Türk televizyonlarının dizi ve sinema sektöründe sevilen oyuncusu Ömer Karanlık'tan acı haber haber! Bu zamana kadar pek çok dizide rol alan ve günümüzde Atv ekranlarında yayımlanan Aldatmak, dizisinde Numan abi karakterini canlandıran oyuncu Ömer Karanlık hayata gözlerini yumdu. Ölüm haberi ile yıkılan dizi ekibi ve sevenleri ustasını son yolculuğuna uğurlandı.

ALDATMAK NUMAN ÖLDÜ MÜ

Pek çok dizi ve filmde yardımcı oyuncu  olarak görev alan usta oyuncu Ömer Karanlık hayata gözlerini yumdu. 65 yaşında veda eden oyuncu son olarak  her perşembe Atv ekranlarında  yayımlanan Aldatmak adlı dizide Numan karakterini canlandırıyordu.

Aldatmak Numan amca Ömer Karanlık öldü mü?

Ömer Karanlık kimdir

Türk televizyonlarının dizi ve sinema sektöründe sevilen oyuncusu 65 yaşındaki usta oyuncu Ömer Karanlık, 19 Kasım 2023 Pazar günü sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Sanat dünyasına yaptığı katkılarla tanınan ve birden fazla projede yeralan performansıyla dikkat çeken Karanlık'ın ani ölümü, dizi ekibini ve sevenlerini derinden üzdü. Oyuncunun cenazesi, ikindi namazını müteakip Esenyurt Yeni Mezarlık'ta defnedildi. Cenaze törenine, sanat dünyasından birçok isim katılarak Ömer Karanlık'a veda etti.

Ömer Karanlık kimdir?

ALDATMAK DİZİSİ NUMAN ÖLDÜ MÜ

Ömer Karanlık, 1958 yılında doğmuş Türk televizyon dizi ve sinema dünyasının tanınan isimlerinden biriydi. ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinde Numan karakterini canlandıran yardımcı oyuncu Ömer Karanlık'ın nereli olduğuna dair net bir bilgi bulunmamaktadır. 

Ömer Karanlık rol aldığı dizi ve filmler arasında ise;

Şevkat Yerimdar,

Hayat Devam Ediyor,

Çakallarla Dans 2,

Muhteşem Yüzyıl gibi projelerdeki başarılı performanslarıyla izleyiciden tam not alarak çok sevilen oyuncu olmuştu.

Ayrıca oyuncunun filmografisinde ise;

  • Alman Kuzusu,

  • Baba,

  • Leylifer,

  • Gibi,

  • Kırmızı Oda,

  • Söz,

  • Aldatmak gibi yapımlar da yer alıyor.