Fenerbahçe Mourinho yönetimininde ilk maçına bugün çıkıyor. Sarı-lacivertli takım Petrolul ile topuk yaylası tesislerinde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçeli taraftarlar Mourinho yönetimindeki takımlarını heyecanla izlemeyi bekliyor.

Milli takımlardaki oyuncular dışında tüm oyuncuları kampa katılan Fenerbahçe'de Petrolul maçında en az 20 oyuncunun süre alması bekleniyor. Fenerbahçeli taraftarların maç öncesi en çok sorduğu sorular ise Fenerbahçe Petrolul hazırlık maçı nasıl izlenir, Fenerbahçe Petrolul hazırlık maçı nereden yayınlanacak, Fenerbahçe Petrolul hazırlık maçı izle, Fenerbahçe Petrolul hazırlık maçı hangi kanalda gibi sorular. Bizde sizler için bu sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Fenerbahçe Petrolul hazırlık maçı Fenerbahçe Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Lacivert paket üyeleri maçı Youtube kanalında canlı şekilde izleyebilecek.

Fenerbahçe sezonun ilk hazırlık maçı olan Petrolul maçına şu 11 ile çıkacak;

Osman Ertuğrul, Yiğit Efe Demir, Serdar Aziz, Luan Peres, Oosterwolde, Rade Krunic, Mert Hakan, Fred, Ryan Kent, Cengiz Ünder, Edin Dzeko.

Saat 10.30 başlayacak maç öncesinde Fenerbahçe taraftarları Lacivert paket nasıl alınır merak ediyorlar. Lacivert paket sahibi olmak için Fenerbahçe Youtube kanalından katıl seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Ardından Lacivert paketi seçip ödemenizi gerçekleştirmelisiniz. Bu işlemlerin ardından Fenerbahçe Lacivert paket sahibi olacaksınız.

Krunic ve Dzeko gibi oyuncuların bu maç sonrasında takımdan ayrılması beklenirken Ryan Kent ve Luan Peres gibi oyuncular ise hazırlık maçları performansının ardından Mourinho'nun gözünde neredeler belli olacak.