Ünlü komedyen Doğu Demirkol son yılların en popüler isimlerinden biri. Birçok kişi ünlü ismi gerek komedi şovları gerekse oyunculuğuyla çok seviyor. Bu nedenle Doğu Demirkol’un aşk hayatı da yakından takip ediliyor. Başarılı komedyen bir süredir oyuncu Ayça Kırca ile birlikte. Çiftin ilişkisi ortaya çıktıktan sonra birçok kişi Ayşe Kırca kimdir diye sormaya başladı. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Ayse Kirca Kimdir

Doğu Demirkol Sevgilisi Kim?

Birçok kişi Doğu Demirkol ismini ilk kez 2012 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz programıyla duydu. Ünlü komedyen bu programın ardından hız kesmeden stand-up gösterilerine devam etti. Daha sonra 2018 yılında Ahlat Ağacı adlı filmle oyunculuk kariyerine başladı.

Akik Taşı Faydaları Nelerdir? Akik Taşı Türleri Akik Taşı Faydaları Nelerdir? Akik Taşı Türleri

Zaman içinde dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelen başarılı komedyenin özel hayatı yakından takip ediliyor. Doğu Demirkol’un daha önce yıldız oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile olan ilişkisi çokça konuşulmuştu. Ünlü komedyen, Farah Zeynep Abdullah ile olan ilişkisi bittikten sonra yeni bir aşka yelken açtı. Yaklaşık bir buçuk yıldır başarılı oyuncu Ayşe Kırca ile birlikte.

Ayşe Kırca geçtiğimiz günlerde ilişkileri hakkında gazetecilerden gelen soruları şu şekilde yanıtladı: “Büyük konuşmak gibi olmasın ama babamdan sonra Türkiye'deki en iyi isim Doğu. Babama da benzetiyorum. Annem de çok benzetiyor. Dünyadaki en iyi komedyenlerden biri"

"Bir buçuk sene oldu birliktelik Doğu'yla. İnşallah evlilikle taçlandırırız. Zaten evli gibiyiz. Zamanımız hep birlikte geçiyor. Siz de dua edin." Bu açıklamaların ardından Doğu Demirkol’un hayranları arasında Ayşe Kırca kimdir sorusu daha sık sorulmaya başladı.

Ayse Kirca Kimdir 7

Ayşe Kırca Kimdir?

Doğu Demirkol’un uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayşe Kırca’nın kim olduğu merak ediliyor. Ünlü komedyenin hayranları sık sık Ayşe Kırca kimdir sorusuna yanıt arıyor. Ayşe Kırca, 2 Mayıs 1994 tarihinde usta oyuncular Oya Başar ve Levent Kırca’nın çocuğu olarak İstanbul’da doğdu.

Annesi ve babası oyuncu olduğu için küçük yaşlardan itibaren oyunculuk dünyasının içinde bulundu. 2015 yılında Luca Brinciotti’nin yönettiği Immortality in Blue (Mavinin Ölümsüzlüğü) adlı kısa filmle oyunculuğa adım attı. Bir yıl sonra Susan Johnson’ın yönetmenliğini üstlendiği Carrie Pilby filminde oynadı.

Ayşe Kırca daha sonra oyunculuk kariyerinde ilerlemeye karar vererek New York Film Academy Oyunculuk Bölümüne girdi. Dört yıllık lisans eğitiminin ardından Türkiye’ye döndü oyunculuk kariyerine devam etmeye başladı. 2019 yılında senaryosunu ve yönetmenliğini Müjdat Gezen'in üstlendiği Pera Müzikali’nde yer alarak büyük bir çıkış yakaladı.

Bir sene sonra Star TV’de yayınlanan Sol Yanım dizisinde Yasemin karakterine hayat vererek televizyon izleyicilerinin karşısına çıktı. 2022 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi isimlerin yer aldığı dizi yayınlandığı dönemde oldukça ses getirmişti. Ayşe Kırca da popüler dizide Karabayır Lisesinin çok sevilen rehber öğretmeni Yeliz’e hayat verdi.

Ayse Kirca Kimdir 4

Ayşe Kırca Kimin Kızı?

Doğu Demirkol’un kız arkadaşı Ayşe Kırca’nın babası Levent Kırca ve annesi ise Oya Başar’dır.

Daha önce verdiği bir röportajda oyunculuk konusunda ailesinden çok öğrendiğini ve özellikle de babası Levent Kırca’nın kendisine çok büyük güven duyduğunu dile getirmişti.

Ayşe Kırca Kaç Yaşında?

Sık sık Ayşe Kırca kimdir diye sorulan başarılı oyuncu 2 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da doğdu. Şu anda yaşındadır.

Henüz tanımayanlar için de Doğu Demirkol hakkında kısaca bilgi verelim.

Ayse Kirca Kimdir 2

Doğu Demirkol Kimdir?

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, 6 Eylül1988 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde lisans eğitimi aldı. Sosyal medyada sık sık komedi videoları paylaşan Doğu Demirkol, 2012 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz programıyla tanınmaya başladı

Güldür Güldür programında yaptığı stand-up ile hayran kitlesini artırdı. Ardından stand-up gösterilerine ve oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam etti. Birçok reklam filminde de oynayan Doğu Demirkol, 2021 yılından beri BluTV’de yayınlanan Doğu dizisinde başrolde oynuyor.

Komedyen olma sürecinin anlatıldığı dizide kendisini canlandırıyor. Başarılı komedyen son olarak Ölümlü Dünya 2’de ilk filmde canlandırdığı Zafer karakteriyle yeniden beyaz perdeye döndü.

Doğu Demirkol Kaç Yaşında ve Nereli?

6 Eylül 1988 tarihinde Ankara’da doğan Doğu Demirkol şu anda 35 yaşındadır. Annesi Mersinli bir avukat olup babası ise Balıkesirli bir doktordur.

Ayse Kirca Kimdir 6

Doğu Demirkol’un Yer Aldığı Yapımlar

Ünlü komedyen Doğu Demirkol şu ana kadar birçok dizi ve filmde yer aldı. Bu yapımlardan bazıları şu şekilde:

  • Ahlat Ağacı (Sinan Karasu)
  • Ölümlü Dünya (Zafer)
  • APP (Doğukan Değirmenci)
  • Bayi Toplantısı (Adem Ballı)
  • Geleceğin Rotası (Doğu Demirkol)
  • Ölümlü Dünya 2 (Zafer)
  • Hayat (Yılmaz)            
  • Yaşam Koçu (Cafer)
  • Tutunamayanlar (Tarık Şakrak)
  • Doğu (Doğu Demirkol)

Doğu Demirkol’un Eski Sevgilileri

Başarılı oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol’un Ayşe Kırca’dan önce bilinen eski sevgilisi Farah Zeynep Abdullah’tır.

Doğu Demirkol’un diğer eski sevgilileri hakkında bilgi bulunuyor.

Doğu Demirkol sevgilisi kim, Ayşe Kırca kimdir, kimin kızı ve kaç yaşında sorularının cevaplarını ve daha fazlasını sizler için derledik.

Editör: Gulce Editor