Nevbahar Koç, kocası Ali Koç ve kardeşi Caroline Koç’un yönettiği Selamlique Istanbul’un tanıtım videosu için evinin kapılarını araladı. “1 Fincan Kahve, 40 Soru” adlı sosyal medya programında ilk konuk olarak, soruları yanıtlarken konuklarına evini gösterdi. Nejat İşler tarafından yöneltilen sorulara cevap veren Nevbahar Koç, programda Selamlique markasına ait Türk kahvesini de hazırlayarak sunumu yaptı. Peki çokca merak edilen sorulardan biri olan Caroline Koç serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Caroline Koç serveti ne kadar? 

Caroline Koç, tanınmış bir Türk iş kadını ve hayvanseverdir. Koç Holding’de yönetim kurulu pozisyonunda görev almakta, aynı zamanda Haremlique Tekstil ve Selamlique Türk Kahvesi markalarının kurucu ortağı ve sahibidir. Yine de, Caroline Koç’un şahsi net varlığına dair kesin bilgiler kamuoyuna açıklanmamıştır.

 Caroline Koç kimdir?

Caroline Giraud, 1969 doğumlu ve İzmir’in önde gelen Giraud ailelerinden birine mensuptur. Fransız kökleri, büyükbabasının dedesinin Fransa’dan İzmir’e göç etmesiyle başlar. Giraud ailesi, İzmir’e yerleştikten sonra 1700’lerde pamuk, yün ve iplik ticaretine atılmış ve İzmir Yün Mensucat şirketini kurmuştur. Caroline Koç, Boston’da işletme eğitimi aldıktan sonra, mezun olur olmaz, 21 yaşında Mustafa Koç ile evlenmiştir.

Caroline Koç Serveti Ne Kadar 2024

Liza Safronova Kimdir? Nereli? Yaşı Boyu Kilosu Kaç? Liza Safronova Kimdir? Nereli? Yaşı Boyu Kilosu Kaç?

Moda meraklısı Caroline, kayınpederi Rahmi Koç’un desteğiyle, İngiliz erkek modasının öncülerinden Edwards’ın Hisar’daki ilk mağazasında dört yıl boyunca çalışmıştır. İlk kızı Esra doğduktan sonra iş hayatına ara veren Caroline, ikinci kızı Aylin doğduktan sonra tekrar çalışmaya başlamıştır. Yoğun iş temposuna rağmen, Play Barn adında çocuklar için kapalı oyun alanları oluşturan bir projeyi hayata geçirmiştir.

Caroline Koç Serveti Ne Kadar 2024 (2)

Eşi Mustafa Koç, 2016’da bir kalp krizi sonucu vefat etmiştir ve Caroline, annesi Marianne Graud’u da koronavirüs nedeniyle kaybetmiştir. Caroline, insanlığa faydalı işler yapmadığı zaman mutsuz olduğunu belirtmiş ve son olarak Haremlique adında bir ev tekstil markasını piyasaya sürmüştür. Caroline ve Mustafa Koç’un Esra ve Aylin adında iki kızları vardır.

Caroline Koç Serveti Ne Kadar 2024 (3)

Sıkça Sorulan Sorular

Caroline Koç Yahudimi?

Caroline Koç'un dini çok araştırılıyor. Caroline Koç'un hangi dine mensup olduğu bilinmemektedir.

Kaynak: Haber Merkezi