Ülkemizde son yıllarda genç nesilde çok fazla yetenekli komedyen karşımıza çıkıyor. Bunlardan bir tanesi de Giray Altınok. Özellikle kendisinin yazıp ve başrolünde olduğu Prens dizisi ile büyük çıkış yakalayan Altınok'un hayatı merak konusu olmuş durumda.

Blu Tv'de yayınlayan ve çok sevilen dizinin en kilit ismi olan Giray Altınok hakkında en çok merak edilen sorular ise Giray Altınok kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi kim ve çocuğu var mı soruları. 

Bizde sizler için Giray Altınok hakkında merak eidlen tüm sorulara detaylı cevaplar vermeye çalıştık. Şimdiden keyifli okumalar.

Giray Altınok Kimdir Nerelidir Giray Altınok Eşi Kimdir 11

Giray Altınok Kimdir Nerelidir?

Giray Altınok 1983 yılında İzmir'de dünyaya gelen bir senarist ve oyuncudur. Altınok başarılı bir ilk ve ortaokul serüvenini ardından lisans eğitimi almak üzere Denizli'ye gitti. Giray Altınok burada Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü kazandı.

Giray Altınok başarılı eğitim hayatını üniversite'de sürdürdü ve okulundan mezun olmayı başardı. Giray Altınok her ne kadar Sosyoloji bölümünü bitirmiş olsada bu işi yapmak istemiyordu. Aklında çocuk yaştan beri oyunculuk vardı.

Altınok bu hayalini gerçekleştirmek adına ilk adımını Akademi 35 Buçuk'a giriş yaparak gerçekleştirdi. Burada önemli kişilerden oyunculuk eğitimi alan Altınok'un yeteneği hemen kendisinin ön plana çıkmasını sağladı.

Giray Altınok oyunculuk eğitimini tamamlamasının ardından ilk oyunculuk deneyinimi de 2011 yılında yaşadı. 2011 yılında Kaybedenler Kulübü adlı film Giray Altınok'un ilk sinema seyircisi karşısına çıktığı film oldu.

Giray Altınok Kimdir Nerelidir Giray Altınok Eşi Kimdir 22

Altınok bu deneyiminde seyircilerden de tam not almayı başardı. Altınok artık sinemanın aranan yüzlerinden birisi olmuştu. Kaybedenler Kulübü sonrasında Vücut ve G.D.O Karakedi gibi yapımlar ile kendisini tamamen kanıtlamıştı.

Giray Altınok'un bir başka ilgi alanı ise senaryolar yazmaktı. Giray Altınok'un bu anlamdaki en dikkat çeken girişimi ise Hababam Sınıfı oldu. Orijinali 1975 yılında çekilen filmin yeni versiyonunu yazan Altınok bu yeteneğini de gözler önüne sermişti.

Giray Altınok'un tanınmasına en çok katkı sağlayan yapım ise Güldür Güldür Show oldu. Burada hem oyunculuğundan hem de senaristliğinden en güzel örnekleri seyirci ile paylaşan Altınok'un ünü giderek artmaya devam ediyordu.

Altınok zirveyi ise Prens dizisi ile gördü desek yanlış olmaz. Dijitalde yapılan işlerin daha fazla izlendiği dönemde Giray Altınok Blu Tv'de Prens dizisi ile izleyiciden tam not alırken büyük kitleler tarafından da takdir ediliyor.

Atasay kimin? Ne iş yapıyor? Atasay Kamer serveti ne kadar? Atasay kimin? Ne iş yapıyor? Atasay Kamer serveti ne kadar?

Giray Altınok kimdir ve nerelidir sorularına cevap verdik. Gelin birde yaşı kaç ve hangi yapımlarda oynadı ona bakalım.

Giray Altınok Kimdir Nerelidir Giray Altınok Eşi Kimdir 33

Giray Altınok Kaç Yaşında ve Hangi Dizilerde Oynadı?

Giray Altınok hakkında çok fazla merak edilen soru olduğundan yukarıda bahsetmiştik. Bu sorulardan bir taneside Giray Altınok kaç yaşında sorusu. Giray Altınok 1983 yılında doğduğu için kendisi 41 yaşındadır. 

Giray Altınok'un fiziksel özellikleri de çok merak ediliyor. İşte detaylar...

  • Giray Altınok'un boyu 175 cm'dir.
  • Giray Altınok'un kilosu ise 76 kilogram olarak biliniyor.

Giray Altınok'un son zamanlarda çok dikkat çekmesi beraberinde Altınok daha önce hangi yapımlarda yer almıştı sorusunu da getirdi. Giray Altınok'un daha önce oynadığı dizi ve filmler ise aşağıdaki gibidir;

Yıl Yapım Rol
2011 Kaybedenler Kulübü Ressam Hakan
2011 Labirent -
2011 Vücut Doktor
2013 G.D.O. KaraKedi Sinan
2014 Tut Sözünü Yalçın
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet Mafya Adamı
2015-2018 Buyur Bi'De Burdan Bak Giray
2019 Hababam Sınıfı Yeniden Racon Faruk
2019 Kurşun -
2020 Baba Parası Bekçi
2020 Hanımağa'nın Gelinleri Mustafa
2020 Çatlak Cafer
2020-2023 Güldür Güldür Show Feridun
2021 Bize Müsaade Tekin
2021 Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Racon Faruk
2022 Bana Karanlığını Anlat -
2022-2023 Var Bunlar Tufan
2023 Ölümlü Dünya 2 Şenol
2023-Günümüz Prens Prens
Yakında Karşılaşmalar -

Giray Altınok'un yaşı hakkında da bilgilendik. Gelin birde Giray Altınok'un eşini tanımaya çalışalım...

Giray Altınok Kimdir Nerelidir Giray Altınok Eşi Kimdir 44

Giray Altınok Eşi Kimdir? Cansu Diktaş Kaç Yaşında ve Nereli?

Giray Altınok'un eşi kimdir sorusuda en çok merak edilenler arasında yer alıyordu. Giray Altınok 2018 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan Cansu Diktaş ile evli. Peki Cansu Diktaş Altınok kimdir gelin bir bakalım.

Cansu Diktaş Altınok 1988 yılının 15 Aralık tarihinde dünyaya gelmiş bir sinema ve teleziyon oyuncusudur. Diktaş Tekirdağ'da doğmu ve aslende Tekirdağlıdır. Cansu Diktaş başarılı eğitim hayatını İstanbul Bilgi Üniversitesi, İşletme-Ekonomi Bölümü’nden mezun olarak noktalamıştır.

Bu mesleği yapmak istemeyen Diktaş üniversite hayatı devam ederken oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir. Diktaş Altınok uzun bir süre boyunca Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da eğitmlerini başarı ile tamamlamıştır. 

Giray Altınok Kimdir Nerelidir Giray Altınok Eşi Kimdir 55

Cansu Diktaş'ın oyunculuk eğitimleri bu kadar ile sınırlı değildir. Diktaş ayrıca Espri Standartları Enstitüsü Kurumu tiyatrosunda 3 sene boyunca çalışmıştır. Bunun yanında Akademi 35 Buçuk'ta usta isim Ayla Algan’ın tedrisatında da geçmiştir.

Cansu Diktaş oyunculuk eğitimini bir üst klasmana Bahçeşehir Üniversitesi'nde taşımıştır. Burada yüksek lisans eğitimi alan oyuncu 2013 yılında tiyatro kurma girişiminde bulunmuştur. ŞAFT ismini verdiği tiyatrosunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Diktaş ayrıca televizyonda da kendini göstermeye başlamıştır.

Cansu Diktaş 2014 yılında Azazil Düğüm ve Tut Sözünü gibi yapımlarla tanınırlılığını artırmıştır. En önemli rolünü ise 017 yılında BluTV'de yayınlanan Çalınmış Hayatlar dizisinde Münevver Karabulut karakterini canlandırarak sergilemiştir.

Giray Altınok ile ilgili en çok sorulan bir başka soruyada gelin birlikte bakalım.

Giray Altınok Kimdir Nerelidir Giray Altınok Eşi Kimdir 66

Giray Altınok ile Alper Kul Kardeş Mi?

Güldür Güldür Show'da uzun yıllar birlikte yer alan iki oyuncu Giray Altınok ve Alper Kul ile ilgili sorulan sorular dikkatlerden kaçmıyor. İkilinin kardeş olup olmadığı çok merak ediliyor.

İsimlerinden de anlaşılacağı üzere Alper Kul ve Giray Altınok kardeş değiller. İkili sadece fiziksel olarak birbirine benziyor.

Giray Altınok ile ilgili haberimizin sonuna geldik. Sizde düşüncelerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi