Ekranların sevilen dizisi Kızıl Goncalar’ın Sadi Hüdayi karakterinin oyuncusu hakkında pek çok araştırma yapılıyor. Birçok başarılı TV dizisi ve filmde rol almış, Kızıl Goncalar dizisinin Sadi Hüdayi’si Erkan Avcı kimdir? Bu soruyu detaylı bir şekilde yanıtlıyoruz…

Erkan Avcı filmleri ve TV dizileriyle kariyerine başarılı bir şekilde devam eden oyuncular arasındadır. Kızıl Goncalar adlı yapımdaki Sadi Efendi karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Erkan Avcı’nın hayatını sizler için derledik. Erkan Avcı kaç yaşında? Aslen nereli? Hangi dizilerde oynadı? İşte bu gibi pek çok sorunun detaylı yanıtları…

Erkan Avci Kimdir 2

Kızıl Goncalar Sadi Hüdayi Kimdir?

NOW ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar konusu, hikayesi, oyuncularının başarılı performansı ve karakterlerin derinlemesine işlenmesiyle izleyicileri her hafta Pazartesi ekranlara kilitliyor. Dizinin en merak edilen gizemli karakteri Sadi Hüdayi için pek çok araştırma yapılıyor.

Kızıl Goncalar dizisinde Erkan Avcı ile hayat bulan Sadi Efendi Hazretleri (Sadi Hüdayi), hikayenin temelini oluşturan tarikatın sözcüsüdür. Aynı zamanda Hasna’nın eşi ve Feyza’nın babası olan Sadi Hüdayi, yeğeni Cüneyd’i yer yer kıskanıyor, yer yer onu koruyup kolluyor. Karakteri başarılı bir şekilde canlandıran Erkan Avcı kimdir sorusu ise gündemdeki yerini koruyor. İşte izleyicilerin en çok merak ettiği sorunun yanıtı…

Erkan Avcı Kimdir? Hayatı…

Erkan Avcı, 1 Ocak 1982 tarihinde Diyarbakır’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi’nden başarıyla mezun olan oyuncu, Karadayı dizisindeki Barut Necdet Güney karakteriyle ünlendi. Zenne filminde canlandırdığı Ahmet karakteriyle 2011 yılında düzenlenen 48. Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman adlı dizide “Aya Nikota” karakteriyle kariyerine önemli bir perde daha ekledi.

Sonraki dönemlerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Hayatımın Şansı adlı dizide “Mazhar” karakterini canlandıran Erkan Avcı, pek çok film ve televizyon dizisinde rol almıştır. 2018 yılında Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un kadrosuna katılmasıyla daha da tanınır hale geldi. Çukur’un fenomen karakteri Çeto’yu canlandıran Avcı; Sakarya Fırat, Köprü, Cesur ve Güzel gibi pek çok kült dizide rol almıştır.  

Erkan Avcı, günümüzde NOW TV ekranlarında yayınlanan “Kızıl Goncalar” adlı dizide “Sadi Hüdayi” karakterini ustalıkla canlandırmaktadır.

Erkan Avci Kimdir 3

Erkan Avcı Nereli?

Erkan Avcı kimdir sorusuyla beraber konuya dair bazı alt başlıkların merak edildiğini belirtebiliriz. Kızıl Goncalar’ın tarikat sözcüsü Sadi karakterine hayat veren Erkan Avcı nereli sorusu ise izleyiciler tarafından araştırılmaktadır.

Erkan Avcı, 1982 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. Erkan Avcı’nın annesi, babası ve ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Özellikle Erkan Avcı Diyarbakır’ın neresinden şeklinde araştırma yapan izleyicilere bu konuda da bir bilgi olmadığını belirtelim.

Erkan Avci Kimdir 4

Erkan Avcı Kaç Yaşında?

Erkan Avcı’nın kaç yaşında olduğu ise takipçilerinin merak ettiği bir diğer konudur. Erkan Avcı kimdir sorusuyla en çok araştırılan konulardan birisi olan yaşına dair güncel bilgiyi paylaşıyoruz…

Erkan Avcı kaç yaşında? İşte yanıtı:

  • 1 Ocak 1982 doğumlu olan oyuncu, 2024 yılı itibariyle 42 yaşındadır.

Erkan Avcı Sevgilisi Var Mı? Kiminle Evli?

Erkan Avcı kimdir araştırmasına yönelik olarak merak edilen konulardan bir diğeri oyuncunun aşk hayatına yönelik olarak gerçekleşiyor. Erkan Avcı sevgilisi konuyla ilgili çokça araştırılırken, net bir bilgi bulunamadığından dolayı eşi hakkında da araştırmalar yapılabiliyor.

Erkan Avcı’nın eşi kimdir sorusuna yönelik güncel detaylar ise şöyle…

Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunmuş olduğu Empati programına 66. bölümde konuk olan Erkan Avcı, aşka dair soruya verdiği yanıtlarla evlilik ile alakalı bilinmeyenler netleşmiş oldu. Evlenmeyi çok istediğini, hayatına yol arkadaşıyla devam etmek istediğini belirten Erkan Avcı, 6 kardeşten 2 numara olduğunu ve en küçük kardeşiyle kendisinin evli olmadığını söyledi.

Böylece Erkan Avcı kiminle evli sorusuna yönelik en net bilgi kendisinden gelmiş oldu. Aynı zamanda Erkan Avcı’nın sevgilisi hakkında medya tarafına yansımış birçok habere karşılık olarak kendisinden net bir bilgi gelmemiştir. Bu nedenle sevgilisine dair de hiçbir detay bilinmiyor.

Erkan Avci Kimdir 5

Erkan Avcı Diyarbakır'ın Neresinden?

Erkan Avcı nereli sorusunun yanıtını Diyarbakır şeklinde vermiştik. Diyarbakır’da doğan başarılı oyuncunun aslen şehrin neresinden olduğuna dair bir bilgi yoktur. İzleyiciler her ne kadar Erkan Avcı Diyarbakır’ın neresinden şeklinde araştırma yapsa da oyuncunun kendisinden bu konuya dair bir açıklama yapılmamıştır.

Erkan Avcı kimdir araştırmasının en çok merak edilen konusu ise oyuncunun dini inancı hakkında gerçekleşiyor. Oynamış olduğu Kızıl Goncalar dizisinin dini bir hikayeye dayanması nedeniyle bu araştırmaların yapıldığı tahmin ediliyor. Detayları sizler için inceliyoruz…

Erkan Avcı'nın Dini Nedir?

Erkan Avcı, Kızıl Goncalar’ın Sadi Hüdayi karakterini canlandırması ve dizinin de aslen dini bir hikayeye dayanması nedeniyle, en çok dini inancıyla merak edilen oyuncular arasında yer alıyor. Canlandırmış olduğu karakterin bir tarikat sözcüsü olması, bu merakı daha da artırmaktadır.

Erkan Avcı’nın dini inancına yönelik oyuncu tarafından bir açıklama yapılmamıştır. Ancak İslam inancına sahip olduğu tahmin edilmektedir.

Erkan Avci Kimdir 7

Erkan Avcı Filmleri ve TV Dizileri

Erkan Avcı’nın oyunculuk kariyeri ise araştırılan bir diğer konudur. 2006 yılında Köprü dizisiyle kariyerini başlatan başarılı oyuncunun yer aldığı TV dizileri ve filmleri, şuan ki konumunu hazırlayan en önemli unsurlardan birisi olmuştur. Erkan Avcı hangi dizilerde oynadı? Merak ediyorsanız aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

Erkan Avcı filmleri ve TV dizileri şu şekildedir:

80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor" 80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor"
  • Köprü (2006, Dizi)
  • Ayrılık (2007, Dizi)
  • Kurtlar Vadisi Pusu (2007, Dizi)
  • Acemi Müezzin (2009, Dizi)
  • Sakarya Fırat (2009, Dizi)
  • Karadayı (2012, Dizi)
  • Cesur ve Güzel (2016, Dizi)
  • Payitaht Abdülhamit (2018, Dizi)
  • Çukur (2018, Dizi)
  • Şampiyon (2019, Dizi)
  • Kuruluş Osman (2020, Dizi)
  • Hayatımın Şansı (2022, Dizi)
  • Kızıl Goncalar (2023, Dizi)
  • Can (2011, Sinema Filmi)
  • Gişe Memuru (2011, Sinema Filmi)
  • Zenne (2011, Sinema Filmi)
  • Uzun Hikaye (2012, Sinema Filmi)
  • Müslüm (2018, Sinema Filmi)

Erkan Avcı kimdir sorusuna yönelik olarak sorularınızı ve görüşlerinizi yorumlar aracılığıyla iletebilir, düşüncelerinizi belirtebilirsiniz

Editör: Gulce Editor