Tariş Üzüm Birliği’nden ortaklarına ödeme müjdesi geldi. S.S. Tariş 19 No’lu Üzüm Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Türkmen, 1-15 Eylül tarihleri arasında ortaklardan aldıkları ürünlerin avans ödemelerinin önümüzdeki hafta tamamlanacağını söyledi. Ödemelere 11 Eylül 2023 tarihinde başladıklarını hatırlatan Başkan Türkmen, “ 1-15 Eylül 2023 tarihleri arasında kooperatifimize ürün yatıran ortaklarımızın avans alım ödemelerini hızlandırdık. Tüm ödemelerimiz önümüzdeki hafta içinde ortaklarımızın hesaplarına yatırılmak suretiyle tamamlanacaktır.” dedi.
Yeni müjdeler yolda
Tariş Üzüm Birliği Başkanı Ali Rıza Türker de yaptığı açıklamada ortakların ürün bedellerini ödemeyi iki katına çıkardıklarını ifade ederek, “Kooperatiflerimize 1-1 Eylül 2023 tarihleri arasında ürün yatıran ortaklarımızın ürün avans bedellerini bu hafta ödemelerimizi iki katına çıkarmak suretiyle banka hesaplarına yatıracağız. Hafta sonuna kadar ortaklarımızın ürün bedelleri hesaplarında olacak. Ortaklarımızı bugüne kadar mağdur etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz” dedi.
Kooperatif ortaklarına yeni müjdeleri olacağını da söyleyen Türker, Üzüm Birliğine bağlı kurum ve kuruluşlarda yapılacak yatırım ve üretime yönelik projelerini ortaklara ve kamuoyuna duyuracaklarını açıkladı.

Haber-Hatice Zeybek

Tariş ödemeleri başlıyor