Üvey Anne dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Peki, Hazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşında, nereli,ikizi kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Sevgilisi kim? tüm soruların yanıtı haberin devamında.

hazal filiz küçükköse (3)

Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse, 9 Şubat 1988 yılında Mersin’de doğmuştur.Şuan 35 yaşındadır. Ankara’da lise öğrenimini tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bıraktı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde lisansına devam ediyor. Özel oyunculuk dersleri alıyor.

ATSO Başkanı Ali Bahar neden öldü? Ali Bahar evli mi? ATSO Başkanı Ali Bahar neden öldü? Ali Bahar evli mi?

hazal filiz küçükköse (1)

Hazal Filiz Küçükköse'nin ikizi kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse’nin ikizi görenleri şaşırttı. 

Hazal Filiz Küçükköse’nin ikizi Deniz ise oyunculuk yapmıyor. İkiz kardeşlerin güzellikleriyle sosyal medyayı salladıkları belirtiliyor. Hazal Filiz Küçükköse’nin ikiziyle paylaştığı fotoğrafları görenler, “Hangisi Hazal?” diye soruyor. Oyuncu, ikiziyle ilgili olarak “Benden tek farkı iki çocuğunun olması” dedi. Hazal Filiz Küçükköse, ikiziyle küçükken sık sık yer değiştirdiklerini ve komik anılar yaşadıklarını söyledi. Oyuncu, “Eskiden birbirimizin yerine geçiyorduk. Çok komik anılarımız var bunlar ile ilgili” diye konuştu.

hazal filiz küçükköse (2)

Hangi dizilerde oynadığı dizi ve filmler?

Hazal Filiz Küçükköse şu dizilerde oynadı:

  • 2020 – Zemheri (Berrak) (TV Dizisi)
  • 2018 – Mehmed Bir Cihan Fatihi (Melike) (TV Dizisi)
  • 2017 – Rüya (Elif Ardali) (TV Dizisi)
  • 2015-2017 – Kara Sevda (Zeynep Soydere) (TV Dizisi)
  • 2014 – Günahkar (Aslihan) (TV Dizisi)
  • 2014 – Beni Affet (Leyla Adali) (TV Dizisi)
  • 2012 – Ustura Kemal (Kalisto) (TV Mini Dizisi)
  • 2012 – Uçurum (Konuk oyuncu) (TV Dizisi)
  • 2011 – Kalbim Seni Seçti (Ada) (TV Dizisi)
  • 2009 – Deniz Yıldızı (Gözde) (TV Dizisi)

şuan da Üvey Anne adlı dizide Serap Kutlu rolünü oynamaktadır.

hazal fiziliz küçükköse üvey anne

Hazal Filiz Küçükköse'nin sevgilisi kimdir?

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, aşk hayatıyla gündemde. Küçükköse, geçtiğimiz yıl ayrıldığı işletmeci sevgilisi Alp Güler ile barıştı. Çift, hafta sonunu doğayla iç içe bir ortamda romantik dakikalar yaşayarak geçirdi.

hazal filiz küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse, 2018 yılında boşandığı eski eşi Tuan Tunalı’nın ardından Alp Güler ile yeni bir sayfa açmıştı. Ancak ilişkileri inişli çıkışlı bir seyir izledi. Geçtiğimiz ay yollarını ayıran çift, kısa sürede pişman oldu ve tekrar bir araya geldi. Hazal Filiz Küçükköse ve Alp Güler, barışmanın şerefine Çeşme’de tatil yaptı. Çift, önceki gün bir beachte objektiflere yakalandı. Hazal Filiz Küçükköse’nin rahat tavırları dikkat çekti. Güzel oyuncu, herkesin içinde bikinisini değiştirdi ve frikik verdi. Hazal Filiz Küçükköse, daha sonra Bodrum’da detoks kampına katıldı.

Kaynak: Haber-Hatice Zeybek