Ünlü gazeteci ve sunucu Bahar Feyzan sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Bazen paylaştığı haberler bazense kişisel paylaşımları çok konuşuluyor. Deneyimli sunucu, geçtiğimiz günlerde Adil Işık'tan yaptığı alışverişle ilgili bir eleştiri videosu yayınladı.

Sosyal medyada ses getiren bu videodan sonra Bahar Feyzan’ın kim olduğunu merak edenlerin sayısında büyük bir artış yaşandı. Bu nedenle daha fazla insan Bahar Feyzan kimdir sorusuna yanıt arıyor. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Bahar Feyzan Kimdir 3

Bahar Feyzan Kimdir?

Birçok kişi gazeteci ve sunucu Bahar Feyzan’ı Habertürk, Star ve NTV ekranların sunduğu programlarla tanıyor. 2001 yılından beri televizyon ekranlarında gördüğümüz Bahar Feyzan son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Son olarak ünlü tekstil firması Adil Işık’tan yaptığı alışverişte ürünlerin alarmlarının çıkarılmamış olmasını eleştiren videosu sosyal medyada ses getirdi. Bu nedenle birçok kişi sık sık Bahar Feyzan kimdir diye merak ediyor.

Gazeteci ve sunucu Bahar Feyzan, 8 Temmuz 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokulu bitirdikten sonra Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi’ne girdi. Buradan mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi’nde iktisat eğitimi almaya başladı. Lisans eğitimini tamamlayıp mezun olduktan sonra ABD’ye gitti. New York Üniversitesi’nde iktisat alanında yüksek lisans çalışmalarında bulundu. Mezun olduktan sonra Türkiye’ye geri döndü.

Bahar Feyzan, Tilmo Faktoring ve İlke Faktoring şirketlerinde 1998-2001 yılları arasında müşteri temsilciliği yaptı. Gazetecilik ve sunuculuk kariyerine CNBC-e kanalıyla başladı. Daha sonra Habertürk kanalına geçti. 2003 yılına kadar burada çalıştıktan sonra NTV kanalına transfer olarak ekonomi alanında programlar yaptı. Aynı zamanda kanalın New York temsilciği görevini üstlendi. 2006 yılında Star’da ana haber programının sunuculuğunu yapmaya başladı. Bir yıl içinde buradaki görevinden ayrıldı.

2007 yılında Kanal 24’te Moderatör Akşamüstü ve Tatlı Sert programlarını sunmaya başladı. 2009 yılında buradaki görevinden ayrıldı. 2010 yılında TRT Türk kanalında çalışmaya başladı. Burada Küresel Nabız programının sunuculuğunu yaptı. TRT Türk kanalında çalışırken aynı zamanda TV 8’de 50 Dakika ve Yaz Günlüğü programlarını sundu. 2011 yılında her iki kanaldaki görevlerinden de ayrıldı.

Basın sektöründeki kariyerine bir süre ara veren Bahar Feyzan bu süreçte kitap yazmaya başladı. Aşk Yolcusu, Struma Aşk Yolcusu ve Adım Nisan adlarında kitaplar yazdı. Bahar Feyzan son olarak 2021 yılında KRT ve TV 100 kanallarında çalıştı.Şu anda Youtube kanalında program sunuculuğu yapıyor.

Bahar Feyzan Kaç Yaşında?

Bahar Feyzan kimdir diye merak edilen ünlü sunucu, 8 Temmuz 1979 tarihinde doğdu. Şu anda 44 yaşındadır. Önümüzdeki ay 45 yaşına girecektir.

Bahar Feyzan Nereli?

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Bahar Feyzan hakkında merak edilen konulardan bir diğeri ise nereli olduğudur.

Ünlü gazeteci ve sunucu, 8 Temmuz 1979 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Bahar Feyzan Evli Mi?

44 yaşındaki ünlü sunucuyla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de Bahar Feyzan’ın olup olmadığıdır.

Patrona Halil'in hayretlere düşüren hayat hikayesi Patrona Halil'in hayretlere düşüren hayat hikayesi

Bahar Feyzan şu anda evli değildir. Özel hayatıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayı tercih etmediği için sevgilisinin olup olmadığı da bilinmiyor.

Bahar Feyzan Kimdir 2

Bahar Feyzan Neden Gündem Oldu?

Bahar Feyzan kimdir diye merak edenler deneyimli sunucunun son zamanlarda neden bu kadar çok konuşulduğunu da öğrenmek istiyor. Bahar Feyzan’ın sosyal medya paylaşımları sık sık gündem oluyor.

Ünlü sunucunun son olarak ünlü tekstil firması Adil Işık’tan yaptığı alışveriş hakkındaki paylaşımı çok konuşuldu. Satın aldığı kıyafetlerin alarmlarının çıkarılmamış olmasını eleştiren videosu sosyal medyada gündem oldu.

Bahar Feyzan söz konusu videoda şu sözleri söyledi:

  • "Eleman kalitesi ve iş gücüne vermediğiniz önem sizin doğal reklamınıza dönüşür. Üstelik kötü reklam. Arkadaşlar yayına çıkıyorum, toplantılarım oluyor. Dolayısıyla her markadan çeşitli kıyafetler alıyorum. Ben şimdi size bir markanın aslında Türkiye'deki markaların okyanusu geçerken neden derede boğulduklarını göstereceğim. Dün aldım, bugün yayında giyeceğim. Önce toplantıya gitmem gerekiyor. Alırken kontrol etmemişim. Aldığım yerden uzaktayım, artık kendilerine nasıl yakıştırıyorlar bilemiyorum.”

Bahar Feyzan Kimdir 5

Bahar Feyzan Kiminle Evlendi?

Ünlü sunucu ve gazeteci Bahar Feyzan daha önce hiç evlenmedi.

Bahar Feyzan Çocuğu Var Mı?

Daha önce hiç dünya evine girmeyen Bahar Feyzan’ın çocuğu yoktur.

Bahar Feyzan Hangi Gazete Yazıyor?

Sunduğu haber programlarıyla ünlü olan Bahar Feyzan bir dönem köşe yazarlığı da yaptı. Yazıları Şalom Gazetesi’nde yayınlandı.

Bahar Feyzan Kimdir 4

Bahar Feyzan Hangi Kanallarda Çalıştı?

Bahar Feyzan şu ana kadar CNBC-e, Habertürk, NTV, TRT Türk, TV 8, KRT ve TV 100 kanallarında çalıştı.

Bahar Feyzan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi ve Bahar Feyzan neden gündem oldu sorularını sizler için araştırdık.

Editör: Gulce Editor