Fenerbahçe sezon başından beri ortaya koyduğu performans ile taraflı tarafsız tüm futbol severlerin takdirini kazanmıştı. Bu performansta şüphesiz Fred, Becao ve Djiku gibi oyuncuların katkısı çok büyüktü.

Bu oyuncuların sakatlığı sonrası çıktığı ilk maçta Fenerbahçe Trabzonspor'a 3-2 kaybetti ve şimdi de Konferans liginde tur için sahaya çıkıyor.

Stoper Krizi Büyüyerek Devam Ediyor

Fenerbahçe'de sezon başından beri hücumda çok fazla oyuncunun katkısı ile gol sorunu çekmiyor. Bunun yanında Fenerbahçe savunmada da çok az gol yiyen bir takım olarak dikkat çekiyordu. Bu konuda ise Djiku, Becao ve Livakovic'in de katkısı çok büyüktü.

İki stoper 4 gün içinde sakatlanınca Fenerbahçe stoper hattı Samet ve Oosterwolde ile Trabzonspor maçında büyük sorunlar yaşadı ve bu sezon ilk kez 3 gol yedi. Samet Trabzon maçında çok büyük tepki çekti ve belki de Fenerbahçe kariyerinin son maçına çıktı.

Fred'in Yokluğunda Zajc Eksik Kaldı

Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester United'den trasnfer ettiği Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred öyle bir kalite ortaya koyuyordu ki adeta tek başına 3 kişilik oynuyordu.

Fred'in yokluğunda Zajc Trabzonspor maçında ne hücumda ne de savunma da bekleneni veremedi. Kartal Zajc'ın yerine birini oynatacak mı yoksa aynı düzünde devam mı edecek büyük merak konusu olmuş durumda.

Stopere 17'lik Yusuf Geliyor

Fenerbahçe'de stoper mevkisi şuan da en sorunlu bölge olarak karşımıza çıkıyor. Djiku ve Becao bugün yine kadroda değil Samet ve Mert Müldür UEFA listesinde yoktu geriye stoper mevkisinde oynayabilecek tek as isim Oosterwolde kalıyor.

Hollandalının yanında İsmail Kartal'ın 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek'e görev vermesi bekleniyor. Yusuf Fenerbahçe altyapısından yetişme bir oyuncu yaşı henüz 17 olmasına rağmen genç oyuncu olgun fiziği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Cengiz 11'e Dönebilir

Fenerbahçe'de sezon başında Marsilya'dan kadroya katılan ve sadece Samsunspor deplasmanında 1 asist üretebilen Cengiz Ünder bugün 11'de sahaya çıkabilir. Milli oyuncumuz sakatlığını atlattı ve form durumunu tekrar kazanmaya çalışıyor.

Cengiz'in sahaya dönmesi belkide İrfan'ı da orta sahaya kaydırıp Zajc yerine sahaya sürmek anlamına geliyor. İsmail Kartal'ın sahaya nasıl bir kadro süreceğini akşam hep beraber göreceğiz.