Türk mutfağı, birçok yemek açısından oldukça zengindir. Ve tüketici tarafında sıklıkla meze yiyeceklerinin tüketildiğini söyleyebiliriz. Ülkemizde meze fiyatları, ekonomik koşullara göre zamlanmış olsa da en uygun seçenek olarak Bim’den hazır meze satın alabilirsiniz. Bim meze fiyatları 2024’te ne kadar oldu? Bu sorunun güncel yanıtını sizler için araştırdık.

Rus salatası, atom, yaprak sarma, çiğ köfte gibi meze çeşitleri Bim’de oldukça ucuzdur. Bim meze fiyatı, üretici firmalar tarafından belirlense de birçoğunun zincir marketin kendi markası olması nedeniyle uygun bir şekilde belirlenir. Bim meze çeşitleri ve fiyatları listesini güncel olarak sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar…

Fransa Asgari Ücret 2024: Yılı Yaşam Maliyeti ve Meslek Maaşları Fransa Asgari Ücret 2024: Yılı Yaşam Maliyeti ve Meslek Maaşları

Bim Meze Fiyatlari 6

Bim Meze Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Bim’de meze fiyatları 2024 yılının en fazla araştırılan fiyat başlıklarından birisidir. Bim’de mezelerin ucuz olması, beraberinde ürünlerin kaliteli ve lezzetli olması, bu yoğun talebin asıl kaynakları arasında… Peki, Bim meze fiyatları ne kadar oldu? Güncel bilgileri markalara göre listeliyoruz!

Bim meze fiyatı 2024 için zamlanmış olsa da diğer zincir marketlere göre halen en uygun seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Bim’de Aktüel dönemlerinde indirim ve kampanyalarla birlikte bu meze ürünlerinin fiyatının daha da düştüğünü belirtelim. Bim Rus salatası fiyatı ne kadar? İşte yanıtı…

Bim Meze Fiyatları 2024: Tüm Çeşitler (Güncel Fiyat Listesi)

Bim meze çeşitleri, genellikle Rus salatası, yaprak sarma, çiğ köfte, atom, patlıcan salata, köz patlıcan gibi seçenekler itibariyle oluşturulmaktadır. Bim’de meze fiyatı, bu çeşitlere göre belirlenirken yeni fiyatları birçok tüketici merak ediyor. Aşağıdaki listede güncel meze fiyatları Bim listesini görüntüleyebilirsiniz.

Bim meze fiyatları 2024 yılında güncel haliyle şu şekildedir:

Bim Rus Salatası Fiyatı (M.Z.Ege)

19,00 TL

Bim Atom Fiyatı

29,50 TL

Bim Haydari Fiyatları

42,50 TL

Bim Çiğ Köfte Fiyatı (M.Z.Ege Dürüm)

15,00 TL

Bim Humus Fiyatları

39,50 TL

NOT: Bim meze çeşitleri, mağazaların stok durumuna göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca mağazalar arasında Aktüel dönem kampanyaları açısından farklı fiyatlar söz konusu olabilecektir. Bu nedenle yukarıdaki fiyatları güncel olarak mağazalardan teyit etmeniz önemlidir.

Bim meze fiyatları 2024 yılında bu şekildedir. Fiyatları ürünlere göre daha detaylı olarak inceleyelim…

Bim Meze Fiyatlari 2

1- Bim Rus Salatası Fiyatları

Bim’de meze çeşidi olarak en fazla tercih edilen ürün genel anlamda Rus salatasıdır. Rus salatası, yemeklerin yanında tüketilen, ülkemiz vatandaşları tarafından da oldukça beğenilen bir yiyecektir. Bim Rus salatası fiyatları ise diğer marketlere kıyasla oldukça ucuzdur.

Bim meze fiyatları 2024 yılında Rus salatası ürünleri için şu şekildedir:

  • M.Z.Ege Rus Salatası Fiyatları (250 GR): 19,00 TL

Bim Meze Fiyatlari

2- Bim Çiğköfte Fiyatı

Meze çeşitleri açısından ülkemize has lezzetlerden birisi olan çiğköfte ile devam edelim. Çiğköfte, hazır mezeler arasında en çok tüketilen ürünlerden birisidir. Son dönemde fiyatların artması, tüketicileri ucuz alternatifler aramaya itmektedir. Bu nedenle Bim meze fiyatı noktasında çiğköfte ürünlerini de incelemek gerekiyor.

Bim meze fiyatları 2024 yılında çiğköfte ürünleri için şu şekildedir:

  • M.Z.Ege Çiğköfte Dürüm Fiyatları Bim: 15,00 TL

3- Bim Meze Fiyatı: [Diğer Çeşitler]

Bim meze fiyatlarını diğer çeşitler itibariyle listelemek istiyoruz. Diğer çeşitler arasında ise humus, haydari ve atom bulunuyor. İşte Bim meze çeşitleri ve fiyatları listesi…

Bim meze fiyatları diğer çeşitler için şu şekildedir:

  • Bim’de Humus Fiyatı: 39,50 TL
  • Bim’de Haydari Fiyatları: 42,50 TL
  • Bim Atom Fiyatları: 29,50 TL

Bim Meze Fiyatlari 4

Bim Meze Fiyatlarına Ne Kadar Zam Geldi?

Bim meze markaları ve çeşitlerini fiyatlar yönüyle inceledik. Türkiye’de enflasyon kaynaklı olarak gıda ürünlerinin tamamında olduğu gibi hazır meze ürünlerine de zam gelmiştir. Bim’de de fiyatların geçen yıla oranla oldukça yüksek belirlendiğini söyleyebiliriz. Ancak Bim meze fiyatları, A-101, Şok ve Migros marketlere göre oldukça uygundur. Bu nedenle fiyatlar arasında tercih yaparken mutlaka değerlendirilmelidir.

Bim meze fiyatı geçtiğimiz yıl ile kıyaslandığında ortalama olarak %20 – 25 oranında zamlanmıştır. Ancak ürünlere göre bu zam oranlarının değişebildiğini söylemek gerekiyor. Bu nedenle zam oranlarını ürün bazlı olarak daha düşük ya da daha yüksek görmeniz mümkündür.

Bim meze fiyatları 2024 listesini açıkladıktan sonra şimdi markalara ve çeşitlere değinelim…

Bim Meze Çeşitleri ve Markaları

Bim’de meze markaları olarak M.Z.Ege markası ön plana çıkmaktadır. Bim adına üretim yapan bu firma, çiğ köfteden Rus salatasına kadar pek çok ürünü tüketicilerle buluşturmaktadır. Bu nedenle Bim meze fiyatları incelemesinde çeşitlere ve markalara değinmek önemlidir.

Bim meze çeşitleri ve markaları güncel olarak 2024 yılında şu şekildedir:

  • M.Z.Ege Çiğköfte Çeşitleri
  • M.Z.Ege Rus Salatası
  • Haydari
  • Humus
  • Mercimek Köftesi
  • Yaprak Sarma
  • Atom
  • Köz Patlıcan Salatası
  • Muhammara
  • Antep Usulü Salata
  • Fava
  • Şakşuka
  • Acılı Ezme

Bim’de meze fiyatları da bu çeşitlere göre değişiklik göstermektedir. Son olarak sıkça sorulan soruları yanıtlayalım…

Bim Meze Fiyatlari 3

Sıkça Sorulan Sorular

Bim meze fiyatları ile ilgili sıkça aldığımız soruların cevapları şu şekildedir:

1- Bim'de hangi mezeler var?

Bim’de meze çeşitleri, mağazalara göre değişmekle birlikte oldukça fazladır. Buna göre M.Z.Ege markasında çiğköfte ve Rus salatası; diğer markalarda ise haydari, humus, atom, karışık köz salata, yaprak sarması ve birçok ürün ön plana çıkmaktadır. Fiyatlar ise diğer marketlerle karşılaştırıldığında oldukça uygundur.

2- Bim'de meze fiyatı ne kadar?

Bim meze fiyatları, ürün çeşitlerine ve markalara göre değişiklik göstermektedir. Fiyatlar, ürün çeşitleri arasında ortalama olarak 15 TL – 42,50 TL arasındadır. Ancak Bim Aktüel kampanyalarında meze ürünlerinin de yer aldığını belirtelim. Fiyatları indirimli bir şekilde bu broşürlerden bulabilirsiniz

Editör: Gulce Editor