İlk sezonu geçtiğimiz yıl izleyicileriyle buluşan “Dengeler: Biri Olmak” isimli dizi yayınladığında büyük bir ilgiyle karşılaşmıştır. Heyecanlı hikayesi, sürükleyici atmosferi ile seyirciyi ekrana kilitlemiş finali ile de devamı hakkında büyük merak uyandırmıştır. Haliyle izleyiciler Dengeler 2. sezon ne zaman diye araştırmaktadır. Dengeler: Biri Olmak dizisi hakkında merak edilenleri araştırdık. Detaylar şu şekildedir:

Dengeler Biri Olmak 2

Dengeler 2. Sezon Ne Zaman?

Daha önce 2019 yılında yapılan “Behzat Ç.” ve 2020 yılında yapılan “Respect” dizilerinin yapımcısı olan Inter Yapım 2024 yılında “Dengeler: Biri Olmak” isimli dizinin yapımcılığını üstlenmektedir. Her Cuma GAIN’de yayınlanan “Dengeler: Biri Olmak” dizisinin yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir oturmaktadır. Heyecanlı hikâye anlatımı ile seyircilerin beğenisini kazanmış dizinin senaryosu Sarp Kalfaoğlu tarafından kaleme alınmaktadır.

Başrolünü Cihangir Ceyhan’ın üstlendiği “Dengeler: Biri Olmak” dizisinin sezon finali 31 Mayıs 2024’de yayınlanmıştır. O günden itibaren de Dengeler 2. sezon ne zaman sorusu izleyiciler tarafından sık sık sorulmaktadır. Yönetmen Süleyman Mert Özdemir’den veya Inter Yapım’dan 2. sezon için kesin bir tarih verilmemiş olsa da Dengeler 2. sezon çıkacak mı sorusuna olumlu cevap verilmiştir.

Dengeler 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

 Dizinin ikinci sezonunun ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi olmasa da dengeler 2.sezon olacak mı sorusuna evet diye cevap verilebilmektedir. 2. sezona onay aldığı bilinen “Dengeler: Biri Olmak” dizisi tahminlere göre 2024 yılının sonunda veya 2025 yılının başında GAIN ekranlarına dönüş yapacaktır.

Dengeler Biri Olmak 1

Dengeler Dizisi Konusu

Dengeler 2. sezon ne zaman sorusunu yanıtlarken diziden bahsetmemek olmaz. “Dengeler: Biri Olmak” dizisinin konusu şu şekildedir:

  • Ferit Kamacı Profesyonel boksör olma yaşını geçmiş ancak boksör olma hayalinden hiç vazgeçmemiş biridir. Günün birinde Ferit’in eline seyircili bir müsabakaya çıkma şansı geçer. Almanya’dan Türkiye’ye dönen kuzeni Babür’ün aracılık ettiği müsabaka aslında bahisli ve gayrimeşru kişiler tarafından organize edilmektedir. En yakını sayılabilecek kuzeni tarafından kendisine oynanan oyunun farkında olmadan ringe çıkan Ferit, rakibi ile kıran kırana mücadeleye başlamıştır. Bu mücadele sırasında mekânın sahibinin düşmanı tarafından düzenlenen suikastten son anda kurtulur. Bu suikast girişiminden canlı çıkan Ferit abisinin öldürüldüğü haberini aldıktan sonra iki olay arasında bir bağlantı olduğunu anlar. Bu andan itibaren adım adım suç dünyasına karışan Ferit ettiği intikam yemini ile gayrimeşrunun girdabına kapılır. Bir noktadan sonra kendisine yabancılaşan Ferit tüm dengesini tamamen kaybeder.

“Dengeler: Biri Olmak” dizisi bu şekilde bir kirleniş ve yıpranış hikayesini anlatmaktadır. Ferit’in intikam peşinde git gide kirlenmesini anlatır. Yapımcılar bunu Özdemir Asaf’ın “Jüri” şiirine benzetmiştir.

Dengeler Biri Olmak 4

Dengeler Oyuncuları

Dijital platformda yayınlanan Dengeler: Biri Olmak dizisi, oyuncu kadrosuyla da adından sıklıkla söz ettirdi. Başrolde başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan'ın yanı sıra hem tanıyıp bildiğimiz isimle hem de yeni simalar bulunuyor. 

“Dengeler: Biri Olmak” dizisinin oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Cihangir Ceyhan (Ferit Kamacı)
  • Ulvi Kahyaoğlu (Hidayet Alperen)
  • Erol Babaoğlu (İlyas Kargı)
  • Tanju Bilir (Babür Taha Öner)
  • Zamire Zeynep Özdemir (Müyesser Kamacı)
  • Canan Ürekil (Zeynep Karaca)
  • Duygu Kocabıyık (Gonca)
  • Burak Şafak (Murat İnan)
  • Mazlum Çimen (Halil İbrahim Kamacı)
  • Mücahit Koçak (Ali Kamacı)
  • Enver Arcak (Üstün Aman)
  • İbrahim Avcıl (Kartal)
  • Bahar Gökçeri (Esra)
  • Gurur Çiçekoğlu (Ateş)
  • Serhat Duran (Cabbar)

Dengeler Biri Olmak 7

Cihangir Ceyhan Kimdir?

“Dengeler: Biri Olmak” dizisinin başrolü Cihangir Ceylan 6 Şubat 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Ailenin en küçük çocuğu olan Cihangir Ceyhan, baba tarafından aslen Elazığlı, anne tarafından Diyarbakırlıdır. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünden mezun olan Cihangir Ceyhan, iki buçuk yıl İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana’ya dönmüştür.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde "Serdar" karakteriyle yaşamıştır. Çukur dizisindeki “Azer Kurtuluş”, Sıfır Bir dizindeki “Cio” karakterleriyle tanınan Cihangir Ceyhan Dengeler: Biri Olmak dizisinde de suç dünyasına karışan boksör olma hayalini bırakamamış Ferit’e hayat vermektedir.

Dengeler Biri Olmak 8

Tanju Bilir Kimdir?

9 Ağustos 1991 tarihinde doğan Tanju Bilir Almanya’da doğmuştur. 33 yaşında olan Tanju Bilir daha önce “Tatort” ve “German Genius” dizilerinde oynamıştır. Dengeler: Biri Olmak dizisinde ana karakter Ferit’in kuzeni Babür’ü oynamaktadır. Babür dizide Ferit’i önceden tezgahlanmış bir boks maçına katılmaya ikna ederek olayların fitilini ateşlemiştir.

Dengeler Biri Olmak 5

Sıkça Sorulan Sorular

Dengeler 2. Sezon ne zaman sorusu dışında seyirciler tarafından merak edilen diğer sorular ve bu soruların cevapları aşağıdaki gibidir:

Dengeler Biri Olmak Film mi Dizi Mi?

“Dengeler: Biri Olmak” GAIN’de yayınlanan bir dizidir.

Dengeler Dizi Müziklerini Kim Yaptı?

Dizinin müzikleri Volkan Akaalp tarafından yapılmıştır.

Dengeler Hangi Kanalda?

“Dengeler: Biri Olmak” dizisi sadece GAIN’de yayınlanmaktadır.