Tokat'ta deprem! Tokat'ta deprem!

Amasya'da yayın yapan radyo kanalları, pop, rock, arabesk, türkü, haber, spor, dini ve kültürel gibi farklı türlerde müzik ve programlar yayınlamaktadır. Bu kanallardan istediğinizi seçerek Amasya'nın güzel havasını radyo dinleyerek daha keyifli hale getirebilirsiniz. Amasya' da bulunan radyo istasyonları ve frekanslarının en güncel listesi...

Amasya radyo frekansları 2024

Radyo Frekans
TRT Radyo 1       94.7 FM
TRT Radyo 2       99.6 FM
TRT Radyo 3       96.7 FM
TRT Nağme       98.9 FM
TRT Türkü       107.3 FM
Radyo 5       97.3 FM
Radyo Hayat       93.9 FM
Sıla FM      101.9 FM
Esinti FM      100.3 FM

Amasya’da radyo dinlemek isteyenler için seçenekler artıyor. 2023 yılında Amasya’da yayın yapan radyo kanalları ve frekansları değişti. İşte Amasya’da dinleyebileceğiniz bazı radyo kanalları ve frekansları:

  • Türkiye Polis Radyosu: Polis teşkilatının resmi radyosu olan Türkiye Polis Radyosu, güncel haberler, trafik bilgileri, spor, kültür, sanat ve eğlence programlarıyla dinleyicilerine hizmet veriyor. Amasya’da Türkiye Polis Radyosu’nu 102.7 Mhz frekansından takip edebilirsiniz.
  • TRT FM: Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun ulusal radyo istasyonu olan TRT FM, Türkçe ve yabancı müzik, haber, kültür, sanat, eğitim ve yaşam programlarıyla dinleyicilerine zengin bir içerik sunuyor. Amasya’da TRT FM’i 93.9 Mhz frekansından dinleyebilirsiniz.
  • Radyo İstanbul: İstanbul merkezli bir yerel radyo istasyonu olan Radyo İstanbul, popüler müzik, haber, magazin, spor ve eğlence programlarıyla dinleyicilerine keyifli bir radyo deneyimi yaşatıyor. Amasya’da Radyo İstanbul’u 88.0 Mhz frekansından dinleyebilirsiniz.
  • Radyo Viva: Ulusal bir radyo istasyonu olan Radyo Viva, pop müzik, haber, magazin ve eğlence programlarıyla dinleyicilerine keyifli vakit geçirtiyor. Amasya’da Radyo Viva’yı 93.6 Mhz frekansından takip edebilirsiniz.
  • Show Radyo: Ulusal bir radyo istasyonu olan Show Radyo, pop müzik, haber, spor ve eğlence programlarıyla dinleyicilerine zengin bir içerik sunuyor. Amasya’da Show Radyo’yu 92.8 Mhz frekansından dinleyebilirsiniz.
  • TRT Radyo Haber: Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun haber odaklı radyo istasyonu olan TRT Radyo Haber, güncel haberler, yorumlar, analizler ve röportajlarla dinleyicilerine bilgi veriyor. Amasya’da TRT Radyo Haber’i 102.3 Mhz frekansından dinleyebilirsiniz.
Kaynak: Haber-Hatice Zeybek