Ayça Kerimoğlu, boşandığı eşi Bertan Aner’in yeni eşi Burcu Tandoğan Aner ile büyük bir tartışma yaşadı. Bertan Aner, Burcu Tandoğan ile evlenmişti. Eski eşlerin çocuklarıyla ilgili görüşmeleri sırasında Burcu Tandoğan, Ayça Kerimoğlu’na “Kocanı aldım” diye mesaj gönderdi. Bu mesaj, Ayça Kerimoğlu’nu çok kızdırdı. Ayça Kerimoğlu, Burcu Tandoğan Aner’in kendisine şiddet ve hakaret ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurdu. Bu olay, moda ve iş dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

Ayça Kerimoğlu kimdir kaç yaşında?

Ayça Kerimoğlu kimdir kaç yaşında

Ayça Kerimoğlu, Türkiye’nin seçkin giyim markalarından biri olan Kerim’in sahibi ve kurucusu olan tanınmış bir iş kadınıdır. Ayça Kerimoğlu, 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Boğaziçi Üniversitesi’nde işletme okumuştur.

2002 yılında bir turizm şirketinin kurucu CEO’su olan Bertan Aner ile nikah masasına oturmuş, fakat 2020 yılında ayrılmıştır. Boşanma döneminde ve sonrasında eski eşinin yeni eşi Burcu Tandoğan Aner ile büyük bir çekişme içine girmiştir. Bu çekişme, moda ve iş dünyasında büyük bir yankı uyandırmıştır. 

Ayça Kerimoğlu nereli ne iş yapıyor?

Ayça Kerimoğlu, kendisine ait bir giyim markası olan ünlü bir iş kadınıdır.Turizm şirketinin kurucu CEO’su Bertan Aner ile evliyken boşanmış ve eski eşinin yeni eşi Burcu Tandoğan Aner ile mahkemelik olmuştur. Bu olay, moda ve iş dünyasında büyük bir skandal olarak gündeme gelmiştir.

Ayça Kerimoğlu, kendi giyim markasına sahip başarılı bir iş kadınıdır. Bir turizm şirketinin kurucu CEO’su olan Bertan Aner ile evliyken, aralarına Burcu Tandoğan girdi. 2020 yılında boşanan Ayça ve Bertan çiftinin çocuklarının velayeti Ayça Kerimoğlu’na verildi.

Bertan Aner ise eski eşine 100 bin lira ve 1 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kaldı. Daha sonra Burcu Tandoğan ile evlenen Bertan Aner’in yeni eşi, Ayça Kerimoğlu’na karşı küfür ve hakaretlerde bulundu. Burcu Tandoğan, Ayça Kerimoğlu’nun çocuklarıyla görüştüğü zamanlarda “Kocanı aldım” diye mesajlar gönderdi.

Ayça Kerimoğlu, eski eşi Bertan Aner’in yeni eşi Burcu Tandoğan Aner’den gördüğü şiddet ve hakaret nedeniyle mahkemeye başvurdu. İstanbul Aile Mahkemesi, Burcu Tandoğan Aner’in Ayça Kerimoğlu’nu tehdit ettiğini ve takip ettiğini tespit etti.

Mahkeme, Burcu Tandoğan Aner’e bir ay boyunca Ayça Kerimoğlu’na karşı şiddet, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmaması yönünde karar verdi. Aksi takdirde, Burcu Tandoğan Aner’in 10 gün hapis cezasına çarptırılacağı, ikinci kez ihlal ederse ise 30 gün hapis yatacağı belirtildi.