Cihan Çanak babası kim? Aslen nereli? Cihan Çanak babası kim? Aslen nereli?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Kıvılcım karakterini canlandıran Müjde Evrim Alasya, Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Hayatı, kariyeri, aile durumu ve özel hayatı hakkında merak edilenleri bu biyografi yazısında bulabilirsiniz. Bu yazıda, Müjde Evrim Alasya’nın kim olduğu, nerede doğduğu, kaç yaşında olduğu, hangi burçtan olduğu, hangi eğitimi aldığı, hangi dizilerde ve filmlerde rol aldığı, şu anda hangi dizide oynadığı, evlilik geçmişi, çocuk sayısı ve sevgili durumu gibi soruların yanıtlarını veriyoruz. İşte Evrim Alasya evli mi kiminle evli? Evrim Alasya evlilikleri? Sorularının cevabı haberimiz içerisinde yer alıyor.

Evrim Alasya evli mi kiminle evli? Evrim Alasya evlilikleri?

Evrim Alasya, hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken bir isimdir. İzmir’de 2 Ağustos 1979 tarihinde dünyaya gelen Evrim Alasya, tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. 

Kıvılcım rolüyle Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyicilerin beğenisini kazanan Müjde Evrim Alasya, İzmirli bir oyuncudur. 1979 yılında dünyaya gelen sanatçı, 44 yaşındadır. Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım’ı oynayan Müjde Evrim Alasya, izleyenlerin takdirini toplayan bir oyuncudur. Doğum yeri İzmir olan sanatçı, 1979 doğumludur ve 44 yaşındadır.

Evrim Alasya, 44 yaşında ve ekranların sevilen yüzlerinden biridir. Evrim Alasya’nın boyu, burcu ve eğitimi hakkında da merak edilenler vardır. Evrim Alasya, 1,68 m uzunluğunda ve 2 Ağustos’ta doğduğu için Aslan burcuna mensuptur. Ateş grubu burçlarından olan Evrim Alasya, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Evrim Alasya ile ilgili daha fazla bilgi için bu soruların cevaplarını araştırmaya devam edebilirsiniz.

Evrim Alasya, 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlayan ve birçok dizi ve filmde rol alan bir sanatçıdır. En büyük çıkışını Ayşe Hafsa Sultan’ın gençliğini oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yapmıştır. Bu dizide Sabina Toziya, Burcu Biricik, Dolunay Soysert, Mehmet Özgür, Ezgi Eyüboğlu, Gökhan Alkan, Gözde Türker, Merve Oflaz gibi isimlerle birlikte çalışmıştır.

Televizyona ilk kez 2003-2005 yılları arasında Bir İstanbul Masalı dizisinde yan karakter olarak giren Alasya, daha sonra 2005 yılında Ihlamurlar Altında dizisinde Sema ve 2008 yılında Başka Semtin Çocukları filminde Evrim rollerini üstlenmiştir.

Evrim Alasya, 44 yaşında başarılı bir oyuncu olarak tanınmaktadır. Özel hayatı hakkında çok fazla bilgi paylaşmayan Evrim Alasya, evli mi, eşi kim, çocukları var mı, sevgilisi kim gibi sorulara cevap vermemektedir. Bu nedenle, Evrim Alasya’nın özel hayatıyla ilgili kesin bir bilgiye ulaşmak mümkün değildir. 

Kaynak: Haber Merkezi