Milli voleybolcu Hande Baladın'a sosyal medya üzerinden "yüzüne asit atarım, arabanı tararım" gibi tehditlerde bulunan Mustafa Neşeli hakkında başlatılan soruşturmaya takipsizlik kararı çıktı. Karar ardından Hande Baladın'ın hayatı ve kariyeri bir kez daha merak edildi. Peki, Hande Baladın kimdir? Hande Baladın'ın sevgilisi kim? İşte ayrıntılar...

Hande Baladın kimdir? 

Voleybola orta oyuncu olarak başladı. Eczacıbaşı’nın altyapısında yetişti ve kulübün küçük ve yıldız takımlarında yer aldı. 2014 yılından beri smaçör olarak oynamaktadır. 2014-2015 sezonunu Sarıyer Belediyespor'da kiralık olarak geçiren oyuncu, 2015-2016 sezonunda Eczacıbaşı'nda A Takıma yükseldi. 2018-2019 sezonunda deneyim edinmesi amacıyla Galatasaray’da kiralık olarak oynadı. 2019-2020 sezonunda Eczacıbaşı'na geri döndü. Ayrıca Türkiye kadın millî voleybol takımı oyuncusudur.

Hande Baladın kimdir Hande Baladın sevgilisi kim (3)

Hande Baladın'ın sevgilisi kim?

Hande Baladın'ın sevgilisi Semih Saydır. Say, basketbolcudur. İstanbul'da 11 Mart 1998 tarihinde dünyaya gelen Semih 25 yaşındadır. Anadolu Efes takımının altyapısında kendini geliştirmiş, ardından Bakırköy Basketbol Takımı'nda oynamıştır. 2017 yılında Amerika’da basketbol hayatına devam eden Say, Brandies University formasını da giymişti.

Hande Baladın kimdir Hande Baladın sevgilisi kim

Hande Baladın'ın boyu kaç?

Baladın'ın boyu 1.90 cm'dir.

Hande Baladın kaç yaşında?

Hande Baladın 1 Eylül 1997 doğumludur. Yani 26 yaşındadır.

Hande Baladın aslen nereli?

Baladın aslen Kütahyalıdır.