Selena dizisinde Selin karakterini canlandırdıktan sonra gözden kaybolan Cansu Demirci vatandaşlar tarafından bir hayli merak konusu oldu? Cansu Demirci öldü mü? Selena'nın Selin'i yaşıyor mu nerede? İşte tüm soruların cevabı haberimizde...

Cansu Demirci öldü mü?

Cansu Demirci ölmedi, hala hayattadır. Oyunculuktan uzak bir yaşam sürmektedir.

Cansu Demirci son hali

Cansu Demirci öldü mü? Selena'nın Selin'i yaşıyor mu nerede?                                                                                         Cansu Demirci'nin son hali görenleri şaşırttı 

Cansu Demirci kimdir?

25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da doğan Cansu Demirci, lise eğitimini St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'nda tamamladıktan sonra bale eğitimine başlamıştır. 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Ardından 2018 yılında Almanya'nın Bremen şehrinde bulunan Jacobs Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyerine "Sihirli Annem" dizisinde konuk oyuncu olarak başlayan Cansu Demirci, daha geniş bir izleyici kitlesi tarafından "Selena" adlı dizide canlandırdığı Selin Aykar karakteri ile tanınmıştır. Şu an yurt dışında sosyal medyadan uzak bir şekilde yaşamını sürdürmektedir. Oyunculuğa ara verdiği görünse de, "Selena" dizisinde 52. bölüme kadar Selin karakterini canlandırmıştır.

Cansu Demirci kaç yaşında?

25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da doğan Cansu Demirci, 2023 yılı itibari ile 31 yaşındadır.

Cansu Demirci nereli?

Cansu Demirci, Selena dizisinde Selin karakterini başarıyla canlandıran bir oyuncudur. 25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul doğumlu olan Cansu Demirci'nin ailesinin aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Cansu Demirci nerede yaşıyor?

Cansu Demirci, Selena dizisinde Selin karakterini başarıyla canlandıran bir oyuncudur. 2014 yılından sonra oyunculuğa ara vermiş ve Almanya'ya yerleşmiştir. Almanya'nın Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi'nde iletişim eğitimi almıştır. Şu anda Almanya'da yaşamını sürdürmektedir.