Aldatmak dizisinin sezon finalinde Behram, Deniz'in eşi Mehmet Emir tarafından vurularak yaralanmıştı. Dizinin yeni sezonu başladığında, ekranlarda görünmeyince seyirciler Behram'ın akıbetini merak etti. Bu durum, seyirciler arasında şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattı. Peki Behram dizide neden yok? Aras Aydın diziden ayrılıyor mu? Gibi sorularının cevabını aramaya başladılar.İşte tüm bu soruların cevapları haberimizde...

Aldatmak

Aldatmak Behram dizide neden yok Aras Aydın diziden ayrılıyor mu

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.

Yeni sezonun büyük merakla takip edilen dizisi Aldatmak, heyecan dolu sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Tims&B imzalı Aldatmak, kadrosu ve konusu ile reyting listelerindeki başarısını da sürdürüyor.

Aldatmak dizisi ne zaman? Hangi gün yayınlanıyor?

Atv'nin sevilen dizisi Aldatmak her Perşembe 20.00'de izleyicisiyle buluşuyor. Sezonun adından sıkça söz ettiren dizilerinden olan Aldatmak, yeni bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Aldatmak dizisi özel içerikleri ise atv.com.tr'de dizinin hayranlarıyla buluşuyor. Aldatmak yeni bölümleri, son fragmanları ve birçok özel sahne de atv.com.tr'de yer alıyor.

Aldatmak dizisi konusu nedir? 

Güzide Yenersoy, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası Tarık Yenersoy ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.

Aldatmak dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Yapımını Tims&B'nin yaptığı, atv ekranında izleyicisiyle buluşan Aldatmak oyuncu kadrosu da yoğun ilgi gördü. Aldatmak'ın başrolünde Güzide Yenersoy karakteri ile Vahide Perçin yer alırken Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta isimler de dizinin kadrosunda Perçin'e eşlik ediyor. Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit ve Meltem Baytok yer alıyor.

Aldatmak Behram dizide neden yok? Aras Aydın diziden ayrılıyor mu?

behram öldü mü

Aras Aydın'ın canlandırdığı Behram karakterinin diziden ayrıldığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Behram karakterinin dizinin son bölümünden itibaren diziye dahil olmadığı göz önüne alındığında, bu ihtimalin yüksek olduğu söylenebilir.

Aydın'ın diziden ayrılması durumunda, Behram karakterinin dizinin ana hikayesinden nasıl ayrılacağı merak konusu. Behram karakterinin diziden ayrılması, dizinin ana hikayesinde de önemli değişikliklere neden olabilir.

Aras Aydın'ın diziden ayrılıp ayrılmadığının kesin olarak belli olması için, dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmasını beklemek gerekiyor.

Aras Aydın kimdir kaç yaşında aslen nerelidir?

Aras Aydın, 4 Ocak 1989 tarihinde Eskişehir'de doğmuş Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında "Öğretmen Kemal" dizisiyle yaşayan Aydın, ardından "Şefkat Tepe", "Saklı Kalan", "Kiraz Mevsimi", "İnadına Aşk", "Masum Değiliz", "Sefirin Kızı" ve "Aldatmak" gibi dizilerde rol almıştır.

Aras Aydın evli mi?

aras aydın evli mi eşi kim

2022 yılında Melis Birkan ile evlenmiştir.

Aras Aydın rol aldığı diziler?

Öğretmen Kemal (2010)

Şefkat Tepe (2012-2014)

Saklı Kalan (2013)

Kiraz Mevsimi (2014-2015)

İnadına Aşk (2015-2016)

Masum Değiliz (2018)

Sefirin Kızı (2019-2020)

Aldatmak (2022-2023)

Aras Aydın rol aldığı filmler nelerdir?

Bizans Oyunları (2016)

Tut Sözünü (2017)

Aras Aydın kazandığı ödüller nelerdir?

2016 Uluslararası İzmir Film Festivali - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Bizans Oyunları)

2017 Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (İnadına Aşk)

2018 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri - Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu (Masum Değiliz)