Karizmatik görünüşü ve etkileyici oyunculuk yeteneğiyle Türk televizyonlarında boy gösteren Buğra Gülsoy kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Özellikle Buğra Gülsoy evli mi sorusu hayranları tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Bu noktada şu sıralar oldukça popüler olan Bahar dizisinde oynadığı cerrah rolünün de etkisi vardır. İşte Buğra Gülsoy eşi ve diğer tüm ayrıntılar…

Bugra Gulsoy Eski Esi

Buğra Gülsoy Evli Mi?

Buğra Gülsoy 2011 ve 2012 seneleri arasında kısa bir süre Burcu Kara ile bir evlilik yaşamıştır. Daha sonrasında ise Nilüfer Gürbüz ile evlenmiş, ancak boşanmıştır. Yani şu anda evli değildir.

Buğra Gülsoy Eşi Kim?

Türk dizi ve sinema sektöründe merak edilen bir isim olması nedeniyle Buğra Gülsoy eşi ve çocuğu da oldukça dikkat çekmektedir. Bu noktada sevenleri sürekli Buğra Gülsoy evli mi sorusunu sormakta ve özel yaşamı hakkında bilgi istemektedir. Fakat kendisi iki kere evlenip boşanmıştır. Bilindiği kadarıyla şu anda bir partneri yoktur. Ancak ikinci evliliğinden Cem adında bir oğlu bulunmaktadır. Bazen Buğra Gülsoy çocuğu Cem ile Instagram hesabından güzel anların paylaşımını yapmaktadır.

6 yıllık bekleyişten sonra ilk hasat 6 yıllık bekleyişten sonra ilk hasat

Buğra Gülsoy İlk Eşi Kim?

Buğra Gülsoy 2011 senesinde oyuncu Burcu Kara ile evlenmiştir. Bu evlilik 1 seneye yakın sürmüş, sonrasında çift ayrılma kararı almıştır. Burcu Kara 1 Mart 1980 Bursa doğumludur. Anne ve babası öğretmendir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur ve 20 yaşında lisansını tamamladıktan bir süre sonra Bursa’ya dönmüştür.

Bu süreçte kendi mesleğini icra ederek yatırım uzmanlığı yapmıştır. Ancak kariyer hedefini değiştirmiş ve diksiyon dersleri alarak spikerlik yapmaya başlamıştır. En nihayetinde de oyunculuk yapma yolunda ilerleyen Burcu Kara’nın ilk dizi deneyimi Haziran Gecesi olmuştur.

Burcu Kara ve Buğra Gülsoy Neden Ayrıldı?

Burcu Kara, yaşadıkları 11 aylık evliliğin sonunda Buğra Gülsoy’a boşanması davası açmış ve gerekçe olarak evlilikle bağdaşmayan ağır kusurlu davranışlarını öne sürmüştür. Hatta durumu “Evliliği sürdürme planı yoktu. Kusurum olmadığı halde evi terk etti. Boşanmak istediğini bana cep mesajıyla bildirdi” şeklinde ifade etmiştir. Buna karşılık Buğra Gülsoy boşanma sebebini ise "Aile içinde olan meselenin aile içinde kalması gerektiğine inanıyorum. Burcu ile hayata baktığımız pencereler birbirinden farklıydı." sözleriyle açıklamıştır. Peki, sonraki evliliğinde ne oldu? Buğra Gülsoy eşinden ayrıldı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Bugra Gulsoy Eski Esi 3

Buğra Gülsoy Boşandı Mı?

Buğra Gülsoy evli mi sorusunun ardından en merak edilen konulardan biri de ünlü oyuncunun ayrılıp ayrılmadığıdır. İkinci evliliği olan Nilüfer Gürbüz’den de boşanan Gülsoy hakkında çıkan aldatma haberlerinin bu duruma etkisi olduğu iddia edilmektedir. Çift, 5 yıl süren evliliklerini tek celsede bitirmiştir.

Buğra Gülsoy Kimdir?

Ünlü oyuncu 1982 yılı Ankara doğumludur. Kendisi esasında mimarlık okumuştur. Oyunculuk hayatına ise Kıbrıs’ta başlamış ve Ragıp Buluç’un yanında staj yapmıştır. Hatta Kıbrıs’taki film derneğinin kurucuları arasında bile yer almaktadır.

Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali’nin proje tasarımcısı ve direktörü görevini üstlendiği sırada Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada ise filmcilik hakkında dersler almıştır. İlk ciddi projesi ise 2008 yılında TV’de yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizidir. Çeşitli tiyatro, kısa film ve dizilerde oynamakla beraber ayrıca yönetmen ve kitap yazarlığı da yapmaktadır.

Bugra Gulsoy Eski Esi 7

Buğra Gülsoy Kaç Yaşında?

1982 yılında doğan Buğra Gülsoy günümüzde 42 yaşındadır. Oyunculuğa ilk adımını 13 yaşında atan sevilen oyuncu uzun senelerdir mesleğini başarılı bir şekilde icra etmektedir. Buğra Gülsoy boyu ise 175 cm’dir.

Buğra Gülsoy Nereli?

Buğra Gülsoy, doğma büyüme Ankaralıdır. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Üniversite için ise Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümünü seçmiştir.

Bugra Gulsoy Eski Esi 5

Buğra Gülsoy Alevi Mi?

Buğra Gülsoy hakkında en çok merak edilen konulardan birisi de ünlü oyuncunun Alevi mi olduğu konusunda. Gülsoy Ankaralı bir vatandaş olarak biliniyor kendisinin alevi olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmamakta. Bu yüzden bu soruya net bir cevap veremiyoruz.

Buğra Gülsoy TV Dizileri

Ünlü oyuncunun yer aldığı TV dizileri ve karakterleri aşağıdaki gibidir.

  • 2008 - Hepimiz Birimiz İçin - Nazım
  • 2009 - 2011 Unutulmaz - Tolga
  • 2010 - 2011 Fatmagül'ün Suçu Ne? - Vural Namlı
  • 2011 - 2013 Kuzey Güney - Güney Tekinoğlu
  • 2013 - 2014 Eski Hikaye - Mete
  • 2014 - Bana Artık Hicran De - Sinan
  • 2015 - 2016 Aşk Yeniden - Fatih Şekercizade
  • 2018 - 8. Gün - Ozan Taşkıran
  • 2018 - 2019 Kızım - Demir Göktürk
  • 2019 - Azize - Kartal Alpan
  • 2020 - 2021 Uyanış: Büyük Selçuklu - Melikşah
  • 2021 - Misafir - Erdem Ersoy
  • 2022 - Dünyayla Benim Aramda - Tolga Karanç
  • 2024 - Bahar – Evren

Sizin için bu yazımızda Buğra Gülsoy evli mi, neden boşandı gibi soruların cevaplarını hazırlayarak ünlü oyuncunun kişisel hayatı hakkında bilgi vermeye çalıştık

Editör: Gulce Editor