Bir Baba Hindu filmi  acımasız bir mafya lideri olan Fadıl'ın hikayesi. Fadıl, Hintli yoga öğretmeni Gundhi’ye gönlünü kaptırır. Gundhi, Fadıl’ın konakından kaçırılınca Fadıl onu aramaya koyulur. En yakın dostu Hulusi’yi de yanına alıp Hindistan’a giden mafya babasının hedefi Gundhi’yi esir alanlardan kurtarmak ve onun aşkını kazanmaktır. Ama işler düşündüğünden zor olur. Gundhi’nin annesi de Hindistan’da güçlü bir mafya çetesinin başındadır. Fadıl, Hulusi ve Mumbai’de görevli Türk belediye çalışanının desteğiyle Gundhi’ye ulaşmaya çabalar. insanlar Bir Baba Hindu oyuncuları hakkında pekçok soru soruyor. İşte Bir Baba Hindu Gundhi kimdir? Nicole Faria kaç yaşında ve nereli? Nicole Faria daha önce hangi filmlerde oynamıştır? Gibi soruların cevapları haberimiz içerisinde yer almaktadır.

Bir Baba Hindu Gundhi kimdir?

Bir Baba Hindu adlı 2016 yapımı Türk komedi filminde Gundhi isimli bir karakter vardır. Gundhi, Hintli bir yoga eğitmeni ve 2010 yılında Dünya Güzeli seçilmiş bir kadındır. Filmde, Fadıl isimli zalim bir mafya liderine aşık olur, fakat kaçırılır. Fadıl da onu aramak için Hindistan’a doğru yola çıkar. Gundhi rolünü oynayan kişi ise Nicole Estelle Faria isimli Hintli bir model ve oyuncudur.

MEK Ajans: Yaratıcı fikirlerle marka itibarınızı arttırır! MEK Ajans: Yaratıcı fikirlerle marka itibarınızı arttırır!

Nicole Faria kaç yaşında ve nereli?

Nicole Faria, 1990 yılında Hindistan’ın Bangalore kentinde dünyaya gelen bir model ve oyuncudur. Nicole Estelle Faria ismiyle tanınır. 2010’da Miss Earth güzellik yarışmasında birinci olarak, bu başarıyı elde eden ilk Hintli kadın olur. 2016’da ise Sermiyan Midyat’ın çektiği Bir Baba Hindu isimli Türk komedi filminde başrolde yer alır. Nicole Faria, Bangalore’de eğitim görmüş, 15 yaşından itibaren modellik yapmaya başlamış ve pek çok moda dergisine poz vermiştir. 2020’de Rohan Powar ile hayatını birleştirmiştir.

_Nicole Faria kaç yaşında ve nereli Nicole Faria daha önce hangi filmlerde oynamıştır

Nicole Faria daha önce hangi filmlerde oynamıştır?

Nicole Faria’nın oynadığı filmler şöyledir:

Yaariyan (2014): Jia rolünde

Katti Batti (2015): Devika rolünde

Bir Baba Hindu (2016): Gundhi rolünde

Nicole Faria oynadığı filmlerin yanı sıra birçok firmanında marka yüzü olarak reklam modelliği yapıyor.

Nicole Faria daha önce hangi filmlerde oynamıştır sarıgol gündem

Nicole Faria'nın marka elçisi olduğu firmalar ise şunlardır:

Clean & Clear

Frédérique Constant 

Kaynak: Hatice Zeybek