Yenil nesil dijital içerik platformu TOD TV’nin yeni dizisi Zamanın Kapıları geçtiğimiz günlerde izleyicilerin karşısına çıktı. Bu nedenle merakla beklenen dizinin yakışıklı başrol oyuncusu Birkan Sokullu da sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Başarılı oyuncunun özel hayatını da yakından takip eden milyonlarca insan Eda Gürkaynak kimdir sorusuna yanıt arıyor. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Eda Gurkaynak Kimdir9

Eda Gürkaynak Kimdir?

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu yeni dizisi Zamanın Kapıları ile sosyal medyada büyük ses getirdi. Milyonlarca hayranı olan yakışıklı oyuncunun aşk hayatı da sık sık merak ediliyor. Bu nedenle birçok kişi Birkan Sokullu ile birlikte olan Eda Gürkaynak hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyor ve Eda Gürkaynak kimdir diye merak ediyor.

Eda Gürkaynak, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi ve babası sosyete hayatının tanınan isimlerinden Sinem ve Kemal Gürkaynak’tır. Eda Gürkaynak, 2009 yılında Koç Lisesinde okumaya başladı. Buradan Uluslararası Bakalorya diploması alarak 2013 yılında mezun oldu. Daha sonra eğitim hayatına devam etmek için ABD’ye taşındı ve 2013 yılında New York Üniversitesine girdi.

Burada işletme bölümünde İşletme Ekonomisi ve Pazarlama alanında lisans eğitimi aldı. 2017 yılında yüksek şeref öğrencisi olarak mezun olup lisans diplomasını aldı. Mezun olduktan yaklaşık bir yol sonra Barcelona’daki Grey Group şirketinde Pazarlama Asistanı olarak staj yaptı. Daha sonra Türkiye’nin önde gelen dijital içerik platformlarından biri olan BluTV’de İşletme Analisti olarak staj yaptı.

2017 yılında ABD’ye dönerek bir sosyal yatırım platformu olan Money Goat’ın kurucu üyeleri arasında yer aldı. 2018 ile 2019 yılları arasında New York’taki Abaxx Technologies şirketinde Ürün Yöneticisi olarak çalıştı. Eda Gürkaynak kimdir diye merak edilen başarılı iş insanı, daha sonra Türkiye’ye geri dönerek 2021 yılında Original Seconds adında bir işletme kurdu.

Şu anda hala ikinci el lüks giyim şirketi olan Original Seconds’taki görevine devam ediyor. Eda Gürkaynak, iş insanı kimliği dışında oyunculukla da ilgileniyor. Bu doğrultuda yaklaşık iki buçuk yıldır oyunculuk eğitimi alıyor. Bu yıl Netlifx’te yayınlanması beklenen Adsız Aşıklar dizisiyle de izleyicilerin karşısına ilk kez oyuncu olarak çıkacak.

Eda Gürkaynak, dizinin altı ve yedinci bölümlerinde aşk acısından kurtulmak için aşk hastanesine başvuran hastalardan birini canlandırıyor. Dizide Halit Ergenç ve Funda Eryiğit gibi deneyimli oyuncularla birlikte rol alıyor.

Eda Gurkaynak Kimdir 2

Eda Gürkaynak Kaç Yaşında?

Eda Gürkaynak kimdir sorusuna yanıt bulanlar başarılı iş insanının kaç yaşında olduğunu da öğrenmek istiyor. Eda Gürkaynak 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve şu anda 30 yaşındadır.

Eda Gurkaynak Kimdir 4

Eda Gürkaynak Ailesi Kim?

Yakın zamanda Netflix’te yayınlanacak olan Adsız Aşıklar dizisiyle ilk kez izleyicilerin karşısına çıkacak olan Eda Gürkaynak, ünlü iş insanları Sinem ve Kemal Gürkaynak çiftinin kızıdır.

176 cm boyundaki Eda Gürkaynak’ın Lara adında kendisinden büyük bir kız kardeşi de var. Ablası Lara, Adil Mert Baykal ile evildir.

Akik Taşı Faydaları Nelerdir? Akik Taşı Türleri Akik Taşı Faydaları Nelerdir? Akik Taşı Türleri

Eda Gurkaynak Kimdir 8

Eda Gürkaynak Birkan Sokullu Sevgili Mi?

Eda Gürkaynak kimdir diye sorusuna cevap bulanların merak ettiği diğer konuların başında başarılı iş insanının Birkan Sokullu ile sevgili olup olmadığıdır.

Eda Gürkaynak ile ünlü oyuncu Birkan Sokullu, 2019 yılından bu yana birliktedir. Bu süreçte Birkan Sokullu, Eda Gürkaynak’ın ailesiyle de tanıştı. Hatta bir ara yakışıklı oyuncunun sevgilisinin ailesi için mangal yaptığı görüntüler ortaya çıkmıştı. İkili, sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yaparak aşklarını tüm dünyaya gösteriyor.

Eda Gürkaynak kimdir, kaç yaşında, ailesi kim, Eda Gürkaynak Birkan Sokullu sevgili mi sorularını sizler için cevapladık.

Editör: Gulce Editor