2006 yılında yayınlanmaya başlayan Selena dizisi yayınlandığı dönemde oldukça seviliyordu. Dizi, ülkemizin televizyon tarihindeki en başarılı fantastik yapımlardan biriydi. Aradan geçen yılların ardından sevilen dizide yer alan oyuncuların hayatı merak edilmeye devam ediyor.

Özellikle Selin karakterine hayat veren Cansu Demirci’nin adeta sırra kadem basmasının ardından birçok kişi Cansu Demirci nerede sorusuna yanıt arıyor. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Cansu Demirci Nerede

Selena’daki Selin’e Ne Oldu?

Sinem Kobal’ın bir iyilik meleği olan Selena karakterine hayat verdiği dizi tekrar bölümleriyle hala en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Sevilen dizide Selena, üç yetim kız kardeşe bazı sihirli güçler verip sık sık onlara yardım eder. Bu üç kız kardeşten en büyüğü ise Cansu Demirci’nin canlandırdığı Selin Aykar.

Uzun kızıl saçlarıyla öne çıkan Selin, kuzeni Kıvılcım tarafından sık sık zorbalığa maruz kalır. Bu durumun başlıca sebeplerinden biri Kıvılcım’ın da hoşlandığı Ozan ile sevgili olmasıdır.

Selena’nın hayvanlarla konuşabilme yeteneği verdiği Selin aradan geçen yıllara rağmen çok seviliyor. Bu nedenle herkes Selin karakterini canlandıran Cansu Demirci’ye ne olduğunu merak ederek Cansu Demirci nerede sorusunu soruyor.

24 Nisan 1992 yılında İstanbul’da doğan Cansu Demirci izleyicilerin karşısına ilk kez 12 yaşındayken konuk oyuncu olarak Sihirli Annem dizisiyle çıktı. Daha sonra Selena dizisinde üç sezon boyunca Selin karakterine hayat verdi.

Cansu Demirci, Selena dizisi bittikten sonra eğitim hayatına öncelik vermeye başladı. Bu nedenle uzun soluklu bir yapımda yer almadı.

2014 yılında Tercih Formu adlı kısa filmde Çiçek karakterini oynadıktan sonra oyunculuk kariyerine son verdi. Cansu Demirci 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamladı.

Daha sonra yüksek lisans eğitimi almak için Almanya’ya taşındı. Bremen’deki Jacobs Üniversitesine girdi. 2018 yılında bu bölümden mezun olarak yüksek lisans diplomasını aldı. O tarihten sonra adeta ortadan kaybolan Cansu Demirci’nin oyunculuk günlerini geride bırakmak istediği iddia ediliyor.

Cansu Demirci Nerede 3

Cansu Demirci Nerede? Ne Yapıyor?

Cansu Demirci’nin şu anda nerede olduğuna ve ne yaptığına dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Eski oyuncunun yaşamına Portekiz’de devam ettiği yönünde haberler var. Ancak bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi.

Cansu Demirci Türkiye'ye Döndü Mü?

Cansu Demirci nerede diye merak eden hayranları Türkiye’ye dönüp dönmediğini de öğrenmek istiyor.

Bazı kaynaklarda Cansu Demirci’nin Türkiye’ye döndüğü iddia edilse konuyla ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor.

Cansu Demirci Nerede 4

Cansu Demirci Öldü Mü?

Cansu Demirci nerede diye sorulmasına yol açan sebeplerden biri de eski oyuncunun hayatını kaybettiğine dair çıkan haberler.

80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor" 80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor"

Selena’daki en küçük kardeş olan Nazlı’yı canlandıran Dilara Kurtulmuş’un Tiktok hesabından bu yönde bir paylaşım yapılmıştı. Gündeme bomba gibi düşen bu haberin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Dilara Kurtuluş resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada paylaşımın sahte bir hesaptan yapıldığını dile getirdi.

Söz konusu açıklamayı yapan hesabın bir süredir Instagram ve Tiktok sayfalarındaki paylaşımları kopyalayarak kendisiymiş gibi davrandığını söyleyen genç oyuncu savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Dilara Kurtulmuş’un açıklamasının tamamı şu şekilde:

  • “Bu TikTok hesabı bana ait değil! Instagram ve TikTok sayfalarımda paylaşımlarımı kopyalayarak uzun bir süredir benmişim gibi davranan bu hesap hakkında geçtiğimiz ay suç duyurusunda bulundum. Bu hesap, Cansu Demirci'nin öldüğüne dair yalan haberler yayarak insanları kandırmaya çalışıyor. Cansu Demirci hayatta ve sağlıklıdır. Lütfen bu tür yalanlara itibar etmeyin ve bu hesabı şikayet edin.”

Selena'daki Selin'e ne oldu, Cansu Demirci nerede, ne yapıyor, Türkiye'ye döndü mü, Cansu Demirci öldü mü sorularını sizler için cevapladık

Editör: Gulce Editor