“Türkçemizin Zenginliği Projes”i, öğrencilerin divan şairlerinin şiirlerini tarihsel mekanlarda okuyarak bu mekanların ruhunu ve atmosferini hissetmelerine olanak tanıdı. Hiranur Yalvaç ve arkadaşları, geleneksel kıyafetlerini giyerek seçtikleri şiirleri Manisa Sultan Camii, Mevlevihane, Fetih Mescidi ce Şifahane’de farklı açılardan çektikleri videolarla hem edebi hem de sanatsal yeteneklerini sergilediler. Bu süreç, öğrencilerimizin tarihsel ve kültürel bilinçlerinin gelişmesine büyük katkı sağladı.

Arif Çeler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden

Tişört yarışmasında ise Sümeyye Kamal, Yunus Emre’nin beytlerini yaratıcı ve estetik tasarımlarla tişörtlere taşıyarak jüriyi etkiledi. Öğrencilerimizin bu projelerde gösterdiği özveri ve başarı, okulun gurur kaynağı oldu.

Manisa'da iki aile birbirine girdi: 1 ağır yaralı Manisa'da iki aile birbirine girdi: 1 ağır yaralı

Arif Çeler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden

Ödüller, Manisa Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay tarafından okul müdürü Gönül Çiftçioğlu ve Okul Müdür yardımcısı Feyzullah Akdemir’in de katılımıyla öğrencilere takdim edildi. Törene, Edebiyat Öğretmeni Tolga Elbirlik ve Güzel Sanatlar Öğretmeni Ebru Boz da katılarak öğrencilerin başarısını kutladılar.

Arif Çeler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden

Okul Müdürü Gönül Çiftçioğlu, “Arif Çeler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, öğrencilerimizin başarılarından dolayı büyük gurur duyuyor ve bu büyük projeye katılan Ceylin Akan, Zeynep Turgut, Hatice Eren, Azra Betül Yıldız, Hatice Yaren Durmaz ve diğer katkısı geçen tüm öğrencilerimizi, kıymetli velilerimizi ve başta tarih öğretmenimiz Sevim YENGİN olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Kaynak: Serkan Özcan