Hadise ve Mehmet Dinçerler’in beş aylık evlilikleri sona erdikten sonra, ikili hakkında çıkan barışma haberleri magazin gündemini meşgul etti. Hadise’nin sosyal medya hesabından kalp emojisiyle paylaştığı fotoğraf, eski eşi Mehmet Dinçerler ile yeniden bir araya geldiği yönünde spekülasyonlara neden oldu.

Hadise’nin paylaşımındaki gizemli erkek kim?

Hadise’nin paylaşımındaki gizemli erkek kim

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in beş aylık evlilikleri, 2022’nin nisan ayında sona ermişti. Hadise’nin özgürlüğünü kısıtlayan Mehmet Dinçerler ile boşanma davası Beykoz Adliyesi’nde tek celsede bitmişti.

Hadise, boşandıktan sonra da Mehmet Dinçerler ile barışma ihtimalinin olmadığını söylemişti.

Hadise’nin paylaşımındaki gizemli erkek kim (1)

Ancak Hadise’nin tatilde çektiği bir fotoğraf, magazin gündemine bomba gibi düştü. Hadise, fotoğrafın altına kalp emojisi koyunca, yanındaki kişinin Mehmet Dinçerler olduğu iddia edildi. Fotoğraftaki kişi, Mehmet Dinçerler’in daha önce giydiği bir gömleği giydiği için akkıllara Hadisenin eski eşi  Mehmet Dinçerler mi? sorusunu getirdi.

Hadise’nin paylaşımındaki gizemli erkek kim (2)

Hadise’nin avukatı, bu iddialara sert bir şekilde tepki gösterdi. Avukat, Hadise’nin Mehmet Dinçerler ile anılmasını istemediğini ve yasal yollara başvuracaklarını açıkladı.

"Müvekkilimin adıyla anılmak dahi istemediği kişiyle yan yana getirilerek yapılan yayına karşı yasal yollara başvuracağız" ifadeleri kullanıldı..

Fotoğraftaki kişinin Mehmet Dinçerler olmadığı ortaya çıkınca, bu sefer de başka bir isim gündeme geldi.Dinçerler'in ardından Hadise'nin paylaşımındaki kişinin oyuncu Berk Atan olduğu ileri sürüldü. 

Hadise’nin paylaşımındaki gizemli erkek kim (3)

Atan, geçtiğimiz günlerde dizinin tanıtımda Hadise'nin paylaşımındaki gömleğe benzeyen bir gömlek giymişti. Söz konusu iddiaların ardından taraflarda konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Mehmet Dinçerler kimdir aslen nereli ne iş yapıyor?

Mehmet Dinçerler kimdir aslen nereli ne iş yapıyor

Mehmet Dinçerler aslen Gaziantepli Mehmet Dinçerler oğlak burcudur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. 

Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti. Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.