Yabani dizisinde Şebnem karakterini canlandıran Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, dizinin izleyenleri tarafından merak konusu oldu. Yabani dizisi, Eylül ayında NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Diziyi takip eden izleyiciler, Yabani dizisinin oyuncu kadrosunu merak ediyor. Peki Yabani dizisinin Şebnem’i kimdir? Oyuncu hakkında tüm detayları derledik…

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç: Yabani Dizisinin Şebnem'i Kimdir?

Yabani dizisinin Şebnem’i Şebnem Bilgiç, canlandırdığı karakterle merak edilen oyuncular arasında. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç kimdir, güzel oyuncu hangi dizilerde oynadı tüm detaylar haberimizin devamında. Şebnem Bilgiç, 7 Aralık 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yetenekli oyuncunun babası İran Azeri’sidir bu nedenle Bilgiç Türk ve Azeri kökenlidir. Üniversite eğitimini Türkiye’nin köklü okullarından biri olan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamladı. Mimar Sinan Konservatuarı’ndan Sahne Sanatları Tiyatro Bölümünü başarıyla tamamlayarak mezun oldu. Ardından Kadir Has Üniversitesi’nde Film ve Drama Bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı. Yabani dizisinin Şebnem’i kimdir sorusunu merak eden izleyiciler, oyuncunun hayatını ve kariyerini de araştırıyor. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in hayatı ve kariyeri hakkında detaylara da yer verdik.

Şebnem Hassanisoughi Hayatı ve Kariyeri

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç kimdir sorusuna yanıt arayanlar, yetenekli oyuncunun mesleğe nasıl başladığını da merak etmekte. Şebnem Bilgiç, kariyerine ilk olarak tiyatro oyunculuğu ile başladı. İlk oyunculuk deneyimini ise 2008 yılında Rita’nın Şarkısı adlı tiyatro oyunuyla yaşadı. Bu oyun ardından başka birçok tiyatro projesinde de rol aldı. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, TV oyunculuğu kariyerine ise 2007 yılında adım attı. 2007 yılında yayına başlayan Sessiz Gemiler dizisinde küçük bir rolü vardı. Bunun ardından 2088 yılında Dantel adlı dizi geldi. Oyuncu bu dizide genç Maya karakterine hayat verdi.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç’in Oynadığı Dizi ve Filmler

Oyuncu bundan sonra birçok farklı projede yer almaya başladı. 2012’de TV’de yayınlanan Kayıp Şehir adlı aile dramı dizisinde Zeynep karakteriyle dikkatleri çekmeyi başardı. Bu deneyimin ardından Tatar Ramazan dizisinde Güzide rolüne hayat verdi. Yetenekli oyuncu, sadece TV dizilerinde rol almadı elbette. Şebnem Hassanisoughi, beyaz perde deneyimini de ilk kez 2011 yılında yaşadı. Çiğdem Vitrinel’in yönetmen koltuğunda oturduğu Geriye Kalan adlı filmde rol aldı. Ayrıca bu filmdeki performansıyla bir ödül de kazandı. 2015 yılındaysa Zekir Demirkubuz’un Bulantı filminde kendine yer buldu. Bu deneyimlerinin ardından Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden Poyraz Karayel ve Vatanım Sensin’de de oyuncu kadrosundaydı. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, TV’de en son Nefes Nefese adlı dizide Selma karakterini canlandırmıştı. Yetenekli oyuncuyu dijital platformlarda yayınlanan dizilerde de izleme fırsatı bulduk. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Netflix yapımı yerli dizilerden Andropoz ve Sıcak Kafa dizilerinde de rol aldı. Günümüzdeyse Şebnem Hassanisoughi, NOW TV’nin sevilen dizilerinden Yabani’de Şebnem karakterine hayat veriyor. Dizinin başrol oyuncu kadrosunda yer alması nedeniyle Yabani dizisinin Şebnem’i kim sorgusu sıklıkla yapılmakta. Bu sorunun cevabını kısaca vermeye çalıştık.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç Kaç Yaşında?

Yabani dizisinin Şebnem’i kimdir araştırması yapan izleyiciler, oyuncunun yaşını da merak ediyor. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç kimdir sorusuna yanıt vermiştik. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, 1985 doğumludur dolayısıyla günümüzde 39 yaşındadır.

ITZY Üyeleri Kimdir? Grup Lideri Kim? İlk Şarkısı Ne? ITZY Dağıldı Mı? Ne Zaman Dağıtılacak? ITZY Üyeleri Kimdir? Grup Lideri Kim? İlk Şarkısı Ne? ITZY Dağıldı Mı? Ne Zaman Dağıtılacak?

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç Boyu ve Kilosu

Yeteneğiyle dikkat çeken Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Bu nedenle oyuncunun boyu ve kilosu da merak ediliyor. Şebnem Hassanisoughi’nin boyu 1,70 kilosu ise 59 civarındadır.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç Eşi Kim?

Şebnem Hassanisoughi kimdir sorgusu yapanlar elbette ünlü oyuncu evli mi bekar mı merak ediyor. Merak edenler için Şebnem Hassanisoughi eşi kim, cevapladık. Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, müzisyen ve şarkıcı Ahmet Kenan Bilgiç ile evlidir. Çift 2016 yılında evlenmiştir ve beraberlikleri hala devam etmektedir.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç Instagram Hesabı

Sevilen oyuncuların işlerini ve hayatlarını takip etmenin en kolay yollarından biri sosyal medya. Birçok oyuncu da artık sosyal medyayı aktif kullanıyor. Şebnem Hassanisoughi de öyle! Yabani dizisinin Şebnem’i kimdir öğrenmek isteyenler, oyuncunun Instagram hesabını da merak etmekte. Şebnem Hassanisoughi, @sebnemhassanisoughibilgic kullanıcı adını kullanıyor. Oyuncu sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor.

Şebnem Bilgiç Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Yabani dizisi Şebnem kimdir araştırması yapanlara, cevabın Şebnem Hassanisoughi olduğunu söylemiştik. Başarılı oyuncunun bugüne kadar rol aldığı dizi ve filmleri de listeledik! Oyuncunun rol aldığı diziler şu şekildedir:

Yıl Yapım Rol
2008 Dantel Genç Maya
2010 Kılıç Günü Melek
2011 Firar Asude
2012-2013 Kayıp Şehir Zeynep
2013-2014 Tatar Ramazan Güzide
2014 Bana Artık Hicran De Lale
2015-2016 Poyraz Karayel Begüm Özbakan
2016-2017 Vatanım Sensin Eftalya
2018 Nefes Nefese Selma Çelik
2021 Metot Merve
2022 Andropoz Fadime
2022 Sıcak Kafa Canan
2023 Aktris Raşide Güneş Yılmaz
2023- Yabani Şebnem Sualp

İçerik önerisi: Cemre Arda Kimdir? Rüzgarlı Tepe Dizisinin Zeynep'i Kim?

Oyuncunun rol aldığı filmler şu şekildedir:

Yıl Yapım Rol
2011 Geriye Kalan Sevda
2013 Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 -
2013 Salıncak -
2015 Bulantı Neriman
2016 Siyah Karga Sara
2018 Lifeboat Amal
2020 Büyük İstanbul Depresyonu -

Şebnem Bilgiç Aldığı Ödüller

Şebnem Bilgiç, rol aldığı yapımlarda ödüller de almıştır. Ünlü oyuncunun aldığı ödüller ise aşağıdaki gibidir:

  • 2016 - 48. Siyad Ödülleri, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Bulantı
  • 2013 - 18. Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri, Ayhan Işık Özel Ödülü: Geriye Kalan
  • 2012 - 12. İzmir Uluslararası Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu: Geriye Kalan