Ebru Gündeş, son dönemde yapmış olduğu evliliklerle gündeme geliyor. Son olarak Murat Özdemir ile evlenen Gündeş’in geçmiş evlilikleri araştırılıyor. Bu kapsamda Ebru Gündeş’in ilk kocası Hamdi Vardar kimdir sorusu sıkça sorulmaktadır. Hamdi Vardar kaç yaşında? Nereli? Sizler için araştırdık…

Hamdi Vardar Ebru Gündeş’in ilk kocası olarak mevcut bilgiler içerisinde yer alıyor. Kendisinin ne iş yaptığı, kaç yaşında olduğu, nereli olduğu gibi birçok soru da beraberinde merak edilmektedir. İşte konuyla ilgili ayrıntılar…

Hamdi Vardar Kimdir 2

Hamdi Vardar Kimdir?

Ebru Gündeş, daha önce yapmış olduğu açıklamalarda “ben hayatımda flört etmedim” demiş, ancak daha sonra ilk evliliğine yönelik bilgiler medyada yer almıştı. Bu doğrultuda Ebru Gündeş’in aslında 1990 yılında henüz 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile evlilik yaptığına yönelik bilgiler paylaşıldı. Bilginin yayılması sonrasında ise Ebru Gündeş’in ilk kocası kim? Hamdi Vardar kimdir, şeklinde sorular araştırılmaya başlandı.

Hamdi Vardar’ın kim olduğuna yönelik medyada ve diğer kaynaklarda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Bununla birlikte sadece Ebru Gündeş’le 1990 yılında evlendiği bilgisi yer almaktadır. Farklı birçok kaynakta ise henüz şöhret basamaklarını yeni tırmanmaya başlamış Ebru Gündeş’in evliliğin ikinci ayından itibaren ayrı yaşamaya başlaması yönünde bilgiler yer alıyor.

Yine bu dönemde Ebru Gündeş’in annesini araya katarak Hamdi Vardar’dan boşanmaya çalıştığına yönelik bilgiler de mevcut. Bu gelişmeler sonrasında Hamdi Bey ise büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Daha sonra Hamdi Vardar Ebru Gündeş çifti, 1993 yılında boşanıyor.

6 yıllık bekleyişten sonra ilk hasat 6 yıllık bekleyişten sonra ilk hasat

Hamdi Vardar Kimdir 5

Hamdi Vardar Ne İş Yapar? Nereli?

Hamdi Vardar kimdir sorusuyla birlikte bu ismin ne iş yaptığına yönelik de merak edilenler var. Ebru Gündeş’le 1990 yılında yapmış olduğu evlilik dışında herhangi bir bilgi yer almayan Hamdi Vardar’ın iş insanı olduğu tahmin edilmemektedir. Ancak bu bilgi kesin ve doğrulanmış olmadığından dolayı net bir şekilde paylaşılamamaktadır.

Hamdi Vardar ne iş yapar sorusunun yanıtı bu şekildedir. Bir diğer soru ise bu ismin nereli olduğuna yöneliktir. Ancak Hamdi Vardar nereli sorusunda da tam kesin bir yanıt bulunmamaktadır. Önümüzdeki günlerde medyaya yansıma ihtimali olan yeni haberlere göre kesin bilgiler gelebilecektir.

Ebru Güneş'in Eski Kocası Hamdi Vardar Kaç Yaşında?

Ebru Gündeş’in 1990 yılında Hamdi Vardar adında bir isim ile evlilik yapmış olmasına yönelik bilgiler medyada yer alması, bu ismin kim olduğuna yönelik araştırmaların yapılmasını hızlandırdı. Hamdi Vardar kimdir sorusuyla birlikte genellikle bu ismin kaç yaşında olduğu merak edilmektedir. Hamdi Vardar kaç yaşında? İşte yanıtı…

Ebru Gündeş’in eski kocası Hamdi Vardar’a yönelik hiçbir bilgi yer almazken, kişinin kaç yaşında olduğu da bilinmiyor. Bunun asıl sebebi ise Ebru Gündeş’in ilk evliliğini yaptığı dönemde, henüz şöhrete kavuşmamış olmasıdır. 1990’lı yılların ilk döneminde medyada yeni yeni yer bulmaya başlayan Gündeş’in o dönemki özel hayatına yönelik de bilgiler oldukça kısıtlı...

Ebru Gündeş Hamdi Vardar evliliğine dair bilinenler ise çiftin 1990 yılında evlenip, 2 ay sonra ayrı yaşamaya başlamaları ve daha sonra çiftin 1993 yılında boşandıkları yönündedir. Önceleri babasının vefat ettiğini söyleyen ve sonrasında bunun doğru olmadığı ortaya çıkan Ebru Gündeş’in ilk kocasına dair bilgilerin ortaya çıkmasıyla birlikte bu konuda da Gündeş’in eski söylemleri gündeme gelmiş durumda. Ebru Gündeş daha önce “ben hayatımda flört etmedim” demişti…

Hamdi Vardar Kimdir 4

Hamdi Vardar Son Hali

Hamdi Vardar kimdir? Ne iş yapar? Sorularını soran birçok kişi, bu ismin şimdiki halini de araştırmaktadır. Ancak Hamdi Vardar son haline yönelik yapılan araştırmalarda birtakım sonuçlar çıksa da bu bilgiler doğrulanmadığı için net bir gerçeklik bulunmamaktadır.

Hamdi Vardar’ın son halini merak eden okuyucularımız için medyaya yansıyacak haberleri takip ediyoruz. Gelişmelere göre güncel bilgileri bu sayfa üzerinden edinebilirsiniz.

Ebru Gündeş Kimdir?

Ebru Gündeş, 12 Ekim 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Ancak kendisi aslen Gazianteplidir. Gençlik döneminde Neşe Demirkat ile tanışan sanatçı, Koral Sarıtaş ile Selçuk Tekay’ın yer aldığı Marş Müzik Yapım ile anlaşmıştır. Bu dönemde albüm hazırlıklarına geçmeden önce Emel Sayın’ın vokalistlerinden birisi olmuştur.

İlk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapan Gündeş, bu evliliğin 1993 yılında bitmesi ile birlikte iş hayatına yoğunlaşmıştır. İkinci evliliğini 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapmıştır. 2010 yılında ise Reza Zarrab ile evlenmiştir. Bu evlilikten 15 Ekim 2011 tarihinde Alara adında bir kızı olmuştur. Daha sonra 2021 yılında çift anlaşmalı olarak boşanmıştır. Ebru Gündeş, Şubat 2024’de Dubai’de iş adamı Murat Osman Özdemir ile dördüncü evliliğini gerçekleştirmiştir.

Kariyeri boyunca 16 albüme imza atan Ebru Gündeş’in aynı zamanda 4 single çalışması, 1 EP çalışması, müzik yarışması jüri üyeliği, film ve dizi oyunculuğu gibi çalışmaları olmuştur.

Hamdi Vardar Kimdir 3

Sıkça Sorulan Sorular

Hamdi Vardar kimdir sorusuyla birlikte sıkça sorulan soruları sizler için yanıtladık:

1- Ebru Gündeş kaç kez evlendi?

Şubat 2024’te iş insanı Murat Osman Özdemir ile Dubai’de evlenmesiyle birlikte Ebru Gündeş, dördüncü evliliğini gerçekleştirmiştir.

2- Hamdi Vardar Ebru Gündeş ne zaman boşandı?

Hamdi Vardar ve Ebru Gündeş çifti 1990 yılında evlendikten sonra kısa süreler içerisinde ayrı yaşamaya başlamış, sonrasında ise uzun sürmeyen bu evlilik 1993 yılında sonlandırılmıştır.

Editör: Gulce Editor