Cübbeli Ahmet Hoca, 2011 yılında çete üyesi olmak suçlamasıyla gözaltına alınmıştır . Bu sırada polisler, Beykoz’da bulunan ikametgahında arama yapmışlardı. Soyal medyada son günelrde servis edilen ve Cübbeli Hoca'nın evi olduğu iddia edilen arama görüntülerinde evde pahalı eşyaların olduğu iddia edildi. Peki Cübbeli Hoca'nın villası var mı? Cübbeli Hoca'nın serveti ne kadar? Haberimizin detayında.

MSB Duyurdu: Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı MSB Duyurdu: Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı

Peki Cübbeli Hoca'nın villası var mı?

Cübbeli Ahmet Hoca, 2020 yılında bir televizyon programına katılarak Esenyurt’ta 100 metrekarelik bir evi olduğunu söylemiştir. Ancak daha sonra Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada bu evin aslında 60 küsür metrekare olduğunu belirtmiştir. Bu bilgiler, Cübbeli Ahmet Hoca’nın birden fazla ev sahibi olduğunu göstermektedir. Fakat bunlardan hangisinin villa olarak nitelendirilebileceği veya başka evlerinin olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi yok. 

cübbeli villa 2cübbeli villa 1

Cübbeli Hoca'nın serveti ne kadar?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın çeşitli medya kuruluşlarında Lüks araçlara, kıyafetlere ve villalara sahip olduğu iddia ediliyor.  Ancak bu iddiaların ne kadar doğru olduğuna yönelik net bir kanıt yok. Zaman zaman ortaya atılan iddialara göre Cübbeli Hoca'nın zenginliğine atıflarda bulunuluyor. Cübbeli Hoca'nın babasının varlıklı olduğu biliniyor. Fakat Cübbeli Ahmet Hoca'nın net serveti noktasında kesin bir bilgi yok.

Kaynak: Haber Merkezi