Esra Erol’un programında yorumcu olarak görev yapan Avukat Hülya Kuran, bir süredir ekranda görünmüyor. Peki, Hülya Kuran neden yok? Programdan ayrıldı mı? Bu soruların cevabını araştırdık ve sizler için derledik. İşte, Esra Erol Avukat Hülya Neden Yok? Avukat Hülya Programdan Neden Ayrıldı? konusunun detayları…

Esra Erol Avukat Hülya neden yok? Avukat Hülya programdan neden ayrıldı? İşte detaylar...

Esra Erol Avukat Hülya neden yok? Avukat Hülya programdan neden ayrıldı?

Esra Erol’un programında yorumcu olarak görev yapan Avukat Hülya Kuran neden yok? Bu sorunun net bir cevabı yok ama bazı kaynaklara göre, Hülya Kuran programdan ayrılmadı, sadece izinli. Eşinin sağlık sorunları olduğu için programdan uzak kaldığı söyleniyor. Programa ne zaman döneceği ise belli değil.

Esra Erol Avukat Hülya Neden Yok Avukat Hülya Programdan Neden Ayrıldı 1

Hülya Kuran kimdir?

Hülya Kuran, Esra Erol’un programında yorumcu olarak görev yapan bir avukattır. Hülya Kuran, 1972 yılında Çanakkale’de doğmuştur. Aslen Çanakkaleli olan Hülya Kuran, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. 1996 yılında hukuk profesörü Selami Kuran ile evlenmiştir. Çiftin Ahmet Faruk ve Zeynep adında iki çocuğu vardır. Hülya Kuran, özel bir avukatlık firmasında çalışmakta ve Esra Erol’un programında yorum yapmaktadır.