Acılı anne, vefat eden oğlunun hayallerine sahip çıkıyor Acılı anne, vefat eden oğlunun hayallerine sahip çıkıyor

Sosyal medyada son zamanlarda öne çıkan Berke Juan ismiyle bilinen Berke Sezer Yardım Youtube üzerinden paylaştığı videolar ve yaptığı müzikler ile bilinmektedir. Haliyle Berke Juan kaç yaşında sorusu merak edilen bir konu olmaktadır.

Berke Juan ismiyle de bilinen Berke Sezer Yıldırım’ın yaşı, boyu, sevgilisi gibi merak edilen konuların cevapları şu şekildedir:

Berkejuan Kimdir

Berke Juan Kaç Yaşında?

Berke Sezer Yıldırım ya da bilinen ismiyle Berke Juan 7 Haziran 2003 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Berke Juan’ın 2024 yılı itibariyle 21 yaşındadır. Ayrıca Berke Juan’ın Youtube üzerinde 1 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. Youtube dışında da Berke Juan ismini kullanan Berke Sezer Yıldırım’ın diğer platformlarda da yüksek takipçi sayıları vardır.

Berke Juan Gerçek Adı Nedir?

Youtube, Tiktok, Instagram gibi platformlarda 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Berke Juan’ın gerçek ismi de merak konusu olmuştur. Berke Juan kaç yaşında sorusu gibi sıklıkla sorulan gerçek ismi de Sosyal medya platformlarında Berke Juan ismini kullanan sosyal medya fenomeninin gerçek ismi Berke Sezer Yıldırım’dır.

Berkejuan Kimdir 2

Berke Juan Kimdir?

Özellikle Youtube ve Tiktok platformlarından paylaştığı içerikler ile bilinen sosyal medya fenomeni Berke Juan 7 Haziran 2003 yılında doğmuştur. Aslen Trabzonlu olan Berke Juan’ın gerçek ismi Berke Sezer Yıldırım’dır. Özellikle Youtube üzerinden yaptığı paylaşımlar ile bilinen Berke Sezer Yıldırım’ın Youtube üzerinde 1.1 milyon abonesi varken Tiktok’da ise 3.9 milyon takipçisi bulunmaktadır. En yoğun kullandığı ve içeriklerini ürettiği bu iki platform dışında Berke Sezer Yıldırım’ın Instagram’da 1 milyon, Twitter’da ise 212 bini aşkın takipçisi vardır.

Kendisi sosyal medyaya atılmasını ve fenomen olma yolundaki hikayesini şu şekilde aktarmıştır:

  • “Çocukluktan gelen bir hayalim vardı. Henüz 18 yaşındayım. 14 yaşında sosyal medyayı takip etmeye başladım. 16 yaşında da tamamen sosyal medyaya girdim. Önceden Instagram'da vakit geçiriyordum sadece, videolar çekmeye çalışıyordum. Fakat yapamıyordum, başaramıyordum. Musically uygulamasına girdim. Daha sonrasında uygulama TikTok'a dönüştü. Takipçi kitlem Musically'de artmaya başladı. Şu anda Instagram, TikTok ve YouTube'a içerikler üretiyorum.”

Berke Juan Nereli?

Sosyal medya fenomeni ve youtube içerik üreticisi olan Berke Sezer Yıldırım Trabzonludur. 17 Haziran 2003 tarihinde Trabzon’da doğan Berke Sezer Yıldırım aynı zamanda ikizler burcudur.

Berkejuan Kimdir 4

Berke Juan Yaş Kaç?

Sosyal medya fenomeni Berke Sezer Yıldırım, Berke Juan ismiyle içerik üretmektedir. Kendisi hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de Berke Juan kaç yaşında sorusu olmuştur. Trabzon’da doğan ve Trabzonlu olan Berke Sezer Yıldırım 7 Haziran 2003 yılında doğmuştur. Kendisi 2024 yılı itibariyle 21 yaşındadır.

Berke Juan Boyu Kaç?

Tiktok ve Youtube platformları üzerinden yaptığı videolar ve içerikler ile bilinen Berke Juan, gerçek adıyla Berke Sezer Yıldırım 1.68 boyundadır.

Berke Juan Sevgilisi Var Mı?

Sosyal medya fenomeni olan Berke Juan, içerik ürettiği hesaplarında özel hayatını da paylaşmaktadır. Günümüzde Beste isminde biri ile ilişki yaşayan Berke Sezer Yıldırım daha önce ilişkisi olduğu Aylin isimli bir kızı da paylaşmış ardından ayrıldıklarını da yine bu hesaplardan duyurmuş ve özel hayatına karışılmamasını istemiştir.

Berke Juan Ne İş Yapıyor?

Sosyal medya fenomeni olan Berke Juan yani gerçek ismiyle Berke Sezer Yıldırım sosyal medya platformlarında içerikler üretmektedir. Ürettiği içerikler genellikle gençlere yönelik Berke Sezer Yıldırım içerik üreticiliğinin çocukluktan gelen hayali olduğunu söylemektedir. 16 yaşında bu işe atılmaya çalışan Berke Sezer Yıldırım başta Instagram’da içerik üretmeye çalıştığını sonradan Musically ve Tiktok’a geçerek takip kitlesini artırmayı başarmıştır. Berke Sezer Yıldırım günümüzde Youtube, Tiktok ve Instagram üzerinden içerik üretmeye devam etmektedir.

Editör: Gulce Editor