Fenerbahçe En-Nesyri'ye kavuşuyor Fenerbahçe En-Nesyri'ye kavuşuyor

Galatasaray Spor Kulübü 104. yönetimini seçiyor. Mevcut başkan Dursun Özbek ve rakibi Süheyl Batum'un katıldığı seçimde oy verme işlemi saat 10'da başladı ve 15'te sona erecek. Galatasaray'da 10 bin üye bugün oy kullanmak için sandık başına gidecek. Üyeler toplam 20 sandıkta oy kullanacaklar.

Genel kurulda divan başkanlığı görevini Hikmet Koyuncuoğlu üstlenecek. Koyuncuoğlu'nun başkanlığını iki tarafta desteklemişti. Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası başladı.

Genel kurul öncesi iki başkanda birlik ve beraberlik mesajları verdi. Mevcut başkan Dursun Özbek oy kullanmadan önce yaptığı kısa açklamada şu ifadelere yer verdi.  "Galatasaray için hayırlı olmasını ve Galatasaray'a yakışan bir seçim olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. Oy kullanma işleminin ardından Özbek yaptığı açıklamada, "Hayırlı olsun inşallah. Galatasaray her zaman en iyi yönetimi seçmiştir. Bu sefer de seçecektir. Şimdiden seçilecek yönetimi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun Galatasaray'a" dedi.

Bir diğer başkan adayı Süheyl Batum ise "Galatasaray için de, yarın için de, camiamız için de hayırlı olsun." mesajını verdi.

Galatasaray'da son yıllarda başkanlık seçimleri çok fazla sürprize neden oldu. Seçime favori olarak giren başkanların kaybettiğine defalarca kez şahit olduk. Bu durumda her iki başkan adayının da şanslarının eşit olduğu ve yakın bir oylama sürecinin olacağı düşünülüyor.

Galatasaray Başkanını Seçiyor! Dursun Özbek

İki adayın da yönetim listesinde önemli isimler yer alıyor. 

Dursun Özbek'in yönetim listesi şu şekilde;

Asıl: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet Saruhan Cibara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan.

Yedek: Ozan Bingöl Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora.

Süheyl Batum'un yönetim listesinde ise şu isimler bulunuyor;

Asıl: Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen Sarıkan Tanırcan, Aslı Makaracı Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, Mustafa Barış Yaşaroğlu, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Murat Karaman.

Yedek: Metin Karakaya, Cem Topuz, Hikmet Siber Akyelken, Mehmet Şi.

Galatasaray Başkanını Seçiyor! Süheyl Batum

Kaynak: Haber Merkezi