Bethesha’nın dünyaca ünlü Fallout oyunlarının geçtiği dünyadan uyarlanan Fallout dizisi yılın en sevilen yapımlarından biri oldu. Dizinin milyonlarca hayranı da daha şimdiden Fallout 2. sezon ne zaman çıkacak diye merak etmeye başladı.

Bu sorunun cevabını ve henüz izlemeyenler için dizinin konusu ile oyuncularını sizler için araştırdık.

Fallout 2 Sezon Ne Zaman 5

Yapay Zekaya Göre Manisa’nın En Güzel Köyleri! Yapay Zekaya Göre Manisa’nın En Güzel Köyleri!

Fallout 2.Sezon Ne Zaman Çıkacak?

İlk bölümü 10 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan Fallout dizisi, akıcı senaryosu ve eşsiz dünyasıyla izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Sığınak 33’ün sakinlerinden olan Lucy MacLean’in hikayesine konuk olduğumuz dizi, şu ana kadar yapılmış en iyi video oyunu uyarlamaları arasında gösteriliyor ve hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden oldukça olumlu yorumlar aldı.

Fallout dizisi, daha yayınlandığı ilk haftadan Amazon’un en çok izlenen yapımları arasına girdi ve dünya çapında milyonlarca hayran kitlesine ulaştı. Birçok dizi sever de yeni bölümlerin ne zaman çıkacağını merak etmeye başladı. Bu nedenle sık sık Fallout 2. sezon ne zaman çıkacak sorusu soruluyor. Fallout yapımcıları kısa sürede elde edilen büyük başarılar nedeniyle dizi yayınlandıktan sadece bir hafta sonra ikinci sezon onayını aldıklarını açıkladı.

Bu açıklama, milyonlarca hayranı mutlu etse de henüz dizinin 2. sezonunun ne zaman çıkacağı resmi olarak açıklanmadı. Ancak tahminlere göre, dizinin 2. sezonun 2025 yılının sonları ila 2026 yılının başları arasında yayınlanması bekleniyor. Bu nedenle Fallout dizisinin hayranlarının yeni bölümleri izlemek için bir yıldan uzun bir süre beklemesi gerekiyor.

Fallout 2 Sezon Ne Zaman 2

Fallout Dizi Konusu Nedir?

Hayranları Fallout 2. sezon ne zaman çıkacak diye merak ederken çok sevilen yapımı henüz izlememiş olanlar ise dizinin konusunu öğrenmek istiyor. Fallout’un ilk sezonunda Lucy MacLean, Cooper Howard ve Maximus adlarındaki üç karakterin hikayesine konuk oluyoruz. Dilerseniz bu karakterlerin hikayelerine kısaca göz atalım...

Dizide Ella Purnell’in hayat verdiği Lucy MacLean, eskiden Los Angeles şehrinin olduğu yerde bulunan sığınak 33’ün vatandaşlarından biri. Annesini çok küçük yaşta kaybetti. Lucy’nin Norm adında bir erkek kardeşi var ve babası Hank MacLean de sığınak 33’ün yöneticiliğini yapıyor.

Sığınak 33 ile 32 arasında düzenlenen bir etkinlik sırasında Lucy’nin babası haydutlar tarafından yer yüzüne kaçırılır. Daha önce sığınaktan dışarıya hiç çıkmamış olan Lucy, babasını kurtarmak için büyük bir cesaretle dışarıya çıkmaya karar verir. Yaklaşık 200 yıl önce yaşanan büyük nükleer savaşın ardından adeta harabeye dönmüş dış dünyada hayatta kalmak için o ana kadar öğrendiklerini geride bırakmak zorunda kalır.

Walton Goggins’in canlandırdığı Cooper Howard ise nükleer savaştan önce doğmuş “eski” bir insandır. Eskiden ABD ordusunda görev yapmış ünlü bir oyuncu olan Cooper, Barb ile evlidir ve Janey adında bir kız çocuğu vardır. Nükleer savaş zamanında kızıyla bir şekilde yolları ayrılır. O tarihten beri yaklaşık 200 yıldır kızının nerede olduğunu bulmaya çalışır. Bu süreçte hem fiziksel hem de zihinsel olarak insana daha az benzemeye başlar. Bir gün yolları babasını arayan Lucy MacLean ile kesişir ve ardından olaylar gelişmeye başlar.

Dizinin bir diğer ana karakteri, Aaron Moten’in hayat verdiği Maximus’tur. Maximus, Çelik Kardeşliği (Brotherhood of Steel) üyesi bir askerdir. Yeni Kaliforniya Cumhuriyeti’nde doğan Maximus küçük yaşlarda Çelik Kardeşliği’ne katılır. Dizide özel bir görevle dış dünyaya gönderilir. Burada bir yandan hayatta kalmak için mücadele ederken diğer yandan görevini tamamlamaya çalışır. Bir gün yolları Lucy MacLean ile kesişir ve ona yardımcı olmaya karar verir. Ardından olaylar gelişir.

Fallout 2 Sezon Ne Zaman 6

Fallout Oyuncuları Kimler?

Fallout 2. sezon ne zaman çıkacak sorusunun ardından merak edilen bir başka konu da dizide yer alan oyuncuların kimler olduğu.

Sevilen dizinin kadrosunda bulunan oyunculardan bazıları şu şekildedir:

  • Ella Purnell - Lucy MacLean
  • Aaron Moten - Maximus
  • Walton Goggins - Cooper Howard
  • Moises Arias - Norm MacLean
  • Leslie Uggams - Betty Pearson
  • Zach Cherry - Woody Thomas
  • Dave Register - Chet
  • Annabel O'Hagan - Stephanie Harper
  • Rodrigo Luzzi - Reg McPhee
  • Sarita Choudhury - Lee Moldaver
  • Frances Turner - Barb Howard
  • Johnny Pemberton - Thaddeus
  • Leer Leary - Davey
  • Teagan Meredith - Janey Howard
  • Michael Esper - Bud Askins

Fallout 2 Sezon Ne Zaman 4

Fallout Nereden İzlenir?

10 Nisan 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayan Fallout dizisini Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video’da izleyebilirsiniz.

Fallout 2.sezon ne zaman çıkacak, Fallout dizi konusu nedir, oyuncuları kimler, nereden izlenir sorularını sizler için cevapladık

Editör: Gulce Editor