Deniz Sarıkaş Kimdir? Deniz Sarıkaş Kaç Yaşında? Deniz Sarıkaş Nereli? Deniz Sarıkaş'ın Sevgilisi Kim? Deniz Sarıkaş'ın Instagram Hesabı? sorularının cevaplarını haberimizde görebilirsiniz.
 

Deniz Sarıkaş Kimdir?

Tam adı Mehmet Deniz Sarıkaş olan bu genç yetenek, 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan Deniz Sarıkaş, Socia Ajans bünyesinde çalışmaktadır. Deniz Sarıkaş, oyunculuğun yanı sıra yüzme, gitar, basketbol ve dansla ilgilenmektedir.

Deniz Sarıkaş’ın ilk oyunculuk deneyimi 2022 yılında Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide olmuştur. Bu dizide Ozan karakterini canlandıran Deniz Sarıkaş, izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır. Dizi henüz devam ederken, Deniz Sarıkaş’ın başka projelerde de yer alacağı söylenmektedir. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni sezonda ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Birçok diziden teklif alan genç oyuncu, Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kirli Sepeti dizisiyle anlaştı. Yakışıklı oyuncu, Ahmet isimli karektere hayat verecek. Merve Girgin'in kurucu yönetmenliğini yaptığı dizide Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Cansu Tosu, Aydan Şene, Bestemsu Özdemir ve Melisa Döngel rol alacak. Ağustos ayında sete çıkacak olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

deniz ara görsel1

Deniz Sarıkaş Kaç Yaşında?

Deniz Sarıkaş, 2000 yılında doğmuştur. Şu an 23 yaşındadır.

Deniz Sarıkaş Nereli?

Deniz Sarıkaş, İstanbul’da doğmuştur.

Deniz Sarıkaş'ın Sevgilisi Kim?

Deniz Sarıkaş’ın sosyal medya ve magazin’e konu olmuş sevgilisi olduğuna dair herhangi bir haber yoktur.

deniz ara görsel2

Halim Özçevik kimdir? Yeni Sağlık Bakan Yardımcısı Dr Halim Özçevik nereli kaç yaşında? Halim Özçevik kimdir? Yeni Sağlık Bakan Yardımcısı Dr Halim Özçevik nereli kaç yaşında?

Deniz Sarıkaş'ın Instagram Hesabı?

@denizsarikas

Kaynak: Hatice Zeybek