• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.821 %1
  • ETHERIUM 3.288 %0.64
32°

Hoş Geldiniz

manisaaktifhaber.com sitemize hoş geldiniz. Bu beyan, manisaaktifhaber.com'un gizlilik politikasını içermektedir. manisaaktifhaber.com internet sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları kabul etmiş sayılırsınız.

Kişisel Bilgilerin Toplanması ve Kullanımı

manisaaktifhaber.com ziyaretiniz sırasında sizden bazı kişisel bilgilerinizi talep edebiliriz. Kişisel bilgilerinizin korunması ve gizliliğinizin sürdürülmesi, manisaaktifhaber.com ekibi olarak birinci önceliğimizdir. Bu nedenle verdiğiniz bilgiler, Kullanıcı Sözleşmesi'nde belirtilen kurallar ve amaçlar dışında kullanılmayacak ve üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

IP Adreslerinin Kullanımı

Sistemle ilgili sorunların tespiti ve bu sorunların en hızlı şekilde giderilmesi için, manisaaktifhaber.com gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. Bu bilgiler, hukuki yükümlülükler dışında, hiçbir ticari amaçla üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır.

Güvenlik ve Garanti

manisaaktifhaber.com, sitedeki içeriklerin veya bilgilerin arızasız, hatasız, kusursuz, virüssüz veya üyenin yazılımını, verilerini veya cihazını değiştirebilecek, silebilecek herhangi bir zararlı unsurdan arınmış olduğu konusunda garanti vermemektedir. Site yoluyla yapılan her türlü içerik veya diğer materyalin sorumluluğu tamamen üyeye aittir.

Sorumluluk Reddi

manisaaktifhaber.com’un özellikle şu nedenlerden kaynaklanan hasarlar için hiçbir sorumluluğu yoktur:

  • Sitedeki veya içerikteki hatalar veya kusurlar,
  • Virüsler, yazılım arızaları veya benzer mekanizmalar.

Mücbir Sebepler

“Mücbir sebep” terimi, doğal afetler, isyan, savaş, grev, iletişim sorunları, altyapı ve internet arızaları, elektrik kesintisi ve kötü hava koşulları gibi tarafımızın kontrolü dışında gelişen olayları ifade eder. Bu durumlarda, manisaaktifhaber.com, yükümlülüklerini geç veya eksik ifa etme veya ifa etmeme nedeniyle sorumlu tutulamaz.

Çerezler ve Piksel Teknolojisi

manisaaktifhaber.com, oturumunuzun güvenliğini sağlamak ve site performansını değerlendirmek için çerezler ve piksel teknolojisi kullanmaktadır. Toplanan bilgiler anonimdir ve kişisel bilgilerinizi içermez. Bu bilgiler, sitemizin içeriği, yönlendirmesi ve sayfa yanıt oranlarını değerlendirmek amacıyla kullanılır.

Bilgilerin Paylaşımı

Kişisel bilgileriniz, web sitemizin teknik işlemleri için ve sizin isteklerinizin yerine getirilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Açık izniniz olmadan pazarlama amaçlı kişisel bilgileriniz üçüncü kişilere satılmayacak, kiralanmayacak veya dağıtılmayacaktır.

Hukuki Yükümlülükler

Toplanan kişisel bilgiler, manisaaktifhaber.com'un merkezi ülkesinin yasalarına uygun olarak işlenir. Devlet kurumlarının kanunlarının gerektirdiği durumlar dışında herhangi bir veri açıklanmayacaktır.

Üçüncü Taraf Bağlantıları

Bu Gizlilik Politikası, üçüncü kurum web siteleri hariç, sadece manisaaktifhaber.com için geçerlidir. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer web sitelerine bağlantı sağlayabiliriz. Ancak, bu web sitelerinin gizlilik standartlarını garanti edemeyiz veya içeriklerinden sorumlu olamayız.

İletişim

Bu gizlilik politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.