Kamala Harris aslen nereli? Kamala Harris Türk mü Müslüman mı? Evli mi çocuğu var mı? Kamala Harris aslen nereli? Kamala Harris Türk mü Müslüman mı? Evli mi çocuğu var mı?

Çiftçiler Günü etkinlikleri kapsamında İstanbul'da Denizbank genel müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyona Manisa'nın Alaşehir ilçesini temsil etmek üzere Nazodan lezzetler firması katıldı. Firmanın etkinliğe katılması için seçilmesinde ki ana faktör ise geleneksel yötemler ile katkısız üretim yapması oldu.

Açılan stantta Alaşehir’e özel ürünlerin tanıtım ve satışları yapıldı. Yörenin meşhur kuru üzümü ve asma yaprağının yanı sıra taş değirmende üretilen tahinde ziyaretçilerin oldukça ilgisini çekti. 

Alaşehir'in Yöresel Tatları İstanbul'da Görücüye Çıktı 3

“Ürettiğimiz Doğal ve Kaliteli Ürünler İle Alaşehir'i Temsil Ettik”

Nazo firması olarak önceliklilerinin doğal ve kaliteli ürünler üreterek müşterilerinin her zaman beğenisini kazanmak olduğunu belirten firma yetkililerinden Nazan Durmaz Keskin; “İlçemize özgü doğal ve katkısız ürünler üretiyoruz. Çiftçiler günü nedeniyle, Denizbank Alaşehir Şubesi Müdürü Erkan Başocak’ın desteğiyle genel merkezde stant kurarak üretmiş olduğumuz doğal ürünleri orada tanıttık. Oldukça beğeni topladık ve güzel geri dönüşler aldık. Bize bu fırsatı verdikleri için Denizbank yetkililerine ve Erkan Başocak müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

Alaşehir'in Yöresel Tatları İstanbul'da Görücüye Çıktı 6

Alaşehir'in Yöresel Tatları İstanbul'da Görücüye Çıktı 5

Alaşehir'in Yöresel Tatları İstanbul'da Görücüye Çıktı 4

Kaynak: Haber Merkezi