Hayatımıza 2016 yılında kardeşlerden bir tanesinin Survivor yarışmasına katılmasıyla giriş yapan Candanlar o günden beri gerek söyledikleri gerekse de yaptıkları ile daima ülke gündeminde kalmayı başarıyorlar.

Halkımızda bu tür kişilerin hayatlarını çok fazla merak ediyorlar. Bizde sizler için Candan kardeşler kimdir, Nihal Candan cezaevinden çıktı mı, anoreksiya mı gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız. Şimdiden keyifli okumalar diliyoruz...

Candan Kardeşler Kimdir 1

Candan Kardeşler Kimdir?

Ülkemizde Candan kardeşler olarak bilinen Nihal ve Bahar Candan televizyon yarışmaları ile kendilerinin Türk halkına tanıtarak öne çıkan iki genç kadındır.

Kardeşlerden Nihal Candan 1995 doğumlu yani 29 yaşında ike kardeşi Bahar Candan ise 1997 doğumlu yani 27 yaşında olan internet fenomenidir. İki kardeşte hukuk fakültesini kazanmış ve bu fakülteden mezun olmuştur.

Kardeşlerden ilk ünlünen kişi Nihal Candan olmuştur. Nihal Candan 2016 yılında Survivor yarışmasına katılarak yarışmada sergilediği tavırlar ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Bahar Candan ise ablasından 1 yıl sonra 2017 yılında İşte Benim Stilim adlı televizyon programında yer almıştır. Yarışmada sergilediği tavırlar ile sürekli gündem de kalan Bahar Candan bazı kesimler tarafından çok sevilse de bazı kişiler Bahar Candan'ı çok antipatik bulmuşlardır.

Candan kardeşler kimdir kısaca tanıdık. Şimdide kardeşler hakkında en çok sorulan sorulardan olan Nihal Candan cezaevinden çıktı mı sorusuna bir cevap arayalım.

Candan Kardeşler Kimdir 2

Nihal Candan Cezaevinden Çıktı Mı?

Candan kardeşlerden abla Nihal Candan kara para aklama suçundan 6 aydır cezaevinde yatıyordu. Geçtiğimiz günlerde tahliye olduğu haberleri çıkan Candan hakkında vatandaşlar Nihal Candan cezaevinden çıktı mı sorusunu sık sık soruyorlardı.

Nihal Candan 29 Nisan itibari ile cezaevinden tahliye oldu. Nihal Candan'ın ilk fotoğraflarını görenler Candan'da ki aşırı kilo kaybına dikkat çektiler. Candan cezaevinde yemek yememe hastalığına yakalndığını belirterek 37 kiloya kadar düştüğünü dile getirdi.

Mehmed: Fetihler Sultanı Dizisi Sultan 2. Mesud Kim? Şener Savaş Kimdir, Kaç Yaşında ve Aslen Nereli? Mehmed: Fetihler Sultanı Dizisi Sultan 2. Mesud Kim? Şener Savaş Kimdir, Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Candan ayrıca futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla cezaevinde olan Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldıklarını dile getirdi. Seçil Erzan sürekli haberleri takip ediyordu diyen Candan biz de mecburen o nereyi izlerse orayı izlemek zorunda kalıyorduk dedi.

Nihal Candan cezaevinden çıktı mı sorusunu yanıtladık. Gelin birde Nihal Candan anoreksiya mı sorusuna bir göz atalım...

Nihal Candan Cezaevinden Çıktı Mı

Nihal Candan Anoreksiya Mı?

Vatandaşlar çok fazla kilo veren Nihal Candan Anoreksiya mı sorularını çok fazla soruyorlardır. Nihal Candan cezaevinden çıktıktan sonra kendi yaptığı açıklamada yemek yememe yani anoreksiye hastalığına yakalandığı dile getirerek vatandaşların merek ettiği konuya açıklık getirmiş oldu.

Anoreksiya hastalığı nedeniyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın durumunun daha kötüye gideceği düşünülerek tahliye edildiği vurgulandı. Nihal Candan cezaevinde psikolojik olarakta sık sık destek aldıklarını söylemleri arasında dile getirmişti.

Nihal Candan ile beraber kardeşi Bahar Candan'da cezaevinde bulunuyordu. Nihal Candan kendisinden sonra kardeşinin de cezaevinden çıkması durumunda başka bir sorunlarının kalmayacağını ve rahat edeceklerini sözleri arasına ekledi.

Candan kardeşler kimdir gibi merak edilen sorulara cevaplar verdik. Şimdi de Candan kardeşleri daha detaylı tanıyalım...

Nihal Candan Anoreksiya Mı

Nihal Candan Kimdir?

Nihal Candan 15 Haziran 1995 yılında Mersin'de dünyaya gelen bir televizyon ünlüsü olarak tanınıyor. Candan 1.66 boyunda ve 55 kilodur. Nihal Candan 15 Haziran doğumlu olması itibari ile ikizler burcuna dahildir.

Nihal Candan ilk ve orta öğrenimini Mersin'de başalı ile tamamladıktan sonra üniversite öğrenimini almak üzere İstanbul'a geliyor. İstanbul'da Beykent Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesini kazanan Candan eğitim hayatının yanı sıra televizyon dünyasına da giriş yapar.

TV8'de yayınlanan ve gündüz kuşağında önemli derece de reyting alan popüler bir moda ve stil yarışması olan 'Bu Tarz Benim' yarışması Nihal Candan'ın Türk halkını karşısına çıktığı ilk yarışma oldu.

Candan bu programda yer alsa da asıl ününü yine TV8 ekranlarında izleyici ile Survivor yarışması ile kazandı. Nihal Candan bu yarışmada fiziksel performans olarak çok önemli işler çıkaramasa da sergilediği bazı değişik tavırlar ie izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Nihal Candan Kimdir

Nihal Candan'ın İnstagram adresini merak edenler kendisine nihalcandann hesabından ulaşabilirler.

Nihal Candan'ı tanıdık. Gelin birde kız kardeşi Bahar Candan'ın hayatına bir bakış atalım...

Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan 1998 yılının 17 Şubat gününde İstanbul'da dünyaya geldi. 17 Şubat doğumlu olduğu için Kova burcu kadını olan Bahar Candan 1.71 cm boyunda ve 63 kilo ağırlığındadır.

Bahar Candan Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın 3 kızından ortanca olanıdır. Bu bilgiden de anladığımız üzere Nihal ve Bahar Candan'ın kendilerinden küçük bir kız kardeşleri daha vardır.

Bahar Candan'da tıpkı ablası Nihal Candan gibi başarılı bir ilk ve orta öğrenim hayatını geride bırakmasının ardından Hukuk Faültesini kazanmış ve burada eğitim hayatını noktalamıştır.

Bahar Candan'ın Türk izleyicisinin karşısına çıkma hikayesi neredeyse ablası ile aynı. Bahar Candan'da TV8 ekranlarında yayınlanan moda ve tarz programı olan İşte Benim Stilim ile ülke gündeminde bomba etkisi yarattı. Candan 2017 yılında katıldığı yarışmanın ardından sürekli kendinden bir şekilde söz ettirmeyi de başardı.

Bahar Candan iddialı sözleri ve dikkat çeken giyim tarzı ile gündemden hiç düşmüyorken birde şarkıcılık sektörüne giriş yaptı. Bahar Candan çıkardığı Dondurma Gibisin ve Dom Pérignon şarkıları ile Youtube platformunda önemli sayıda dinlenme sayılarına ulaşmış bir fenomen.

Bahar Candan Kimdir

Bahar Candan'da tıpkı ablası gibi kara para aklama suçundan halen cezaevinde yatmaya devam ediyor. Bahar Candan'ın İnstagram gönderilerine ulaşmak isteyenler elitizm1 hesabından gönderilerine ulaşım sağlayabilrler.