Aslı Hünel, son zamanlarda Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta  yarışmasını sunarak izleyicilerden büyük beğeni toplamaktadır. Peki, Aslı Hünel kimdir?

Gelinim Mutfakta Sunucusu Kimdir?

Gelinim Mutfaktai, gündüz kuşağının sevilen programlarından biridir. Daha önce başka isimler tarafından sunulan program artık Aslı Hünel ile birlikte ekranlarda yer almaktadır. İşte Hünel’e dair derlenen bütün ayrıntılar…

Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusu Kim Aslı Hünel Kimdir 11

Gelinim Mutfakta Sunucusu Aslı Kimdir?

Aslı Hünel, İstanbul'da doğan Türk Sanat Müziği sanatçısı ve sunucudur. Müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başlayan Hünel 14 yaşındayken şan dersleri almaya başladı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde sahne alarak müzikseverlerle buluşan sanatçı "Bambaşka" isimli albümünde yer alan şarkıları kliplendirerek de adından söz ettirdi.

Aslı Hünel Kimdir?

Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde doğmuştur. Annesi Arap kökenli, babası ise Selanik göçmenidir. Müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başlamış, 14 yaşından itibaren şan dersi almıştır. Kişisel hayatında 2018 yılında iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir. Aslı Hünel’in çocuğu var mı? Kendisinin çocuğu bulunmamaktadır. 2020 yılında babası Mehmet Fevzi Hünel'i COVID-19 nedeniyle kaybetmiştir. Aslı Hünel, güçlü sesi ve yorumuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Türk sanat müziğinin sevilen seslerinden biridir. Ailesine ve sevdiklerine oldukça düşkündür.

Aslı Hünel Nereli?

Aslı Hünel, İstanbul doğumludur. Kendisi köklü bir sanatçı ailesinden gelmektedir. Bu anlamda uzun süredir sanat dünyası içerisinde yer almaktadır. Peki, Gelinim Mutfakta sunucusu kaç yaşında?

Aslı Hünel Kaç Yaşında?

Aslı Hünel günümüz itibariyle 47 yaşındadır. Hünel, müzik kariyerine oldukça genç yaşta başlamış ve 47 yıllık hayatı boyunca birçok başarıya imza atmıştır. Kendisi hala aktif olarak müzik üretmeye ve konserler vermeye devam etmektedir.

Asli Hunel Kimdir 2

Aslı Hünel Hastalığı Nedir?

Aslı Hünel kimdir sorusundan sonra en merak edilen konulardan biri de ünlü sanatçının hastalığıdır. Peki, geçmişte gündem olan Aslı Hünel’in hastalığı nedir? Kendisi, 2013 yılında geçirdiği bir kist ameliyatı sonrası kalp ritmindeki bozukluk nedeniyle zor bir sağlık süreci yaşamıştır.

Ameliyat sırasında kalp durma noktasına gelmiş ve GATA'da günlerce yoğun bakımda tutulmuştur. Nabzı 190'a fırlamış, tansiyonu 4'e kadar düşmüş ve akciğerlerinde sıvı birikmesi nedeniyle bir sene şarkı söyleyememiştir. Ailesi ve sevenlerinin desteğiyle zor bir dönem atlatmış ve tam bir senede toparlanabilmiştir.

68 yaşındaki kadın başarılara doymuyor 68 yaşındaki kadın başarılara doymuyor

Durumu "Ameliyat sırasında nabzım 190'a fırlamış. Tansiyon da 4'e kadar düşmüş. Kalp durma noktasına gelmiş." şeklinde özetlemiştir. Sağlık durumu hakkındaki diğer açıklamaları aşağıdaki gibidir:

  • "O hastanede kardiyoloji yoğun bakım ünitesi olmadığı için beni bir ara odaya çıkarmışlar. Sonrasında başka bir hastaneye yoğun bakıma kaldırıldım. Akciğerlerimde sıvı biriktiği için bir sene şarkı söylememiştim, çok zor zamanlardı. O günleri ailemin desteğiyle ve sevenlerimin duasıyla atlattım. Kolay bir dönem değildi, toparlanmam tam bir sene sürdü."

Bu zorlu sağlık süreci, Aslı Hünel'in hayatında önemli bir dönüm noktası olmuştur. Kendisi, bu deneyimden sonra hayata bakış açısını değiştirmiş ve sevdiklerinin önemini daha da iyi anlamıştır. Aslı Hünel'in hikayesi zorluklara rağmen pes etmeden mücadele etmenin önemini gösteren ilham verici bir örnektir. Şu an herhangi bir sağlık sorunu olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır ve 2024 yılı itibariyle aktif olarak müzik kariyerine devam etmektedir.

Asli Hunel Kimdir 4

Aslı Hünel Evli mi?

12 Nisan 2018 tarihinde iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile dünyaevine girmiştir. Aslı Hünel eşinin soyadını da alarak Yurtsever mutlu bir evlilik hayatı sürdürmektedir. Sosyal medya hesaplarında eşiyle sık sık paylaşım yapan sanatçı, hayranlarından da ilgi görmektedir.

Aslı Hünel Kaç Kez Evlendi?

Aslı Hünel sadece bir kez evlenmiştir, o kişi de Savaş Fatin Yurtsever’dir. Bu evlilikten önce başka bir evliliği olmadığı bilinmektedir. Bu bağlamda Aslı Hünel’in kaç çocuğu var?

Aslı Hünel Çocuğu Var mı?

Aslı Hünel'in şu an için bir çocuğu yoktur. 2018 yılında gerçekleştirdiği evliliğinden çocuk sahibi olmak istediğini çeşitli röportajlarda dile getirmiştir.

Asli Hunel Kimdir 5

Bu haberimizde Aslı Hünel kimdir sorusunun cevabını sizler için detaylandırdık.

Editör: Haber Merkezi