Türkiye'nin tanınmış iş adamlarından ve aynı zamanda Beşiktaş Kulübü'nün 36. Başkanı Ahmet Nur Çebi kimdir? 1959 yılında Trabzon'un Araklı ilçesinde doğan Çebi, bugün sayısız başarıya ve etkileyici bir servete sahip. İş dünyasında ve spor camiasında önemli bir yere sahip olan Ahmet Nur Çebi, sadece bir iş adamı olmanın ötesinde, Türkiye'nin popüler spor kulüplerinden birinin de başkanlığını yürütmekte. Çebi'nin hayatı, kariyeri, serveti ve başkanlık yaptığı Beşiktaş Kulübü'ne olan katkıları, onu Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri yapmaktadır. Peki, Ahmet Nur Çebi kaç yaşında? Nereli? Serveti ne kadar? İşte Ahmet Nur Çebi hakkında merak edilen her şey.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Kulübü'ne olan katkıları, onu Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri yapmaktadır. Peki, Ahmet Nur Çebi kaç yaşında? Nereli? Serveti ne kadar? Ahmet Nur Çebi Türkiye’nin kaçıncı zengini? Ahmet Nur Çebi'nin yüzüne ne oldu? Ahmet Nur Çebi'nin yüzü neden yanık? Ahmet Nur Çebi'nin şirketleri? Ahmet Nur Çebi Trabzon'un neresinden? Ahmet Nur Çebi'nin eşi? Ahmet Nur Çebi'nin kızı kimdir? İşte Ahmet Nur Çebi hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi, 29 Ekim 1959 tarihinde Trabzon'un Araklı ilçesinde doğdu. Babası Yaşar Kaptan Çebi, Karabük Demir Çelik İşletmeleri'nin kurucularındandır. Ahmet Nur Çebi, 1986 yılında Berna Çebi ile evlendi ve bu evlilikten Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan adlarında üç çocuğu oldu.

Ahmet Nur Çebi, 1979 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, babasının kurduğu Çebi Demir Çelik'te çalışmaya başladı. 1990 yılında, Çorlu'da bir haddehane yatırımı yaptı. 1994 yılında, Çebi Denizcilik'i kurdu. 2000 yılında, Martaş Liman Tesisleri'ni satın aldı. 2007 yılında, Nur Gemicilik'i kurdu. 2010 yılında, Çebi Enerji'yi kurdu.

Ahmet Nur Çebi, 2012 yılından itibaren Beşiktaş Kulübü'nün 2. başkanlığını yürütmektedir. 2019 yılında yapılan başkanlık seçimlerinde, Fikret Orman'ı yenerek Beşiktaş Kulübü'nün 36. başkanı oldu.

Ahmet Nur Çebi Kaç Yaşında?

Ahmet Nur Çebi 29 Ekim 1959 yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2023 yılı itibari ile 64 yaşındadır.

Ahmet Nur Çebi Nereli?

Ahmet Nur Çebi, 29 Ekim 1959 tarihinde Trabzon'un Araklı ilçesinde doğdu. Bu nedenle aslen Trabzonlu'dur.

Ahmet Nur Çebi’nin Ailesi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi 1986 yılında Berna Çebi ile dünya evine girdi. Bu evlilikten Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan isimlerinde 3 çocuğu vardır. 

Ahmet Nur Çebi Ne İş Yapıyor?

İş insanı 64 yaşındaki Ahmet Nur Çebi, denizcilik, lojistik ve enerji alanlarında etkinlik gösteren Kaptan Group şirketinin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ahmet Nur Çebinin faaliyet gösterdiği şirketlerin senelik cirosunun 700 milyon dolar civarında olduğu belirtilmektedir. Ayrıca, kendi kurduğu Çebi Demir Çelik, Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri gibi şirketlerlede faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Ahmet Nur Çebi'nin Serveti?

Ahmet Nur Çebi'nin serveti, 2023 yılı itibarıyla tahmini olarak 700 milyon dolar civarındadır. Bu servetinin büyük bir kısmı, dedesinin kurduğu Karabük Demir Çelik İşletmeleri'nden miras kalan hisselerden gelmektedir. Ayrıca, kendi kurduğu Çebi Demir Çelik, Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri gibi şirketlerden de önemli bir gelir elde etmektedir.

Ahmet Nur Çebi, iş adamı olmasının yanı sıra, Beşiktaş Kulübü'nün de başkanlığını yapmaktadır. Bu nedenle, servetinin bir kısmı da Beşiktaş'tan gelmektedir.

Atasay kimin? Ne iş yapıyor? Atasay Kamer serveti ne kadar? Atasay kimin? Ne iş yapıyor? Atasay Kamer serveti ne kadar?

Kaynak: Haber Merkezi