ödül alacak okullarda yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yine bu etkinlikler kapsamında oynanan Yıldız Kızlar voleybol turnuvasının finalleri dün son buldu.

Sarıgöl'de Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasının Kazananı Çanakçı Ortaokulu Oldu

Final maçında Çanakçı Ortaokulu ile Tırazlar Hüseyin Gümüşlü Ortaokulu karşı karşıya geldi. Yoğun bir tempo ve mücadeleye sahne olan maçı Çanakçılı Yıldız kızlar 25-8, 25-19 ve 25-21’lik setlerle 3-0 kazanarak şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

Sarıgöl'de Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasının Kazananı Çanakçı Ortaokulu Oldu-1

Kürsüde ki son sırayı elde etmek yani 3. olmak için sahaya çıkan iki takımında mücadelesi nefes kesti. Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu'nu karşı karşıya getiren maçta Atatürk Ortaokulu 25-16, 25-20 ve 25-21’lik setlerle maçı 3-0 kazandı ve turnuvayı 3. sırada bitirdi.

Turnuvada derece giren tüm okulların öğrencilerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak öğrencilere kupalarını bizzat takdim ederek öğrencilerle fotoğraf çektirdi.