Ünlü model Didem Soydan’ın katıldığı bir programda aşk hayatıyla ilgili yaptığı bir açıklama sosyal medyanın gündemine oturdu. Didem Soydan, yaptığı açıklamada eski bir sevgilisine hala aşık olduğunu itiraf edince herkes bu ismin kim olduğunu merak etmeye başladı.

Bu nedenle birçok kişi Didem Soydan eski sevgilileri kimlerdi sorusuna cevap arıyor. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını bu yazımızda sizler için araştırdık.

Didem Soydan Sevgilileri 5

Didem Soydan Sevgilileri Kimlerdi?

Ünlü model ve oyuncu Didem Soydan, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Milyonlarca hayranı olanı ünlü modelin yaptığı her açıklama ve paylaşım yakından takip ediliyor.

Didem Soydan’ın Melis İşiten’in Youtube kanalında aşk hayatı hakkında yaptığı açıklama da büyük ses getirdi.

Ünlü modelin gündem olan sözleri şu şekildedir:

  • “Aşık olduğum tek bir kişi var, hala ona aşığım. İsmini veremem, kendisinin ailesi var. Her ilişkimi onunla kıyaslıyorum. Çocuk sahibi olmak istemiyordum, o istiyordu. O yüzden ayrıldık."

Bu itirafın ardından birçok kişi Didem Soydan eski sevgilileri kimlerdi sorusunu sormaya başladı. Akıllara ilk gelen isim Can Bonomo oldu. Didem Soydan’ın eski sevgilisi olan Can Bonomo ile evlenmelerine kesin gözüyle bakılıyordu.

2014 ile 2016 yılları arasında birlikte olan ikili düğün tarihlerini bile duyurmuştu. Ancak daha sonra sürpriz bir şekilde ayrılık haberi geldi.

Bu beklenmedik ayrılığın ardından Can Bonomo şu açıklamayı yapmıştır:

  • “Didem’le güzel bir ilişkimiz vardı. Hedeflediğimiz evlilik durumuna varamadık. Onu çok seviyorum. Bu dünyada en saygı duyduğum insanlardan biri. Umarım hayatlarımız böyle daha iyi olur.”

Didem Soydan’ın yaptığı açıklamadaki kişinin Can Bonomo olduğu iddiası sosyal medyada hızla yayıldıktan sonra ünlü şarkıcı sosyal medyadan "Ağla Şimdi Şimdi Sonsuza Kadar" adlı parçasını paylaştı.

Ünlü model de olay daha fazla büyümeden önce sosyal medya hesabından iddiayı yalanlayarak şu açıklamayı yaptı:

  • "Yanlış yerlere çekilen bir konudan, kişilere verdiğim saygı ve değerden sebep bu açıklamayı yapıyorum. Türkiye'de yaşamayan ve Türkiye ile alakası olmayan birinden bahsetmeme rağmen konuyu magazine çok uygun olması sebebi ile yanlış isimler üzerinden yorumladınız. Yayında da belirttiğim gibi Amerika'da yaşadığım döneme dair bir hikayeydi. Bu konunun yanlış yerlere gitmesinden dolayı gerçekten üzgünüm. Lütfen kimseyi alakaları olmayan bir konuya dahil ederek rahatsızlık vermeyin."

Bu açıklamanın ardından gözler Didem Soydan’ın diğer eski sevgililerine çevrildi. Tekrar Didem Soydan eski sevgilileri kimlerdi sorusu sorulmaya başlandı.

Didem Soydan, Can Bonomo ile olan ilişkileri bittikten sonra fotoğrafçı Erdi Erdoğan ile sevgili oldu. Sosyal medyadan sık sık birlikte fotoğraflarını paylaştılar.

İkilinin 2017 yılında başlayan ilişkileri yaklaşık yedi ay içinde sona erdi ve bu konuda herhangi bir açıklama yapmadılar.

Didem Soydan daha sonra 2020 yılında yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile sevgili oldu. Ünlü model bu dönemde sık sık sevgilisinin çekimlerine gitti.

İkili, 2022 yılında ayrılma kararı aldı ancak daha sonra tekrar bir araya geldiler. 2023 yılında ise ilişkilerini tamamen bitirdiler.

Didem Soydan Sevgilileri 4

Can Bonomo'yla Kaç Yıl Sevgili Kaldı?

Didem Soydan eski sevgilileri arasında en çok konuşulan isim ünlü şarkıcı Can Bonomo. Çiftin kaç yıl sevgili kaldıkları da merak ediliyor.

Ahmet Can Dündar ve Feride Özdinç küs mü? Neden kavga ettiler? Ahmet Can Dündar ve Feride Özdinç küs mü? Neden kavga ettiler?

Didem Soydan ile Can Bonomo 2014 ile 2016 yılları arasında ilişki yaşadılar. İki yıllık birlikteliğin ardından evlilik planları yapan çift sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı.

Didem Soydan Kaç Yaşında?

Ünlü model Didem Soydan 3 Nisan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu anda 40 yaşındadır. Anne ve baba tarafından Arnavutluk, Bulgaristan ve Yunanistan kökenleri vardır.

Didem Soydan Sevgilileri 7

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan’ın özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladıktan sonra ünlü modelin kim olduğuna kısaca göz atalım.

Ünlü model ve Didem Soydan 3 Nisan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversitede okurken Ümit Ünal’dan gelen teklif üzerine modelliğe başladı.

İlk modellik deneyimini La Russie defilesine çıkarak yaşadı. Ardından birçok çekimlerde ve defilelerde yer aldı.

Fashion Week defilelerinde en çok tercih edilen modellerin arasına girdi. Daha sonra İtalya’da düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show’da podyuma çıkan ilk Türk model oldu.

Didem Soydan başarı modelliğinin yanında oyunculuk da yaptı. Ünlü oyuncunun yer aldığı yapımlardan bazıları şu şekilde:

  • 2015- Aşk Yeniden (İrem) (TV Dizisi)
  • 2014- Mutlak Adalet (Memur) (Sinema Filmi)
  • 2013- Güzel Çirkin (Lena) (TV Dizisi)
  • 2013- Aramızda Kalsın (Yelda) (TV Dizisi)
  • 2012- Uçurum (TV Dizisi)
  • 2012- Bir Hikayem Var (Sinema Filmi)

Didem Soydan sevgilileri kimlerdi, Can Bonomo'yla kaç yıl sevgili kaldı, Didem Soydan kaç yaşında sorularını sizler için yanıtladık.

Editör: Gulce Editor