Dünyanın en güzel kadını seçilen Sheynnis Palacios hakkında internet ve sosyal medya ortamında çok fazla soru soruluyor. İşte Sheynnis Palacios hakkında merak edilen tüm soruların detaylı cevapları sizlerle...

Sheynnis Palacios kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sheynnis Alondra Palacios Cornejo (Nikaragua; 30 Mayıs 2000) Nikaragualı bir model, gazeteci ve topluluk destekçisi, ülke tarihinde ilk olan Miss Universe 2023 güzellik yarışmasının galibi.

_Sheynnis Palacios

Kendisi daha önce Miss Teen Nikaragua 2016, Miss World Nikaragua 2021 ve Miss Nikaragua 2023 ödüllerine layık görülmüştü.

Kendi ülkesini ilk kez 2017'de Miss Teen Universe yarışmasında temsil etti, burada İlk 10 yarı finalist arasına girmeyi başardı ve ardından 16 Mart 2022'de San Juan, Porto Riko'da düzenlenen Miss World yarışmasında yer aldı ve ilk 40'ta içinde ülkesine derece kazandırdı.

_Sheynnis Palacios  (1)

2023'te Palacios, kazanan olduğu Miss Nikaragua 2023'te Diriamba'yı temsil etti ve 18 Kasım 2023'te San Salvador, El Salvador'da düzenlenen Miss Universe'ün 72. yılında Nikaragua'yı temsil etti ve bu yarışmada7. kez R'Bonney Gabriel tarafından ödüle layık görüldü.

Sheynnis Palacios, 30 Mayıs 2000'de Managua'da doğdu . Okul yönetimine katıldığı La Salle Managua Pedagoji Enstitüsü'nde (IPLS) okudu. Daha sonra Orta Amerika Üniversitesi'nde okudu ve sosyal iletişim (gazetecilik) alanında diploma aldı.

Aynı zamanda üniversite yıllarında voleybol da oynamıştır. Bir marka elçisi olan kendisi, medyaya anksiyete atakları yaşadığını ve bunun yanı sıra dijital platformları kullanarak uzmanlarla ve bu durumdan muzdarip kişilerle konu hakkında konuştuğunu belirtti. 

Palacios'un şu anda bir sevigilisi olmadığı biliniyor, ayrıca kendisi hiç evlenmemiş ve çocuğu da yok.

_Sheynnis Palacios  (2)