Alişan ve Buse Varol’un evlilik hayatı, son dönemde magazin dünyasının en çok tartışılan konularından biri oldu. Çift, boşanma kararı aldıkları yönündeki haberleri yalanlayarak birlikte olduklarını duyurdu. Fakat, kızları Eliz’in doğum gününü ayrı kutlamaları ve sosyal medyada birbirlerine destek vermemeleri, aralarında sorun olduğu iddialarını güçlendirdi. Buse Varol ve Alişan hakkında sorulan Alişan'ın eşi Buse Varol kimdir, kaç yaşında? Buse Varol nereli eski eşi kim? Gibi soruların cevaplarına haberimiz içerisinde ulaşabilirsiniz.

Alişan'ın eşi Buse Varol kimdir, kaç yaşında? Buse Varol nereli eski eşi kim?

Buse Varol kimdir? Buse Varol, 1990 yılının Mart ayında Manisa’da doğdu. Eğitim Fakültesi’nde öğretmenlik eğitimi aldı ve 2012’de Miss Turkey yarışmasına katıldı. Yarışma sonrası modellik yapan Varol, daha sonra oyunculuğa geçiş yaptı. İlk dizi rolünü "Tozlu Yollar"da oynayan Varol, daha sonra “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar”, “Şehrin Melekleri”, “Kış Güneşi” ve “Rüya” gibi dizilerde rol aldı.

Buse Varol, geçen yaz “Çok Tatlı” adlı programı sundu. Fakat bu proje kısa sürdü. Buse Varol, şimdi “Payitaht: Abdülhamid” dizisinde “Mislimelek Sultan” rolünü oynuyor. Buse Varol, 2017’de “Dostlar Mahallesi” dizisinde oynamaya başladı. Bu dizide tanıştığı Alişan ile Mayıs 2018’de evlendi. Varol, yakın zamanda anne olacak.

İki yıldır aşk yaşayan oyuncu Can Nergis ile güzel model Buse Varol, ayrılık kararı aldı. 2016 yılında Hürriyet’te çıkan habere göre, Nergis’in arkadaş çevresine “Buse beni aldattı, onu suçüstü yakaladım” şeklinde konuştuğu söyleniyor.

Alişan Kimdir? Alişan, Türk müziğinin tanınmış isimlerinden biridir. İstanbul’da doğan ve Zaza kökenli olan sanatçı, konservatuvar eğitimi almıştır. Pilot olma hayalini gerçekleştiremeyen Alişan, şarkıcılık, sunuculuk ve oyunculuk yapmıştır.

Tokat'ta deprem! Tokat'ta deprem!

Okulda çok devamsızlık yaptığı için 3. Sınıfın sonunda bırakmak zorunda kalan Alişan, müzik hayatına Serkan Burak adıyla başladı. Ailesi, küçüklüğünden beri müzik yeteneğini fark etmişti. İki yaşındayken bile, “Sabuha” ve “Maden Dağı” gibi türküleri ezbere söyleyebiliyordu. Öğretmenleri de onun bu yeteneğini desteklemiş ve ders aralarında türkü söyletmişlerdi. Liseye başladığında, babasının yardımıyla ilk kasetini çıkardı.

Alişan, 1991 yılında ‘Derdo - Elazığ’ın Güzelleri’ adlı ilk albümünü yayınladı. Bu albümü, gerçek bir kaset çalışması olarak görmüyordu. 1994 yılında ‘Delimisin Ne’ adlı ikinci albümünü çıkardı. Prestij Müzik’in ortağı Hilmi Topaloğlu, dedesi ve dayısının yakın arkadaşıydı ve Alişan’ı keşfetti. Mahsun Kırmızıgül’ün de desteğiyle, 18 Nisan 1996’da ‘Aşık Oldum’ ve 25 Ekim 1997’de ‘Sana Bir şey Olmasın’ adlı albümlerini piyasaya sürdü.

Müzik dünyasında “Kralı Gelse” şarkısıyla büyük ses getiren Alişan, 1998’de Aynalı Tahir dizisiyle televizyonda da yeni bir sayfa açtı. Üçüncü albümü 'Var Ya’yı 1999’da Prestij Müzik’ten çıkaran sanatçı, müzik piyasasındaki başarısını pekiştirdi. Serkan Burak olan gerçek adını değiştirerek Alişan Serkan olarak resmiyete geçti. 2000 yılında Kurt Kapanı dizisinde rol alarak televizyon izleyicilerini yine kendine hayran bıraktı.

Son günlerde Buse Varol'un eski eşi kim? Sorusu sık sık soruluyordu, fakat Buse Varol'un daha önce evlendiğine dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Editör: Tuba Aldemir