Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Esaret dizisi çok seviliyor. İlk bölümü 21 Kasım 2022’de izleyicilerle buluşan dizinin her bölümü merakla takip ediliyor.

Şu ana kadar 332 bölümü yayınlanan dizi gerek oyuncu performansı gerekse senaryosunun sürükleyiciliği ile sosyal medyada da gündem oluyor.

Her bölümü merakla beklenen başarılı dizi hakkında Esaret dizisi sezon finali ne zaman, final yapacak mı, yeni sezon onayı aldı mı soruları soruluyor. Bu soruların cevaplarına sizler için ulaştık.

Esaret Dizisi

Esaret Dizisi Sezon Finali Ne Zaman?

Esaret dizisinin hayranlarının en çok merak ettiği soruların başına Esaret dizisi sezon finali ne zaman sorusu geliyor. Henüz resmi bir tarih açıklanmasa da sevilen dizinin geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine temmuz ayında sezon finali yapması bekleniyor.

Esaret Dizisi Final Yapacak Mı? Yeni Sezon Onayı Aldı Mı?

Şu ana kadar dizinin final yapıp yapmayacağıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Başarılı dizinin büyük bir sürpriz yaşanmazsa yeni sezon onayı alması bekleniyor.

Esaret ile ilgili merak edilen soruları yanıtladıktan sonra diziye yeni başlamak isteyenler için dizinin konusuna ve başrol oyuncularına kısaca bakalım.

Esaret Dizisi15

Esaret Dizisi Konusu

Herkesin Esaret dizisi sezon finali ne zaman sorusuna cevap aradığı yapımın senaryosunu Başak Yazı Odası üstleniyor.

Anksiyetem Tuttu Ne Demek? Anksiyete Nedir? Belirtileri Neler? Anksiyete Atağı Ne Kadar Sürer? Anksiyetem Tuttu Ne Demek? Anksiyete Nedir? Belirtileri Neler? Anksiyete Atağı Ne Kadar Sürer?

Başrollerinde Cenk Torun ve Mahassine Merabet’in yer aldığı dizide Orhun ve Hira’nın hikayesine konuk oluyoruz.

Cenk Torun’un canlandırdığı Orhun, Demirhanlı ailesinin liderliğini yapan hırslı ve gözü pek bir adamdır. Ailesine çok düşkün olan Orhun bir görev için Afrika’da bulunan ikiz kız kardeşini almaya gider. Ancak orada çok büyük bir acıyla karşılaşır. Canından çok sevdiği kız kardeşi öldürülmüştür.

Demirhanlı ailesini kedere boğan bu olayın ardından Orhun’un gözü öfke ve intikam ateşinden başka bir şey görmez olur. Yanında güzeller güzeli bir köle olan Hira ile birlikte İstanbul’a döner.

Daha sonra birbirlerinden çok farklı hayatları olan Orhun ile Hira arasında aşk filizlenmeye başlar. Bir yandan kardeşinin intikamını almak için yanıp tutuşan Orhun daha önce hiç hissetmediği bu yeni duyguyla da başa çıkmaya çalışır.

Esaret Dizisi 8

Esaret Dizisi Oyuncuları

Hayranları, Esaret dizisi sezon finali ne zaman diye merak ederken diziye yeni başlayanlar dram türündeki yapımın oyuncu kadrosunu merak ediyor. Sergiledikleri başarılı performansla diziyi büyük bir izleyici kitlesine sevdiren oyuncu kadrosunun dizinin başarısında da payı yüksek.

  • Cenk Torun
  • Mahassine Merabet
  • Ali Yağız Durmuş
  • Yağmur Çelik
  • Sinem Karaçoban
  • Pervin Mert
  • Bülent Ergün
  • Esra Demirci
  • Zeki Ocak
  • Fulya Özcan
  • Uğur Dalmış
  • Mustafa Şimşek
  • Mbaye Dieng
  • Deniz Tanfener
  • Bilek Orundaş
  • Bersu Göksel
  • Arzu Canpolat
  • Mia Elif Ocal

Esaret Dizisi 4

Cenk Torun (Orhun)

Yakışıklı oyuncu 24 Mart 1974 tarihinde Ankara’da doğdu. Annesi ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Nurdan Torun’dur.

Oyunculuğa 1994 yılında Yıldız Tilbe’nin Delikanlım şarkısının klibinde yer alarak başladı. Daha sonra çeşitli televizyon dizilerinde oynadı.

Oyuncu olarak asıl büyük çıkışını 1996 yapımı Çılgın Bediş dizisiyle yaptı. Canlandırdığı Oktay karakteriyle büyük hayran kitlesine ulaştı.

2013 yılında verdiği bir röportajda Kurtlar Vadisi’nin efsane karakteri Polat Alemdar rolünün kendisine teklif edildiğini ama kabul etmediğini dile getirdi. Bu teklifi geri çevirmesinin hayatındaki en büyük pişmanlığı olarak gördüğünü itiraf etti.

Başarılı oyuncu şu anda Esaret dizisinde Orhun Demirhanlı’yı canlandırıyor.

Esaret Dizisi 5

Mahassine Merabet (Hira)

Güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Mahassine Merabet 24 Ocak 1999 tarihinde Fas’ta doğdu. 25 yaşındaki oyuncu 172 cm boyunda olup 55 kilodur. Küçük yaşlardan beri Türk dizileri izlemeyi seviyor.

Ülkesinde Muhammed V Üniversitesi’nde Medya ve İletişim alanında lisans derecesi aldı. Daha sonra yüksek lisans eğitimi için Türkiye’ye gelerek Nişantaşı Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yaptı.

Ana dilleri Arapça ve Fransızca olan güzel oyuncu İngilizce ve Türkçe de biliyor.

Tümay Özokur Oyunculuk Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Birçok reklam filminde oynadıktan izleyicilerin karşısına oyuncu olarak ilk kez Esaret dizisiyle çıktı. Başarılı oyuncu Kanal 7’nin sevilen yapımında Hira karakterine hayat veriyor.

Esaret dizisi sezon finali ne zaman, final yapacak mı, yeni sezon onayı aldı mı sorularını ve daha fazlasını sizler için yanıtladık.